|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je možno ?
18.1.2005 11:31:09   
srnica
Kljub vašemu odsvetovanju, nisem zdržala in sem naredila CB test 10 dni prej.

Pa sedaj?
Naredila se mi je čisto rahla, ampak res rahla poševna črta.Vidi se, čeprav malo, jaz pa sedaj ne vem ali pomeni to da sem noseča ali pa že haluciniram,...

Tudi moj jo vidi, sam da pravi, da je možno da se je naredila iz kakega drugega razloga ( predolgo držala ).

Kaj pa mislite ve, je res da sem enostavno prehitro delala?Saj ne bi, če ne bi imela vseh tistih znakov.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Je možno ?
18.1.2005 11:34:30   
pi
Čestitam, mislim da si :nosecka:. Mogoče pa si imela O takoj po M in bi tudi M dobila prej.
Kakšne znake pa imaš ?

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Je možno ?
18.1.2005 11:37:36   
Skye
tud jaz bi si upala trditi da si nova srečka :nosecka:, pa samo še nimaš dovolj nosečniškega hormona in zato je druga črtica bolj slabo vidna.

:miska::miska::miska::miska: zate da je to to

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Je možno ?
18.1.2005 11:47:18   
srnica
Prvi znak sem opazila nekega jutra, ko sem odprla oči in sem imela v želodcu tak čuden občutek, kot da mi je slabo ni pa mi šlo na bruhanje.
Potem sem dobila zelo, ampak res zelo boleče prsi, ki so na prijem polnejše kot da bi imela silikonske.
Pogosteje sem začela hoditi lulat, pa ne mislit da vsakih pet minut.Ne po navadi sem hodila 3-4 dnevno, odvisno od količine popitega, sedaj pa hodim na vsako uro, uro pa pol.
Naspim se zelo lepo, ampak postanem zelooooo utrujena, pa taka brez volje sem.
Po trebuhu pa se mi ves čas pretaka kot tik pred M.

Zaenkrat so to moji znaki.Aha, pa ugotavljam da dobim na trenutke dosti sline, tega prej nisem opazila.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Je možno ?
18.1.2005 12:12:16   
ElaM
:bravo::bravo: Pomoje si srečka:nosecka:. Kateri test si pa delala?

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Je možno ?
18.1.2005 12:15:33   
dory
Tudi pri meni je bilo vse tako narahlo,da pol nisem verjela in sem mislila,da pac ni nic:zmeden:...pa sem tud CB delala prej,ker sem bla vsa nikakva...no danes imam dokaz,da tudi slabo vidne crtice pridejo v postev :)

:bravo: zate

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Je možno ?
18.1.2005 12:21:43   
baguSka
:bravo::bravo::bravo::bravo:ČESTITKE!!!!!!!

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Je možno ?
18.1.2005 12:33:12   
TVN
Andreja, ponovi test čez nekaj dni (min. 3), pa boš mogoče bolj prepričana. Tudi sama sem bila prav tako nestrpna kot ti; prvič sem test s CB naredila 32. dan ciklusa (M sem imela običajno točno na 26 - 27 dni) in je pokazal izrazito navpično črto ter komaj zaznavno vodoravno. Tolažila sem se, da negativno ni, ker potem bi moralo biti obratno. Včeraj sem test s CB ponovila in evo, rezultat praktično enak. Zdaj ne dvomim več, da sem :nosecka:
Tudi tebi svetujem, da se ne veseliš prezgodaj. Ponovi test in se prepričaj. Sicer pa ti želim, da bi prihodnjič jasno pokazal pozitivno. Pa vzemi Tifol!:rozica:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Je možno ?
18.1.2005 12:36:13   
Celjanka
Draga moja Andreja!

Jaz sem naredila test 5 dni po zaostali M. Navpična je bila močna, vodoravna pa opazna, ampak malo vidna. To je to:bravo:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Je možno ?
18.1.2005 12:42:13   
ElaM
A ni znak nosečnost navpična črta :ups:? Jez sem že tolk enih testov probala, da že sploh ne folgam več plusov, :modri: in :roza::ups::ups:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Je možno ?
18.1.2005 12:47:42   
KIRA
kolkor jaz vem, je imel test CB dve okenci. pa če je v obeh bila bilo kaka modra črta je to nosečnost. za kake poševne pa nič ne vem.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Je možno ?
18.1.2005 12:51:14   
ElaM
Zdaj imajo tanovi CB, namesto, - ki je potrdila nosečnost, +, in so prav zakomplicirali. :(
No, jaz sem pa tud :ups:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Je možno ?
18.1.2005 12:51:17   
TVN
Clear Blue ima kontrolno okence, kjer se mora pokazati navpična črta, zraven pa je še eno okence, kjer so mora poazati plus. Variante so pravzaprav 3 - jasen plusek, izrazita navpična in manj izrazita vodoravna črta ter obratno. Nosečnost je v vseh 3 primerih. Le če se pokaže vodoravna črtica je rezultat negativen.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Je možno ?
18.1.2005 13:26:37   
srnica
Nika35 prav imaš.Pri teh novih CB se v primeru nosečnosti naredi +, meni pa se je z zelo rahlo navpično črto.
Sicer pa vas bom obveščala kako bo v naprej.Sedaj je za enkrat tako, bom pa če vseeno čakala če bom dobila M, se ne bom nič prehitro veselila, ker je bilo že dovolj razočaranj s temi testi.
Hvala vsem, res ne vem kaj bi človek brez vas.

lp:rozica:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Je možno ?
18.1.2005 13:28:20   
KIRA
to pa ni fajn. jaz sem delala novembra 2003. pa sta bili samo dve okenci. če je v obeh bla črtica, je bla nosečnost.

so ful zakomplicirali te CB -je.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Je možno ?
18.1.2005 15:21:56   
Andy13
Andreja, upam, da si srečka :nosecka:! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Je možno ?
18.1.2005 15:47:43   
andreja69
tudi jaz ti iz srca želim, da bi bila srečka :nosecka:

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Je možno ?
19.1.2005 9:19:17   
Andy13
Andreja8878, sigurno si srečka:nosecka:!

Tudi rahel + pomeni nosečnost. :bravo::bravo::bravo:

Lp, Andy

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?