|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je možno, da nič ne joka ???
26.6.2006 13:49:33   
Anonimen
Prejšnji teden smo začeli našo user posted image  uvajati privat varstvo pri eni starejši gospe. Prvi teden je ostajala pri njej tri ure, jokala ni čisto nič. Je to mogoče? Gospe od prej ni poznala, videla jo je takrat ko smo se šli zmenit za varstvo.

Danes zjutraj spet ponedeljek, jutranje veselje, ko jo je videla, veliko....skoraj pogledala ni, ko sem odšla....Sem kar malo žalostna....da kar gre "stran" od mene.....brez joka user posted image .

Sem se morala malo potožit....user posted image  raje bom kar anonimna, da se ne bo našel kdo pameten in rekel, da je to zato, ker slabo skrbim za otroka...in me komu zašpecal...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je možno, da nič ne joka ???
26.6.2006 13:53:10   
rija
Bodi srečna da je tako....moj pa vedno z enim očkom snema, kje sem....user posted image  in je hud jok in stok, če me predolgo ne zazna....user posted image user posted image user posted image

Pa bi včasih bilo prav fajn, če bi lahko šla kam sama....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.6.2006 13:53:27   
Anonimen
Lahko da bo šele za njo prišlo in boš imela v prihodnosti štalo. lahko pa tudi da ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.6.2006 13:55:17   
TONČI.
Ja veš, da ne skrbiš slabo za otroka. Prej predobro, saj prepozna ljudi, kateri ji želijo dobro. Naj ti ne bo nič hudo, bodi raje vesela da se dobro počuti ko je v varstvu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.6.2006 14:23:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.6.2006 14:37:06   
Naja31
Kako mamice nikoli nismo zadovoljne,a ne? user posted image

Če ne joka v varstvu, nam ni všeč, ker nas ne pogreša.
Če pa v varstvu joka, je pa sploh hudo.

Jaz bi rekla, da bodi zadovoljna in upaj, da se en bo spremenilo.

Jaz tudi nimam slabih izkušenj, saj mojega čuva tašča in mali tam uživa sto na uro.
Pa kljub temu ko pridem po njega vedno prileti in se mi vrže v objem in me ne spusti več. Potem je pa 2x bilo nekaj drugega bolj zanimivo kot da sem jaz prišla po njega in se mi je že nos povesil user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2006 14:53:38   
fricka
Naj te ne skrbi, moja je ista. Pa nisem nič žalostna, po pol leta je še vedno vsako jutro vesela odhoda v varstvo. Ima pač rada družbo otrok. Je bila preveč s tabo, pa se te je že naveličala- hecam se. Še  

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2006 19:14:20   
SaaS
Ma ja, to te nima kaj skrbeti. Bodi vesela, da ne tečkari. Moj je začel vrtec z 11m in tudi ni nikoli jokal. Ja, je hecen občutek, saj pričakuješ, da bo vsaj malo pojamral in klical mamico..
En mesec nazaj, sem šla v porodnišnico rodit drugega otroka. Sin je bil star dobrih 18m in je bil tri dni doma brez mamice. Spet brez problema, nobenega joka. Meni se je pa spet zdelo fino, da ni jokal, po drugi strani pa kar malo užaljena, češ a res ne pogreša mamiceuser posted image .
Pa to ne pomeni, da nas ne pogrešajo, ampak le da se dobro počutijo s komer pač so takrat in da so očitno zelo družabni otroci. user posted image user posted image

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.6.2006 22:24:17   
Katrin
Super! Seveda je to mogoče, zakaj pa ne?

Jaz lahko našo user posted image  pustim kjerkoli;  je rekel moj oče, da je kot ciganka, ki gre z vsakim...user posted image

Malo heca; očitno se dobro počuti in zakaj bi potem jokala?

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?