Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Je bila že katera na izpiranju/razkuževanju p... 3.9.2010 8:08:41
|
|
|
|
florecita
|
Jutro! V sredo sem imela pregled, noseča 8t 4/7, najprej mi je G zaradi obilnega izcedka-vnetja oziroma glivic nožnico razkužila/ izprala in z nečim namazala... rekla mi je, naj se ne ustrašim, če bom imela kaj rjavega na vložku-to se bo čistilo... Ok In res v sredo zvečer nekaj bljak rjavega,.. sivega,.. ok Včeraj, v četrtek pa po opravljanju velike potrebe (ker sem zelo zaprta sem se zelo napenjala),.. opazim na papirju malo rdečega izcedka. Ne samo kri ampak bolj rjavo rdeče. zelo sem se ustrašila,seveda in klicala na urgenco. G mi je povedala, da je možno, da mi je G med pregledom kaj ranila (ker pregled ni bil tako zelo prijeten) in da je par dni izcedka normalno. Tudi da je lahko rdeč... mene pa vseeno zelo skrbi, da ni kaj narobe z čeprav smo v sredo videli srčka in je plodek idealnih mer za to starost nosečnosti. je bila še katera na takšnem pregledu, pa da je potem kaj zakrvavela? Skrbi me predvsem to, ker je bilo to celih 24 ur po pregledu...
|
|
|
|
RE: Je bila že katera na izpiranju/razkuževan... 3.9.2010 8:23:34
|
|
|
|
pajac
|
Če je nožnica vneta je tudi zelo ranljiva, zato lahko tudi malo zakrvavi... Predvidevam, da si z ginekolgijno zmenjena za kontrolo, pa boš videla kako je na stvari... Držim pesti!
|
|
RE: Je bila že katera na izpiranju/razkuževan... 3.9.2010 8:32:00
|
|
|
|
florecita
|
Nisem naročena na nobeno kontrolo, ker mi je predpisala še terapijo treh škatlic Vagisan globul (predvideva da bo to minilo ) naslednji pregled imam šele čez 8 tednov... sem optimistična, saj je UZ pokazal vse bp in super
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?