Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Je danes katera pošta ... 31.3.2008 20:50:41
|
|
|
|
srursa
|
Glavna pošta v Murglah.
|
|
|
|
RE: Je danes katera pošta ... 31.3.2008 20:51:02
|
|
|
|
Marogica
|
Sigurno ima vsako večje mesto eno pošto, ki je odprta do polnoči. Vsaj za MB vem. Od kod pa si?
|
|
RE: Je danes katera pošta ... 31.3.2008 20:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
V Ljubljani na železniški postaji.Sem ti dala link, da pošlješ preko e-pošte.
|
|
|
|
RE: Je danes katera pošta ... 31.3.2008 20:54:59
|
|
|
|
@lina
|
upam da misliš obračun davka iz dejavnosti za s.p., ker napovedi za dohodnino se več ne oddaja nisem zihr, da katera pošta dela...tukaj imaš link do delovnih časov, tale dela do 22h, samo ne vem, kakšna vrsta poslovalnice je, ker piše telegraf... http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=76&PostaID=1005&PodatkiPoste=1 sicer pa to lahko oddaš preko e-davkov, iz programa Silvester Fineus (za s.p.) oblikuješ xml datoteko in oddaš preko e-davkov (moraš biti registriran s certifikatom)
|
|
|
|
RE: Je danes katera pošta ... 31.3.2008 21:10:16
|
|
|
|
Dejča
|
Sva s Polzele in za Celje sva že čekirala, pa ni nič odprto . Ali je res le v LJ in MB???
|
|
|
|
RE: Je danes katera pošta ... 31.3.2008 21:29:47
|
|
|
|
riders
|
Uf, jaz bi se na njegovem mestu zapeljala tudi do Ljubljane! Ker za neoodano davčno napoved so visoke kazni. Drugače ti pa priporočam, da pokličeš na dežurno pošto v Lj ali MB, pa ti bodo tam povedali, če je še kje drugje odprto. Pa pohitita!
|
|
|
|
RE: Je danes katera pošta ... 31.3.2008 21:31:44
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: @lina sicer pa to lahko oddaš preko e-davkov, iz programa Silvester Fineus (za s.p.) oblikuješ xml datoteko in oddaš preko e-davkov (moraš biti registriran s certifikatom) Ja, al pa takole, ampak sem zihr, da nima certifikata, drugač ne bi spraševala.
|
|
|
|
RE: Je danes katera pošta ... 31.3.2008 21:36:10
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady V Ljubljani na železniški postaji.Sem ti dala link, da pošlješ preko e-pošte. A ni ta pošta že nekaj časa zaprta?
|
|
|
|
RE: Je danes katera pošta ... 31.3.2008 21:50:43
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: @lina sicer pa to lahko oddaš preko e-davkov, iz programa Silvester Fineus (za s.p.) oblikuješ xml datoteko in oddaš preko e-davkov (moraš biti registriran s certifikatom) Ja, al pa takole, ampak sem zihr, da nima certifikata, drugač ne bi spraševala. Ja, pa računovodje očitno tudi ne.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?