|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je katera uporabljala oz uporabla medenični pas?
30.7.2008 23:18:21   
razigrana
Jaz ga moram nujno kupit, ker drugače lahko do konca nosečnosti samo še ležim, pa me zanima katere ste kupile? Sem mal klicala pa trgovinah pa sta na voljo dva. Razlika v ceni je pa kar velika. Eden pride okrog 17€, drugi pa okrog 50€. Pa user posted image nisem vprašala v čem je razlika.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je katera uporabljala oz uporabla medenič...
31.7.2008 7:53:48   
Klaudia
Kupila sem ga v Lavie in ni bil drag. Mislim, da je bil okoli 15€. Sem ga pa uporabljala za sprehode, ker drugače bi lahko bila samo doma user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu razigrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2008 8:25:24   
Naja30
Jaz ga imam tudi od la vie, ampak ga nisem uporabljala. Mi je G rekla, da se po njem zelo polenijo trebušne mišice. čeprav mislim, da kratkoročno ne more biti enih večjih problemov.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2008 9:05:16   
kaja02
jaz sem ga kupila v Salonlaboru, mislim, da je od la vie, je bil dokaj poceni, sem ga pa nosila tam od 3. meseca pa skoraj do 9. meseca, ker si hoje brez njega sploh nisem mogla privoščit. Šele sedaj na koncu mi več ni odgovarjal, ko se je trebuh še bolj spustil in me je začel tiščat. Jaz ti ga priporočam, pa še enostaven je za uporabo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2008 9:37:54   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

jaz sem ga kupila v Salonlaboru, mislim, da je od la vie, je bil dokaj poceni, sem ga pa nosila tam od 3. meseca pa skoraj do 9. meseca, ker si hoje brez njega sploh nisem mogla privoščit. Šele sedaj na koncu mi več ni odgovarjal, ko se je trebuh še bolj spustil in me je začel tiščat. Jaz ti ga priporočam, pa še enostaven je za uporabo.

istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2008 10:11:23   
Majuska
Jaz ga imam tudi od Sanolaborja, stal je 17 €. Nosila sem ga v zadnjem tromesečju, ko me je pričelo boleti v spodnjem delu trebuha, potlej pa še križ. 

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2008 12:39:12   
Anonimen
A se ga ne dobi več na recept? No jaz sem ga, pred več kot dvema letoma.

Nosila sem ga tja od 5. meseca pa do konca, sploh nisem mogla biti brez njega, ker sem imela občutek, da mi bo trebuh kar odpadel user posted image  Čeprav se mi zdi, da je bilo veliko tudi samo v moji glavi - kako naj bi tisti "štrik" okrog mojega trebuha držal pokonci 6-7kil, ki sem jih nosila v trebuhu? user posted image

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2008 21:54:36   
massylou
Tudi moja sestra ga ima za sprehode, nakupe. Je zelo zadovoljna.
Za razlike pa najboljše, da na licu mesta vprašaš. Ti bodo znali svetovat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.7.2008 21:56:39   
massylou
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

kako naj bi tisti "štrik" okrog mojega trebuha držal pokonci 6-7kil, ki sem jih nosila v trebuhu? user posted image

A ni fora ledvičnega pasa v tem, da ti skupaj drži kosti, da ti ne škrtajo in da te ne boli toliko v hrbtu in medenici?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.7.2008 22:34:40   
razigrana
Ja, jaz tudi mislim, da je razlika med medeničnim pasom in nosečniškim pasom. Eden služi za podporo trebuhu, drugi pa je namenjen razbremenitvi oz ublažitvi bolečin v medeničnih kosteh. In jaz potrebujem drugega.
Sem pa šla oz je šel moj danes pogledat za te zadeve in je baje vredno plačat razliko v ceni. Ker cenejši je skoraj navadna, malo širša elesatika, dražji je pa res pas v pravem pomenu besede. Tako, da bom investirala 50€ in upam, da bo pomagalo.
Hvala pa vsem za odgovore.

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?