Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 10:05:29
|
|
|
|
muriel
|
ja, Mojca, meni se je zgodilo tocno to!!! dva dni pred picakovano M izcedek, naslednji dan tudi in potem nic vec!!!!!! drzim pesti! (da ne sledi nic vec rdecega!!!) :miska:
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 10:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Držim pesti!!! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 10:08:39
|
|
|
|
larisa
|
Mojca odvisno od dolžine tvojega ciklusa, če je bila ovulacija pri tebi tam nekje 20.dan potem je lahko, ker vgnezditvena se zgodi od 6 do največ 8 dni po oploditvi. Ampak veliko nas ima te čudne izcedke ki jih razčlenjujemo na prafaktorje kaj bi lahko bili:zmeden::zmeden::zmeden:, tko da boš kmalu lahko vedela kaj je, ker 3 dni po vgnezditvi test že pokaže:modri:,:roza: in če takrat še ne boš imela :hudicek: boš lahko test delala ki bo hitro povedal kaj in kako. Takrat ko ne želimo :hudicek: pride ko pa vidimo da ni :modri::roza: pa jo čakamo pa prosimo pa ne pride:((:zmeden::((:zmeden: Srečno Mojca!!!:miska:
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 10:12:51
|
|
|
|
Lunca1
|
pri meni je bila tudi takrat ko sem pričakovala :hudicek:. :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 11:10:47
|
|
|
|
eva1
|
Pri meni se je pojavil izcedek nekje takrat ko bi mogla dobit M! Pol pa drugi dan nič(pa pol spet mal), pa grem po test in lepi :modri: ! Tako da pojdi po test pa boš videla! Iz srca ti želim :modri: ali + srečno! Lp, Eva 37t in :duda: Luka
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 11:12:01
|
|
|
|
svizc
|
Po moje bi ti cb 27 dan že moral nekaj pokazat:) vsaj slabo črtico če je to to. držim pesti:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 11:14:08
|
|
|
|
svizc
|
Eva 1 kakšne barve pa si imela izcedek:zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 11:27:09
|
|
|
|
Natka1
|
Držim pesti za :modri::roza: Natka
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 11:54:39
|
|
|
|
pi
|
Tudi jaz držim pesti da si srečka :nosecka:!
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 11:56:17
|
|
|
|
muriel
|
bolj ko berem, manj razumem; moj izcedek potem ni bil ugnezditveni, ker je bil kasneje kot 6-8dni po M. Mojca; NAREDI TEST! in sporoci! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 11:57:43
|
|
|
|
eva1
|
Ma rjave-rdeče barve! Sam čist malo-sem mislila, da je to tisti izcedek ki napoveduje:hudicek:, pa si nisem pol obremenjevala s tem, pol pa (hvala bogu) kr ni bilo M, pa sem šla po test in :modri: ! je pa res, da sem potem od 5 tedna do 8 tedna skoz imela te izcedke, kašn dan vmes ne, pol pa spet, pri 8 tednih pa so čisto ponehali(bili so pa rjavi, včasih mal na krvavo potegnili...)! Želim vam veliko:modri::modri::modri: in :duda::duda::duda: v bušiju! Lp, Eva 37t in :duda: Luka
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 12:15:18
|
|
|
|
baguSka
|
Ja muriel sej ta izcedk nej bi biu običajno dan ali pa dva pred pričakovano M!
|
|
|
|
Je morda vgnezditveni izcedek??? 1.3.2005 12:38:53
|
|
|
|
muriel
|
OK! to je verjetno novost, ampak eden od znakov, da si :nosecka: je tudi pocasno, pocasno delovanje mozganov; jaz sem danes mal zadaj z vsem!:zmeden: baguska; larisa je napisala, da 6-8 dni po oploditvi?! bom raje molcala in se ucila od vas, ker danes sem res v 9nebesa in streljam same :kuza: (sem uporabla psa, ker ni na razpolago kozla!) mojca, glej, da sporocis!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.