Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:09:06
|
|
|
|
spacey
|
Uau! Za tako priložnost bo super, taka extravagantna je. Me spomni na bejbe iz Sex in mesto. Super bo, pa cena je enkratna.
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:10:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, čisto taki Sex v mestu stil je... No, moj mi je rekel, da me lahko gledajo samo odspredaj, ker imam v njej velko rit Sam zdaj pa spet prihaja klasični problem: Kaj obuti zraven?????
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:10:31
|
|
|
|
Anonimen
|
bila. Tudi meni je bila kolekcija všeč, samo dokler se ne obtesam - nič novega. Sta pa dobila fanta vsak nekaj novega. Mali od Hello Kitty kapo , tatko srajco.
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:11:38
|
|
|
|
Anonimen
|
veš , da ne morem , da ne bi. Kaj pa čevlje za zraven imaš
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:12:37
|
|
|
|
romy
|
Ha,ha...ravno sem hotela odpreti temo o tem. Nisem ravno iz Ljubljane, pa da se ne bi zastonj vozila. t Tut mene to ful zanima, rabim zlasti za fantka in seveda zame
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide veš , da ne morem , da ne bi. Kaj pa čevlje za zraven imaš NEEEEE Romy - za fantke nimajo nič, kar bi meni bilo padlo v oči. Sam jaz sem na oddelku 86-164.
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:15:19
|
|
|
|
tinkamiška
|
Raho v tej bolekci pa res nemoreš met velike riti , se ti sploh vidi? Jst bi zraven obula kakšne črne balerinke, kljub temu, da sem manjša...če pa se dobro počutiš v petkah, pa lahko maš tudi kakšne petke...bi mela pa obvezno neprosojne črne žabe, lahko bi mela tudi kakšne čevlje do gležnjev(obvezno visoka peta), ampak take nežne... lp, Tinka
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:18:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: adelaide veš , da ne morem , da ne bi. Kaj pa čevlje za zraven imaš NEEEEE ....in svizec je zavil čokolado. . OFF TOPIC: tiste vaše štorklje so res za en , saj sva se iz vaših krajev vrnila brez .
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:20:47
|
|
|
|
spacey
|
Ja itak, da ene seksi salonarje, pri tvoji kolekciji čevljev pa ja ne morem, ne imet nič za obut?! Lahko so tudi kakšne druge barve, da bo še bolj extravagantno.
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:25:11
|
|
|
|
romy
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Romy - za fantke nimajo nič, kar bi meni bilo padlo v oči. Sam jaz sem na oddelku 86-164. Ja sem na podobnem odelku...sicer pa glede na to, da nimava istega okusa (če se morda še spomniš-krst pa to ), bo meni morda pa padlo kaj v oko.
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
adelaide - to o teh f štorkljah ti jaz že cel čas razlagam. Sem kar pisno odpoved dala brezorientacijski gmoti perja in najela zajca Čevlji???? Nerešljiv problem. Nekaj bomo že našli. A naj imam črne ali srebrne? Ali mogoče rdeče in jih skombiniram z rdečo torbico? Naj imam črne zaobljene z visokimi petami ali črne balerinke z bleščicami? Naj si obujem živo rozane, spredaj odprte in vzamem enako torbico ali kaj naj????? Kaj pa srebrne sandale?
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
glih sem si mislila da srebrni bi bili ok (podloga oblekce pa to) - samo sandali Te ne bo zeblo ?
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:32:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide glih sem si mislila da srebrni bi bili ok (podloga oblekce pa to) - samo sandali Te ne bo zeblo ? Za lepoto je treb trpeti Romy, saj jaz drugače našega mulčka čisto normalno oblačim, poglej:
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 10:55:42
|
|
|
|
*alja*
|
jas bi imela črne balerinke z srebrnimi bleščicami in isto torbici! Glih take sem vidla včeraj v Evroparki v tisti novi trgovini kaj so jo zaj odprli!
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 11:38:36
|
|
|
|
pety78
|
Raho, ****o mast, če se pa v tej oblekci ne boš slikala in nam pokazala slike... Saj glavo si lahko bek odrežeš. Čevlje pa z visoko petko, črne. Ali pa mogoče srebrne.
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 11:39:07
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Ali mogoče rdeče in jih skombiniram z rdečo torbico? Tole bi bilo čisto fajn... Moje mnenje.
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 11:59:18
|
|
|
|
Taula
|
A si videla kako sexy črno oblekico mogoče v H&M? Jaz sem opazila ene plakate z Madonno, pa mi je ena oblekca padla v oči.
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 12:12:21
|
|
|
|
domci
|
Tiste, ki ste z Lj. ali pa okolice 29.3 se odpre novi HM na Čopovi v Lj. tam zraven Millerja bo full večji, kot v city parku. Že komaj čakam
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 12:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula A si videla kako sexy črno oblekico mogoče v H&M? Jaz sem opazila ene plakate z Madonno, pa mi je ena oblekca padla v oči. Ja. Sam je razprodana. Dobiš jo samo še na ebayu. Če misliš to: Čeprav je meni noro všeč ta:
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 12:27:51
|
|
|
|
Taula
|
RAZPRODANA??? Kako je pa to možno, a ni bilo v H&Mu šele od 22.3 Tale druga svilena je meni tud huda, sem jo včeraj opazila na plakatu, sam kaj k mojemu lubemu ni všeč.
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 12:36:10
|
|
|
|
tanikaa
|
Raho. Pa ja da nima te otvoritve Barbara
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 12:37:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Raho. Pa ja da nima te otvoritve Barbara Ne, Klaudija.
|
|
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 12:38:55
|
|
|
|
tanikaa
|
Eh, brez veze. Sem že mislila, da bom prva, ki te bo vidla v tej oblekici, ki je pa res saaaaaaaaaanjsaaaaaaaa!!!!!!!!! In kaj za lokala odpira in kje?
|
|
RE: Je bila aktera zadnje časse kaj v H&M? 23.3.2007 12:52:41
|
|
|
|
Anonimen
|
V Lendavi, v Kroni ga odpira. Bojda bo neki blazno nobliš. Drugače pa je to lastnica Lovskega doma.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?