|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je bila to ovulacija?
19.10.2006 19:20:59   
Anonimen
Čeprav je bilo že veliko napisano o ovulaciji imam jaz z njo še vedno težave.
Se opravičujem, če je malo bolj "bljak" za prebrati, ampak drugače ne znam opisati:
Danes zjutraj ko sem šla na veliko potrebo in sedela na školjki sem opazila, da se iz mene "vleče" neka sluz podobna smrklju (ne zelena user posted image   ampak prozorno bela). Mislim, da je "prihajala" iz nožnice. Je bila to ovulacijska sluz?
Naj povem, da sem imela 1. dan zadnje user posted image  v ponedeljek, 9.10., ki je trajala do nedelje 15.10.. Večkrat sem poskusila ugotoviti O z BT, pa nisem bila uspešna (vedno zaniha samo za 0,1 st.), delam tudi urinske teste, pa ni nič. user posted image  Zadnjega sem naredila v ponedeljek in pred eno uro in seveda zopet nič. Sem jo zamudila? Včeraj žal nisva user posted image  , ker sem morala danes v laboratorij za redni zdravniški preled odnesti prvi jutranji urin in se seveda ne bi spodobilo, da bi v njem plavali spermiji user posted image  in zdaj me skrbi, da je končno res bila, midva pa nisva! user posted image  
Mislite da je danes zvečer še čas (če je to bila O seveda) ? Po letu in pol res že malo obupujem user posted image  user posted image
Se opravičujem za anonimnost, samo malo nerodno mi je, pa čeprav ne vem zakaj user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je bila to ovulacija?
19.10.2006 19:27:26   
mala zirafa
Pozdravljena in dobrodošla med nami!
Cervikalna sluz je na dan O prozorna in vlecljiva kot beljak vsaj pri meni traja samo en dan.To kar ti opisuješ se pri meni dogaja pred O.Dolžino ciklusa si razdeli na pol ker je načeloma O takrat prisotna.Moja je točna kot ura.Res pa da sem za 1. otroka upor. F test(opazov. praproti) in ga moram ful pohvalit, saj je rezltat star 2leti prečuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 19:34:29   
Anonimen
Torej po tvojih izkušnjah to pomeni, da bo O od danes dalje enkrat, in da je nismo zamudili?? user posted image  user posted image  user posted image  Pol pa obljubim, da bomo pridni ko norci user posted image  user posted image
Še katera druga kakšno mnenje? Zamujena priložnost ali ne?
Brala sem namreč, da nimamo vse ženske O ravno na sredini ciklusa in zato sem mislila, da je moja bila sedaj in je zdaj že mimo user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 19:50:33   
jazz
Vi kar veselo delajte...kaj pa briga bejbe tam v laboratoriju kolk spermijev boš ti polulala!!!!user posted image user posted image user posted image  Lohk so ti sam fouš!!!!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2006 19:59:29   
Anonimen
Ja kaj pa nisi prej povedala? Zdej je kar je, oddala sem "čist" vzorec. Nisem razmišljala, da bi mi hkrati lahko še spermiogram naredil user posted image  user posted image

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2006 8:35:14   
noka81
Mislim, da je bila ovulacija. In upam, da nista ničesar zamudila.

Jaz sem imela takšno sluz običajno tri dni, sicer ne v enaki meri. Ta mesec pa le en dan. Kaj je razlog temu, ne vem.

Sicer pa počakam do konca meseca, da bo tudi meni jasno, če sva z mojim kaj zamudila....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2006 8:46:54   
mala zirafa
Glede preiskave urina, oni samo pomočijo trakec vanj in vidijo, če gre za vnetje.To velja v primeru vnetja.Vem samo da ko oddaš urin ne smeš imeti M.Glede O jo ima vsaka drugače.Ene prej druge slej, jaz jo imam na sredi ciklusa, preverjeno.

(odgovor članu noka81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2006 8:59:12   
kaja80
lp anonimen.
mislim da je ni teme, ki bi bila bljak, saj je vse to naravno in je del nas, komu pač ne odgovarja pa naj ne bere. to je moje mnenje in ti ni treba bit nerodn.

na koliko časa pa imaš M, jaz moje ne pričakujem 8.11.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Primerjava porodov
florecita

Tiste, ki ste rodile (vsaj) 2x: Zanima me, kako bi opisale svoja prva 2 poroda?

1. porod lažji,hitrejši in z manj bolečinami (19%)

2. porod lažji, hitrejši in z manj bolečinami (33%)

Oba približno enaka (23%)

2. porod hitrejši,vendar bolj boleč (24%)

Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!