|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je prehitro?
1.6.2007 12:42:18   
Anonimen
Z otrokovim očetom sva končala pol leta nazaj. Zdaj imam novega partnerja, s katerim sva dva meseca. Otroka je  zelo lepo sprejel (če ga ne bi, itak ne bi bila z njim!). Zdaj si bo začel delati svoje stanovanje, v hiši staršev in pravi, da si želi, da bi prišla tudi midva z otrokom tja, ker se zelo malo vidimo. No, ni to zdaj glavni vzrok, ampak on bi zelo rad da zaživimo skupaj. če bi bila jaz sama brez sina, bi šla takoj k njemu. Tako pa, se mi zdi, da je to še malo prekmalu....user posted image  Zaradi otroka, mislim....da mu ne bi zmešala vsega skupaj, v primeru da se vse izjalovi....

Drugače se imeva zelo lepo...vse BP....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je prehitro?
1.6.2007 12:44:09   
Zahi
pomojee res prehitro.. dva meseca.. selitev je za otroka mučna.. kaj če se po 1 mescu izkaže da to ni to.. spet selitev?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2007 12:46:54   
kalbo
pomojee res prehitro.. dva meseca.. selitev je za otroka mučna.. kaj če se po 1 mescu izkaže da to ni to.. spet selitev?

Se popolnoma strinjam....čudežuser posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2007 12:49:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

Saj ne bi bilo po dveh mesecih.....tam nekje, konec leta....

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2007 12:49:47   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

user posted image user posted image

ampak.. ko bosta pa nekaj časa skupaj.. gresta pa lahko brez otroka žurat ne?? user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2007 12:51:55   
eya
Zdaj je res še prekmalu, konec leta boš pa videla, pri čem bosta. Preseli se tja, ko boš bolj sigurna, da je to prava veza, ker zdaj še nisi.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2007 12:52:51   
Taula

Saj ne bi bilo po dveh mesecih.....tam nekje, konec leta....

Potem se pa še ne rabiš odločiti sedaj.user posted image V kolikor bosta do konca leta lepo funkcionirala skuaj, potem se preseli. Do takrat je še itak kar nekaj mesecev.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2007 12:56:01   
lolipop
Reci DA, potem boš pa videla. Ne kompliciraj že zdaj.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2007 12:59:26   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: lolipop

saj ona ne komplicira.. ampak je situacija zakomplicirana.. tukaj je še otrok remember?

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2007 12:59:26   
Blacky30
Mene pa predvsem zanima, koliko je otrok star? Je pa velika razlika, kako bo otrok sprejel morebiten razhod, če je star par mesecev ali 10 let.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2007 13:00:54   
Anonimen

A zasnubil jo je tudi že?

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2007 13:01:18   
Zahi
kakorkoli je star.. je to zanj selitev.. torej iz svojega okolja nekam stran.. in tam na novo živet.. vsekakor je to šok...

veliko lažje je zanjo, spakirat in se preselit.. kot za otroka..

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2007 13:03:31   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Mene pa predvsem zanima, koliko je otrok star? Je pa velika razlika, kako bo otrok sprejel morebiten razhod, če je star par mesecev ali 10 let.

To tudi mene zanima.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2007 13:06:02   
lolipop
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

kakorkoli je star.. je to zanj selitev.. torej iz svojega okolja nekam stran.. in tam na novo živet.. vsekakor je to šok...

veliko lažje je zanjo, spakirat in se preselit.. kot za otroka..

In kaj naj zdaj? Ga zavije v vato in čaka, da bo star 18 let. Šok je že to, da je očka pa - pa. Kaj pa, ko bo očka pripeljal svojo, pa še kakšnega novega bratca in sestrico?

Saj ne pravim, da naj se jutri preseli. Samo zakaj bi že zdaj rekla, da ne. Če bo konec leta še vse ok med njima, pa seveda tudi med njim in otrokom, potem se bo pač preselila.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.6.2007 13:47:57   
maruškaŠ
Otroci prenašajo selitev veliko lažje kot odrasli, ker so veliko bolj prilagodljivi. (razen kakšnih izjem).  Pa seveda je ogromno odvisno od otrokove starosti.

