nussy
|
Še ena nova med vami. SS konec 6. tedna. Zanima me, če je bilo pri kateri tako oziroma kaj mislite, kaj se je sploh zgodilo. V nedeljo zvečer se je začelo s kapljico, do ponedeljka zjutraj že krvavitev, takoj sem šla k G, ki me je pogledala z UZ in ni našla niti posteljice. Poslala me je na test BHCG, ki je pokazal 32,6. Ko sem prišla nazaj na pregled, je rekla, da vse kaže na spontani splav. Test sem delala, ker je rekla, da je, sicer zelo majhna verjetnost, da je še tako zgodaj, da se ploda ne vidi. No ta test je potrdil SS, ker je bil BHCG zelo nizek. Poslala me je na čiščenje, kjer pa so me čez 2dni še enkrat naročili na test krvi, ki je tokrat pokazal 6,0. Rekli so, da čiščenje ni potrebno, da se očitno že ureja samo. Upam, da se je res. Mi pa ni jasno, kako, da G ni videla ničesar. Kje je bila posteljica potem? Res je tudi to, da je meni test pokazal šele 10. dan zamude M. Me je pa ves čas bolelo v trebuhu in jajčnikih. Kaj mislite kaj se je dogajalo? Skrbi me zato, ker upam, da ni kaj drugega narobe, da se mi ne bi drugič spet ponovilo. Sicer je G rekla, da gre ponavadi za veliko gensko napako in narava poskrbi za to, da se ne razvija naprej. Mi je pa v LJ G gledala tudi jajčnike in je rekla, da zgledata v redu. Pri svoji G imam pregled čez 14 dni, upam da me bo dobro pregledala, kajti predvsem levi jajčnik me še vedno boli, ampak ne znam si razložiti, kaj se je zgodilo tokrat? Če se je kateri zgodilo kaj podobnega, prosim za odgovor. En vsem.
|