Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Je izcedek znak ovulacije? 24.4.2006 22:55:55
|
|
|
|
BlankaT
|
Kolikot jaz vem je izcedek, ki je lepliv (če ga daš med prste se mora vleči) znak O. No vsaj pri meni je tako . Upam, da ti bo čim prej uspelo .
|
|
RE: Je izcedek znak ovulacije? 24.4.2006 23:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
izcedek ovulacije izgleda kot jajčni beljak . Prozoren in vlečljiv.
|
|
|
|
RE: Je izcedek znak ovulacije? 24.4.2006 23:23:21
|
|
|
|
Nitka
|
Ja, bil je lepljiv, vlečljiv in kot jajčni beljak... torej nekaj je le bilo (verjetno par dni nazaj).
|
|
|
|
RE: Je izcedek znak ovulacije? 25.4.2006 14:08:42
|
|
|
|
Ayo
|
Je, ni pa nujno, da se pojavi, vseeno lahko ovuliras. Ce malo pobrskas nazaj, sem enkrat na zaceku aprila poslala link s slikami, kaksen in kako naj bi izgledal ta izcedek. Sama imam kar precej tega izcedka med O, prijelo pa se se vseeno ni nic vajo ponavljamo naslednji teden
|
|
|
|
RE: Je izcedek znak ovulacije? 25.4.2006 14:21:29
|
|
|
|
Nitka
|
Coccinella, sem malo pobrskala, vendar jih nisem našla. Mi poveš malo bolj točno kje najdem te slike? Je katera imela takoj na začetku probleme z vezmi? Mene so prvič kar naprej bolele, zdaj pa imam spet občutek, da se tam nekaj dogaja (kljub temu, da moram še dober teden počakat predno naredim CB test.
|
|
|
|
RE: Je izcedek znak ovulacije? 25.4.2006 15:34:05
|
|
|
|
Ayo
|
Hvala Jjasna!!
|
|
|
|
RE: Je izcedek znak ovulacije? 25.4.2006 16:07:48
|
|
|
|
Nitka
|
Hvala obema.
|
|
|
| Stran: [1] |
slovensko/tuje/unikatno imecattKakšno ime ste / ali boste / imate željo izbrati vašemu otroku?slovensko ime (
78%)
tuje ime (
10%)
unikatno ime (
12%)
Število vseh glasov: 67Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!