Preseli se, ko boš sama prepričana. Pa ni važno ali je 14 dni ali pa 5 let. Sicer pa bolje prej ugotoviti, da nista (ali pa sta) za skupaj, kot pa kasneje. Ti veš kako dobro si ga spoznala v tem času in na tebi je kako dobro ga boš spoznala še do 'selitve'.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.6.2007 13:50:05   
ronja
Koliko je otrok star? Če je še dojenček ali mali malček, po moje ni problema, če si ti res ziher, da je to to, če je pa večji, pa se po moje malo pogovori z njim (z otrokom), kaj on misli in čuti o tem... mogoče da hlepi po novem očku, mogoče ga ne more tako hitro sprejet... To boš ti začutila, ko se bosta pogovarjala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.6.2007 14:04:50   
Enolla
Hmnja, ja meni se zdi prehitro že to, da si po štirih mesecih z drugim v resni vezi. Sej lahko da je vse OK in, da sta si usojena ampak ponavadi ljudje rabimo več časa za "žalovanje", ker se vse prehitro izkaže, da išemo nadomestek v stilu klin se s klinom zbija. Jaz ti rečem, da ne hiti - mogoče bi bilo bolje, da delate na tem, da se več vidite in tako skušate dobiti občutek ali ste za skupaj ali ne, ker tukaj si lahko najprej ti prizadeta potem pa še otrok in tudi novi partner seveda.  

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.6.2007 14:19:45   
Marogica
Nič ni prehitro. Preden bo vse dokončano in tako kot so znani mojstri, ki potrebujejo vedno kakšen deci ali dva hitrosti in zanesljivosti ali pa tudi če bo sam delal, se bosta vidva dodobra spoznala. Saj v letu ali dveh se pa že kar konkretno spoznaš...user posted image

Torej ja. Saj nimaš kaj izgubiti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.6.2007 14:33:22   
Felicity
Po moje ja, je prehitro.
Tudi ob koncu leta, bo še vedno prehitro.user posted image

Veliko pa je odvisno od drugih dejavnikov (starost otroka, kako se sedaj razumeta, in ne pozabi potem na taščo, ipd. ...).

Ni za se prenaglit.

Srečno in lep vikend!

< Sporočilo je popravil Felicity -- 1.6.2007 14:34:34 >

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.6.2007 14:34:07   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Tudi jaz....in to že drugič v tem dnevu...čudež na kvadrat. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.6.2007 14:51:19   
Anonimen
Eh, jaz pa bi rekla ja in se preselila. Itak praviš, da pred koncem leta ne bo nič iz tega, pa lahko se še zavleče.....Je veliko bolj luštno planirat stanovanje za tri, kot pa samo zase.
Otroci prenesejo veliko več kot mi odrasli. Mi smo tisti, ki smo navezani na svoj teritorij, nabližjo štacuno, vedno isti parking itd. Otrokom je prav vseeno kje se po zemlji valjajo, samo da se....

Jaz sem se k mojemu preselila na drug konec slo po 3 mesecih poznanstva, pa teče 9 leto in sem še vedno tukaj. No, otrok pa takrat res ni bil v zgodbi.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
1.6.2007 15:47:37   
Anonimen
Za moje pojme prehitro. Pa tud ta zveza tak na hitro vse, to ne bo šlo...no, lahko pa. Vso srečo, karkoli se boš odločila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
1.6.2007 19:14:31   
LERO
Men se tud zdi prehitro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.6.2007 19:52:21   
Anonimen
Raje mu pač reči, da bi počakala, da hišo dokonča, pa kak se bo otrok nanj navadil, .... Potem pa začni razmišljat o tem.. Ker 2 meseca je zelooo prezgodaj, sploh ker ga v tak kratkem času nisi uspela dodbra spoznat... Počasi se daleč pride user posted image

(odgovor članu LERO)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
1.6.2007 20:10:22   
tanikaa
user posted image  kak sem se naredila zgoraj pametnouser posted image

Mojega nasveta (tistega zgoraj) NE UPOŠTEVAJ!!!!!!!!!

Moj se k nama z mulce preselil že po dveh ali treh mesecih. Pa laufa. Na srečo. user posted image

In skupaj smo že malo več kot pet let.

To je samo moj primer. Nasveta pa ti ne morem dajat. Čeprav sem zgoraj butnila user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?