Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: punce nujno 25.12.2006 10:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Težko rečem, jaz sem krvavela po pikicah od 5. do 8. tedna, pa je bil ss, v bisvtu sem mogla potem na abrazijo. Nič spodbudno torej. Ampak včasih punce krvavijo zelo veliko, pa je potem vse v redu. Čist odvisno od vsake posameznice. Boš videla kaj bo G rekel. Upam, da bo vse v redu, držim pesti.
|
|
|
|
RE: punce nujno 25.12.2006 10:13:49
|
|
|
|
CIPRESA
|
Ravno tako kot ti sem tudi jaz tam okrog 6-7t zagledala rdeč madež, krvavela sem še približno en teden po-tem, potem pa se je krvavitev ustavila. Tisti dan ginekologinja še ni mogla točno potrditi ali je vse vredu ali ne, ker je bilo še prezgodaj da bi videli plod, po enem tednu pa smo ga že videli in je bilo do konca nosečnosti vse vredu. Lahko da je prišlo samo do vgnezditvene krvavitve. Takrat mi je ginekologinja rekla da se ta lahko pojavi v prvih nekaj tednih in da je pri mojem primeru šlo verjetno za to. Najbolje da misliš pozitivno, in se ne obremenjuješ preveč s tem kaj je, ker pikica vse občuti. Krvavitev ni vedno znak za ss. Držim pesti da se vse lepo izteče!!!
|
|
RE: punce nujno 25.12.2006 11:23:56
|
|
|
|
krapec izidor
|
hvala punce za odgovor!upam samo da bo vse vredu.jutri pa grem k g.tako da bom se dobila vec informacij.lepo se imejte upam pa da bo uspela.ker si mocno zeliva s fantom.
|
|
|
|
RE: punce nujno 25.12.2006 15:22:30
|
|
|
|
upica
|
Če ne krvaviš več, to ni bil spontani splav, ker bi bilo znatno več krvavitve. Se pa moraš paziti.
|
|
|
|
RE: punce nujno 9.1.2007 11:49:24
|
|
|
|
Mimmi78
|
Cipresa, kakšno krvavitev pa si imela (ali je bila kri sveža, jo je bili veliko, malo). Tudi jaz sem v 6t, pa se mi je včeraj pojavil rjav izcedek (malo), ki pa se danes nadaljuje s krvavitvijo (tudi po malem, najprej kot stara kri, zdaj pa kot sveža). G rekla, da ni nič posebnega, če me ne boli, da bo treba počakat, da se bo vidlo čez 14 dni, če je vse ok. lp
|
|
|
|
RE: punce nujno 9.1.2007 12:00:36
|
|
|
|
nestrpnica
|
Pozdravljene punce! Tudi jaz sem v 6 tednu nosečnosti. Pred eno uro sem opazila rahel rjavkast izcedek. Poklicala sem ginekoolga in mu to povedala. Rekel je, da če me ša kaj boli. In sem mu rekla, da ne. Svetoval mi je, glede na to, da imam v četrtek pri njem pregle, da če bi začela krvaveti ali bi postal izcedek bolj izrazit, da se naj oglasim pri njemu. Možno je, je rekel, da gre za vgnezditveno krvavitev. Ne bi rada delala panike, me je pa strah. Prva nosečnost je minila brez kakšrnihkoli težav. Upam, da bo z nami vse v redu in držim pestke za vsako od vas! Pa-pa!
|
|
|
|
RE: punce nujno 27.1.2007 14:20:25
|
|
|
|
buča
|
mene so v 6 tednu po rjavo krvavem izcedku takoj sprejeli v bolnico,kjer smo se nekaj dni borili,potem pa je sledila abrazija.
|
|
|
|
RE: punce nujno 28.1.2007 9:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa imam že od 5t, pa vse do danes, skoraj do 8t stalno rjav izcedek. Plod smo pred tednom dni že videli, tako, da se za ta izcedek sploh ne sekiram. 50% nosečnic ima rjav izcedek. Pri meni je krvavitev posledica hematoma (žepka krvi), ki pa je bil viden na UZ. Če je bil splav ali ne, pa bojda veš po tem, če te bolijo prsi. Če te nehajo je plod najverjetneje odmrl. Mene prsi vsak dan lepo bolijo in sem zadovoljna. Možek pa je presrečen, saj so se mi povečale iz B na D. Komaj jih še nosim naokoli. Nič se sekirat za manjše krvavitve, res pa je, da je treba počivat!
|
|
|
|
RE: punce nujno 5.2.2007 13:55:28
|
|
|
|
studentka
|
pozdravljene, no naj povem še jaz kako je bilo. za razliko od ostalih, ki so imele SS, sama nisem nič krvavela in sem se počutila odlično in najbolj srečno na tem svetu. se mi je pa v 9t nosečnosti pojavilo 5 rjavkastih kapljic na hlačkah in sama ne bi šla k zdravniku, če me nebi moj dragi skoraj "prisilil". no in pridem k dežurni g. in ta mi lepo razloži, da se je izcedek povsej verjetnosti pojavil zaradi vraščanja posteljice in blabla. jaz že cela srečna, da bom videla pikico zlezem na stol, da mi naredi ultrazvok..in g. ni videla več bitja srčka.. in tako so mi drug dan neredili abrazijo in sem po 32 dneh dobila 1. M, sedaj pa čakam, da bo še druga in začnemo spet delat.. ni nujno, da izcedek kaj pomeni, je pa vsekakor boljše obiskat g. in se prepričat kako je na stvari. lep pozdrav
|
|
|
|
RE: punce nujno 15.2.2007 12:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem imela v 7-8 tednu SS.Začelo se je z majhnim madežem krvi,nato pa sem že naslednji dan začela zelo krvaveti.Sčistilo se je samo,tako,da nisem rabla iti na abrazijo. Lahko je SS,ali pa ne...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?