|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je kaj novega
18.1.2005 10:17:02   
Teni_
Pri vseh, ki še niste dobile :hudicek:. Sandra* Kako je kaj pri tebi. Sem se ravno na tebe spomnila, zaradi naše debate zadnjič. Pa ostale? Držim pesti za vse.

LP,
Mojca:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Je kaj novega
18.1.2005 11:17:53   
petja
Hej!
Pri meni je še ni, zato ful noge skupaj tiščim :)-:)-:)-. Že razmišljam, da bi uporabila zamašek, potem je sigurno ne bo ... :)-

Punce, držite pesti.

Petja

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Je kaj novega
18.1.2005 11:19:25   
baguSka
:)-:)-:)- Jst tud noge tok skup tiščim da mi že od sobote zamuja!:)-:)-:)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Je kaj novega
18.1.2005 11:36:01   
pi
Jaz pa je ne pričakujem jutri in upam, da je ne bo ne jutri ne naslednjih 9 mesecev.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Je kaj novega
18.1.2005 11:36:37   
pupika
Zgleda da ste svojo franco kar dober zaprle v omaro, le pazite da ne uide ven. Čeprav jaz vem, da ste se jo rešle za več kot eno leto.

No Baguska, kaj ti je ze kdaj zamujala?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Je kaj novega
18.1.2005 12:19:07   
baguSka
Ne tok pa še ne..:zmeden2:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Je kaj novega
18.1.2005 14:49:31   
Andy13
Nič novega...M še ni prišla in je tudi nočem na obisk. Tudi meni zamuja od sobote.

Mi je pa zamujala pred kakšnimi 7 leti 10 dni in ni bilo nič, od takrat dalje pa imam urejen ciklus, na 28 dni, morda se zgodi, da pride 1 dan prej ali 1 dan pozneje.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Je kaj novega
18.1.2005 17:02:09   
Sandra*
Oj! Jst sm glih iz službe pršla! Se vedno me ščiplje in :hudicek: zaenkrat še ni, ampak testa pa ne upam nardit, k se bojim, da ne bom preveč razočarana, upam da bom zdržala še kšn dan da ga ne nardim!:miska:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Je kaj novega
19.1.2005 11:11:46   
Teni_
No, držim pesti z vse in upam, da boste kmalu zagledale:modri:.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.