|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je bil to čep ali ne?
26.2.2010 19:53:04   
biser
Pozdravljene!

Sicer je tole res že moja tretja nosečnost, ampak pri prvih dveh nosečnostih so mi obakrat v porodnišnici predrli mehur tako, da tudi čepka nisem videla kako zgleda.

Prejle, ko sem šla na stranišče, sem na WC papirju opazila majhno,trdo kroglico, ki je bila rjavo rdeče barve. Zraven, pa sem imela še kar veliko sluzi, ki pa je bila bele barve. Je pa res, da imam zadnje čase povečan izcedek, zato sem tudi dobila svečke. Zdaj pa ne vem kaj je bilo to in kok zdej naprej. user posted image user posted image
Punčka se še kr lepo giblje v trebuhu,čeprav se mi zdi da se zadnje čase malo umirja. Imam pa še 3 tedne do PDP-ja.

Prosim za odgovore.

biser
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je bil to čep ali ne?
26.2.2010 20:16:01   
Anonimen
biser, sama sem tudi pred kratkim tretjic rodila.
obnasala pa sem se kot 16 letnica, ki ne ve niti kako se dojencka naredi!user posted image

ce je čepek, ti ne morem rect. bos videla kmalu.

jaz sem pri drugi nosecnosti videla cep. in sicer kupček krvavkaste sluzi na hlackah.

porocaj, in cimlazji porod ti zelim!user posted image

(odgovor članu biser)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2010 6:49:05   
ledenaa
je čisto vseeno če je bil čep ali ne.To ne pomeni nič

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2010 7:02:01   
TRIŠ
To je čep ja in to pomeni da v enem tedu rodiš,lahko seveda že danes ali jutri,pa srečnouser posted image

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2010 15:43:26   
biser
Pozdravljene!

Zaenkrat se nič še kej ne dogaja, razen tega da me tako parkrat na dan zaboli pod trebuhom kot pri menstruaciji. To so verjetno lažni popadki.user posted image  

Punčka je danes malo bolj mirna, pa ne vem ali se kaj pripravlja ali pa ima samo mirno nedeljsko popoldne in počiva.

Občasno imam na hlačkah moker flekec, ampak so zraven še sledi belega toka (ki ga na srečo ni več tako veliko kot prej) tako da potem tut nisi ziher kako in kaj. user posted image

Ne vem ali se naj grem rajši pokazat v porodnišnico ali naj počakam, da se kaj bolj začne dogajat. Drugače pa imam redni pregled v četrtek pri moji ginekologinji.

Lep pozdrav user posted image user posted image

Biser

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2010 7:48:46   
pupika
biser tudi meni se je najprej odluščil čep in sem letela v porodnišnico se pokazat, ker je bilo kar nekaj krvi, nato sem čutila v spodnjicah kar celi dan po malem mokroto, no naslednje jutro ob 1 pa so se začeli popadki, pa naj omenim, da sem prišla v porodnišnico brez plodovnice, tako, da bodi pozorna na to, ker jaz sploh vedela nisem kdaj mi je voda počasi odtekala.Ker kolko sem prebrala je pri tebi isto, ko imaš mokre hlačke.

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?