Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev 20.2.2009 15:55:23
|
|
|
|
gupika
|
Pojdi h ginekologu in začni s preiskavami... ne odlašaj...
|
|
|
|
RE: zanositev 20.2.2009 16:53:50
|
|
|
|
ursa30
|
svetujem ti, da se čimprej naročiš pri pregledu, da ugotovi, zakaj toliko časa ne zanosiš. ravno tako ti svetujem, da gre tvoj partner na spermiogram. folna kislina ne pomaga pri zanositvi, krvomočnica pa naj bi okrepila maternično sluznico. nič ne škodi, če jemlješ oboje. res pa čimprej pokliči G za pregled.
|
|
|
|
RE: zanositev 20.2.2009 17:11:55
|
|
|
|
nikolinca
|
ja sej moj partner je že bil na spermiogramu in zdj še vedno čaka na izvide...jst pa kr odlašam bomo videli kaj bojo njegovi izvidi pokazal...potem bom pa še jst šla naprej v akcijo...
|
|
|
|
RE: zanositev 20.2.2009 17:14:15
|
|
|
|
nikolinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 svetujem ti, da se čimprej naročiš pri pregledu, da ugotovi, zakaj toliko časa ne zanosiš. ravno tako ti svetujem, da gre tvoj partner na spermiogram. folna kislina ne pomaga pri zanositvi, krvomočnica pa naj bi okrepila maternično sluznico. nič ne škodi, če jemlješ oboje. res pa čimprej pokliči G za pregled. sam kako to, da ne pomaga pri zanositvi?meni je kolegica svetovala nj probam s čaji, ker je ona baje takoj zanosila.
|
|
|
|
RE: zanositev 21.2.2009 13:59:55
|
|
|
|
nincrli
|
Ja jaz tudi mislim, da naj bi pomagal... A se ta čaj pije v nosečnosti tudi?
|
|
|
|
RE: zanositev 21.2.2009 14:29:27
|
|
|
|
ursa30
|
najprej je treba ugotoviti vzrok, zakaj ne zanosiš. jaz sem ga pila pol leta, na pregledu mi je pa G odkrila pregrado. torej, čaj meni v tem primeru ni pomagal, ker sem mogla it na operacijo. čaj ti sicer lahko pomaga, ampak je fino, da greš najprej k svoji G, da te pregleda.. jaz ga tudi zdaj pijem, poleg vseh drugih vitaminov. svetujem ti, da ne odlašaš in da se čimprej naročiš na pregled. meni je žal, da sem čakala dve leti.
|
|
|
|
RE: zanositev 21.2.2009 14:29:53
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Ja jaz tudi mislim, da naj bi pomagal... A se ta čaj pije v nosečnosti tudi? ne, čaja se v nosečnosti ne pije.
|
|
|
|
RE: zanositev 21.2.2009 14:32:18
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 svetujem ti, da se čimprej naročiš pri pregledu, da ugotovi, zakaj toliko časa ne zanosiš. ravno tako ti svetujem, da gre tvoj partner na spermiogram. folna kislina ne pomaga pri zanositvi, krvomočnica pa naj bi okrepila maternično sluznico. nič ne škodi, če jemlješ oboje. res pa čimprej pokliči G za pregled. sam kako to, da ne pomaga pri zanositvi?meni je kolegica svetovala nj probam s čaji, ker je ona baje takoj zanosila. saj sem ti napisala..sama folna kislina ne pomaga pri zanositvi, čaj pa okrepi maternično sluznico, torej na nek način pomaga pri zanositvi..
|
|
|
|
RE: Je kateri pomagal čaj krvomočnice pri zan... 22.2.2009 21:36:17
|
|
|
|
sončekm
|
Folno kislino se pije za otročka,mislim da nekaj v zvezi z njegovo hrbtenico,punce če nimam prav me popravite. Naj bi jo pila 3 mesece pred željeno nosečnostjo in vsaj 3 mesece,ko si že noseča. Če jo prej ne piješ, potem takoj ko zanosiš. Pa srečno!
|
|
RE: Je kateri pomagal čaj krvomočnice pri zan... 24.2.2009 12:19:53
|
|
|
|
nikolinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončekm Folno kislino se pije za otročka,mislim da nekaj v zvezi z njegovo hrbtenico,punce če nimam prav me popravite. Naj bi jo pila 3 mesece pred željeno nosečnostjo in vsaj 3 mesece,ko si že noseča. Če jo prej ne piješ, potem takoj ko zanosiš. Pa srečno! ja imaš prov! sem se pozanimala in kar drži kar si napisala...
|
|
|
|
RE: Je kateri pomagal čaj krvomočnice pri zan... 24.2.2009 13:49:36
|
|
|
|
T1979
|
Meni žal ni pomagal, pila sem ga 4 mesece in potem prenehala.
|
|
|
|
RE: Je kateri pomagal čaj krvomočnice pri zan... 24.2.2009 16:24:19
|
|
|
|
nikolinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Meni žal ni pomagal, pila sem ga 4 mesece in potem prenehala. kok časa pa že delata
|
|
|
|
RE: Je kateri pomagal čaj krvomočnice pri zan... 25.2.2009 9:21:35
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Meni žal ni pomagal, pila sem ga 4 mesece in potem prenehala. kok časa pa že delata 3 leta.
|
|
|
|
RE: Je kateri pomagal čaj krvomočnice pri zan... 25.2.2009 10:10:30
|
|
|
|
nikolinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Meni žal ni pomagal, pila sem ga 4 mesece in potem prenehala. kok časa pa že delata 3 leta. midva pa skor dve leti brez zaščite ...zdj pa že eno leto živiva skupi in še zmer nič ali si bilA NA PREGLEDU HSG?
|
|
|
|
RE: Je kateri pomagal čaj krvomočnice pri zan... 25.2.2009 10:35:13
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Meni žal ni pomagal, pila sem ga 4 mesece in potem prenehala. kok časa pa že delata 3 leta. midva pa skor dve leti brez zaščite ...zdj pa že eno leto živiva skupi in še zmer nič ali si bilA NA PREGLEDU HSG? Ja vse preglede kar koli jih je možno sva dala čez, vse bp. HSG tudi vse OK, vse prehodno. Hormoni tudi v redu. Moj je tudi super, tko da meni sploh ni jasno, zakaj ne rata, samo tako pač je. Gre za nepojasnjeno neplodnost. Tudi 4 IVF sva že imela, pa tudi neuspešno. Mah zdej si bova mal pavze vzela, pol pa ponovno v nove boje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?