Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:09:06
|
|
|
|
spacey
|
Uau! Za tako priložnost bo super, taka extravagantna je. Me spomni na bejbe iz Sex in mesto. Super bo, pa cena je enkratna.
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:10:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, čisto taki Sex v mestu stil je... No, moj mi je rekel, da me lahko gledajo samo odspredaj, ker imam v njej velko rit Sam zdaj pa spet prihaja klasični problem: Kaj obuti zraven?????
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:10:31
|
|
|
|
Anonimen
|
bila. Tudi meni je bila kolekcija všeč, samo dokler se ne obtesam - nič novega. Sta pa dobila fanta vsak nekaj novega. Mali od Hello Kitty kapo , tatko srajco.
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:11:38
|
|
|
|
Anonimen
|
veš , da ne morem , da ne bi. Kaj pa čevlje za zraven imaš
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:12:37
|
|
|
|
romy
|
Ha,ha...ravno sem hotela odpreti temo o tem. Nisem ravno iz Ljubljane, pa da se ne bi zastonj vozila. t Tut mene to ful zanima, rabim zlasti za fantka in seveda zame
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide veš , da ne morem , da ne bi. Kaj pa čevlje za zraven imaš NEEEEE Romy - za fantke nimajo nič, kar bi meni bilo padlo v oči. Sam jaz sem na oddelku 86-164.
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:15:19
|
|
|
|
tinkamiška
|
Raho v tej bolekci pa res nemoreš met velike riti , se ti sploh vidi? Jst bi zraven obula kakšne črne balerinke, kljub temu, da sem manjša...če pa se dobro počutiš v petkah, pa lahko maš tudi kakšne petke...bi mela pa obvezno neprosojne črne žabe, lahko bi mela tudi kakšne čevlje do gležnjev(obvezno visoka peta), ampak take nežne... lp, Tinka
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:18:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: adelaide veš , da ne morem , da ne bi. Kaj pa čevlje za zraven imaš NEEEEE ....in svizec je zavil čokolado. . OFF TOPIC: tiste vaše štorklje so res za en , saj sva se iz vaših krajev vrnila brez .
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:20:47
|
|
|
|
spacey
|
Ja itak, da ene seksi salonarje, pri tvoji kolekciji čevljev pa ja ne morem, ne imet nič za obut?! Lahko so tudi kakšne druge barve, da bo še bolj extravagantno.
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:25:11
|
|
|
|
romy
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Romy - za fantke nimajo nič, kar bi meni bilo padlo v oči. Sam jaz sem na oddelku 86-164. Ja sem na podobnem odelku...sicer pa glede na to, da nimava istega okusa (če se morda še spomniš-krst pa to ), bo meni morda pa padlo kaj v oko.
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
adelaide - to o teh f štorkljah ti jaz že cel čas razlagam. Sem kar pisno odpoved dala brezorientacijski gmoti perja in najela zajca Čevlji???? Nerešljiv problem. Nekaj bomo že našli. A naj imam črne ali srebrne? Ali mogoče rdeče in jih skombiniram z rdečo torbico? Naj imam črne zaobljene z visokimi petami ali črne balerinke z bleščicami? Naj si obujem živo rozane, spredaj odprte in vzamem enako torbico ali kaj naj????? Kaj pa srebrne sandale?
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
glih sem si mislila da srebrni bi bili ok (podloga oblekce pa to) - samo sandali Te ne bo zeblo ?
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:32:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide glih sem si mislila da srebrni bi bili ok (podloga oblekce pa to) - samo sandali Te ne bo zeblo ? Za lepoto je treb trpeti Romy, saj jaz drugače našega mulčka čisto normalno oblačim, poglej:
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:55:42
|
|
|
|
*alja*
|
jas bi imela črne balerinke z srebrnimi bleščicami in isto torbici! Glih take sem vidla včeraj v Evroparki v tisti novi trgovini kaj so jo zaj odprli!
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 11:38:36
|
|
|
|
pety78
|
Raho, ****o mast, če se pa v tej oblekci ne boš slikala in nam pokazala slike... Saj glavo si lahko bek odrežeš. Čevlje pa z visoko petko, črne. Ali pa mogoče srebrne.
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 11:39:07
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Ali mogoče rdeče in jih skombiniram z rdečo torbico? Tole bi bilo čisto fajn... Moje mnenje.
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 11:59:18
|
|
|
|
Taula
|
A si videla kako sexy črno oblekico mogoče v H&M? Jaz sem opazila ene plakate z Madonno, pa mi je ena oblekca padla v oči.
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 12:12:21
|
|
|
|
domci
|
Tiste, ki ste z Lj. ali pa okolice 29.3 se odpre novi HM na Čopovi v Lj. tam zraven Millerja bo full večji, kot v city parku. Že komaj čakam
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 12:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula A si videla kako sexy črno oblekico mogoče v H&M? Jaz sem opazila ene plakate z Madonno, pa mi je ena oblekca padla v oči. Ja. Sam je razprodana. Dobiš jo samo še na ebayu. Če misliš to: Čeprav je meni noro všeč ta:
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 12:27:51
|
|
|
|
Taula
|
RAZPRODANA??? Kako je pa to možno, a ni bilo v H&Mu šele od 22.3 Tale druga svilena je meni tud huda, sem jo včeraj opazila na plakatu, sam kaj k mojemu lubemu ni všeč.
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 12:36:10
|
|
|
|
tanikaa
|
Raho. Pa ja da nima te otvoritve Barbara
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 12:37:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Raho. Pa ja da nima te otvoritve Barbara Ne, Klaudija.
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 12:38:55
|
|
|
|
tanikaa
|
Eh, brez veze. Sem že mislila, da bom prva, ki te bo vidla v tej oblekici, ki je pa res saaaaaaaaaanjsaaaaaaaa!!!!!!!!! In kaj za lokala odpira in kje?
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 12:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
V Lendavi, v Kroni ga odpira. Bojda bo neki blazno nobliš. Drugače pa je to lastnica Lovskega doma.
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?