Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Je katera uporabljala oz uporabla medenič... 31.7.2008 7:53:48
|
|
|
|
Klaudia
|
Kupila sem ga v Lavie in ni bil drag. Mislim, da je bil okoli 15€. Sem ga pa uporabljala za sprehode, ker drugače bi lahko bila samo doma
|
|
RE: Je katera uporabljala oz uporabla medenič... 31.7.2008 8:25:24
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz ga imam tudi od la vie, ampak ga nisem uporabljala. Mi je G rekla, da se po njem zelo polenijo trebušne mišice. čeprav mislim, da kratkoročno ne more biti enih večjih problemov.
|
|
|
|
RE: Je katera uporabljala oz uporabla medenič... 31.7.2008 9:05:16
|
|
|
|
kaja02
|
jaz sem ga kupila v Salonlaboru, mislim, da je od la vie, je bil dokaj poceni, sem ga pa nosila tam od 3. meseca pa skoraj do 9. meseca, ker si hoje brez njega sploh nisem mogla privoščit. Šele sedaj na koncu mi več ni odgovarjal, ko se je trebuh še bolj spustil in me je začel tiščat. Jaz ti ga priporočam, pa še enostaven je za uporabo.
|
|
|
|
RE: Je katera uporabljala oz uporabla medenič... 31.7.2008 9:37:54
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 jaz sem ga kupila v Salonlaboru, mislim, da je od la vie, je bil dokaj poceni, sem ga pa nosila tam od 3. meseca pa skoraj do 9. meseca, ker si hoje brez njega sploh nisem mogla privoščit. Šele sedaj na koncu mi več ni odgovarjal, ko se je trebuh še bolj spustil in me je začel tiščat. Jaz ti ga priporočam, pa še enostaven je za uporabo. isto
|
|
RE: Je katera uporabljala oz uporabla medenič... 31.7.2008 10:11:23
|
|
|
|
Majuska
|
Jaz ga imam tudi od Sanolaborja, stal je 17 €. Nosila sem ga v zadnjem tromesečju, ko me je pričelo boleti v spodnjem delu trebuha, potlej pa še križ.
|
|
RE: Je katera uporabljala oz uporabla medenič... 31.7.2008 12:39:12
|
|
|
|
Anonimen
|
A se ga ne dobi več na recept? No jaz sem ga, pred več kot dvema letoma. Nosila sem ga tja od 5. meseca pa do konca, sploh nisem mogla biti brez njega, ker sem imela občutek, da mi bo trebuh kar odpadel Čeprav se mi zdi, da je bilo veliko tudi samo v moji glavi - kako naj bi tisti "štrik" okrog mojega trebuha držal pokonci 6-7kil, ki sem jih nosila v trebuhu?
|
|
|
|
RE: Je katera uporabljala oz uporabla medenič... 31.7.2008 21:54:36
|
|
|
|
massylou
|
Tudi moja sestra ga ima za sprehode, nakupe. Je zelo zadovoljna. Za razlike pa najboljše, da na licu mesta vprašaš. Ti bodo znali svetovat.
|
|
|
|
RE: Je katera uporabljala oz uporabla medenič... 31.7.2008 21:56:39
|
|
|
|
massylou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. kako naj bi tisti "štrik" okrog mojega trebuha držal pokonci 6-7kil, ki sem jih nosila v trebuhu? A ni fora ledvičnega pasa v tem, da ti skupaj drži kosti, da ti ne škrtajo in da te ne boli toliko v hrbtu in medenici?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?