Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Je možno, da sem zanosila? 10.12.2007 14:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
na zadne sem mela 18 novem. Sedaj me pa že par dni, tko joške bolijo, da sploh ne morm spat. Hodim tudi precej na wc, predvsem proti večeru bolj, pa precej apetita mam tud, včasih ja včasih ne. Ne jemljem KT nehala sem jih jemati aprila, samo pa paziva- ne spusti mi not, ga da prej vn, ker sva rekla, da bova še en let počakala, da bajto zgotovma. Druge zaščite nimava. Mislite, da je možno, da sem
|
|
|
|
RE: Je možno, da sem zanosila? 10.12.2007 14:29:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni malo prezgodaj to? Kupi test, pa boš videla, a če pazita, dvomim, da je kaj..
|
|
|
|
RE: Je možno, da sem zanosila? 10.12.2007 14:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
slišala sem, da tudi če paziš baje en del sperme ža prej ven pride. A mislte, da je to res?
|
|
|
|
RE: Je možno, da sem zanosila? 10.12.2007 14:35:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo se mi zdi zgodaj saj je minilo od M komaj 23 dni, ne vem pa kako dolge cikluse si imela. In lahko zanosiš tudi, če ne spusti vate. Vem iz izkušenj kolegice. Sperma je lahko prisotna na penisu že ko se partner fajn vzburi in je možnost zanositve, če ne uporabljata še kakšne druge zaščite. Sicer je malo možnosti, ampak so pa. Najbolj boš vedela, če narediš test, sam jaz bi še mal počakala na tvojem mestu
|
|
|
|
RE: Je možno, da sem zanosila? 10.12.2007 14:48:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče bo tole vprašanje malo čudno ampak ne moremo vsi vsega vedeti. Npr. če fantu penis stoji nekje na pol (zaradi alkohola) je možno da je vseeno ful vzburjen al v tem primeru ni glih?
|
|
|
|
RE: Je možno, da sem zanosila? 10.12.2007 14:49:02
|
|
|
|
muki1
|
A zdaj pa že šestošolci bajte zidajo, ali kako ?
|
|
RE: Je možno, da sem zanosila? 10.12.2007 14:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 A zdaj pa že šestošolci bajte zidajo, ali kako ? če me ne bo pobralo
|
|
|
|
RE: Je možno, da sem zanosila? 10.12.2007 19:56:34
|
|
|
|
eya
|
Možno je, da zanosiš, tudi če fantu ne pride v tebi...lahko že prej nekaj spermijev pride v nožnico. Počakaj še par dni, da boš dobila M, če pa ne, pa naredi test.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Spanje alergikovPaštetkaZanima me kako so spali otroci, dojenčki (po 3. mesecu), ki imajo potrjeno alergijo na hrano.
Seveda bom vesela vsakega komentarja, glede spanja in alergije, sploh, če se je stanje po uvedbi diete izboljšalo. Ni prespal noči do 2. leta (zbuja se več kot 3xna noč) (
33%)
Večinoma spi celo noč (
40%)
Zbuja se 2-3x/noč (
28%)
Število vseh glasov: 134Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!