Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Je Hipp iz Müllerja bolj nasiten? 20.11.2007 11:46:20
|
|
|
|
Kati81
|
Jaz tega nisem opazila ko sem našo hranila s hippom, ampak ti pa ponudim eno škatlo in pol hippa zastonj, zapakirano, če želiš, ker mi doma stojita in jih nimam komu podarit.
|
|
|
|
RE: Je Hipp iz Müllerja bolj nasiten? 20.11.2007 12:08:32
|
|
|
|
monja79
|
Se opravičujem ker malo smetim, a bi kar tu vprašala, ker imete izkušnje s Hippovim mlekom. Mi moramo začet dodajat, pa naši Aptamil ni po godu. Sploh ga noče pit in iskreno - tudi meni srdi kot . Zanima me, če Hipp kaj manj smrdi in če ga otroci rajši pijejo. Bom mogla nekaj drugega kupit, pa ne bi rada spet na pamet zapravljala za mleko. Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Je Hipp iz Müllerja bolj nasiten? 20.11.2007 12:37:42
|
|
|
|
žarnica
|
Kati,hvala,ampak osebno ne morem prevzeti,poštnina bi pa menda tudi dosti prišla. MOnja, če Aptamil smrdi nevem, samo prvi hčerki ni pasalo to mleko,je vedno full polivala po njem,zato smo tudi sedaj začeli s Hippom.
|
|
|
|
RE: Je Hipp iz Müllerja bolj nasiten? 20.11.2007 12:51:42
|
|
|
|
PAJO
|
nas ima ze od samega zacetka beba in je fulll nasiten,mal smrdi kot vsak. sej to ni nc narobe ce je lacna ga bo pojedla
|
|
|
|
RE: Je Hipp iz Müllerja bolj nasiten? 20.11.2007 18:05:43
|
|
|
|
tinaaja
|
men hipp ni nic smrdel ga je imela rada, po aptamilu pa je imela krce. postnina je ziher cenej kot pa kupit
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?