Kerensa*
|
Pi*da, sem zdajle besna... V dežurni ambulanti (dnevni) mi je pi*da od medicinske sestre hotela zaračunati nujno storitev (puljenje bolečega zoba), za katero ji je 2 metra od ksihta visel plakat, kjer piše, da je to zastonj - da spada pod obvezno zdravstveno zavarovanje, da dodatno ni potrebno in da za to ni doplačil! Ko sem ji s prstom pokazala na plakat, je pa samo skomignila z rameni in rekla:"Za plačat je." A ne me je*at, no! Pa mi ni problem plačat zase, ko je treba - res ne. Ampak nekaj, kar je pa po zakonu zastonj, pa ne bom plačala, pa da se je*e tam sredi ordinacije, če se hoče. Obrnila sem se in šla domov. Nažrla sem se Nalgesinov in čakam, da bo ura 20:00, ko začne delat nočna ambulanta. Ja, tam je za plačat, ampak tam vsaj zakon pravi, da so nočne storitve nadstandard in ta zob bo šel pač ven. Če je pa podnevi zastonj, mi pa nobena pi*da ne bo računala, majkemi, da ne. Kam pošljem pritožbo? Fu*k, to je poskus goljufije, mamicu ji spapotrljam. Ko še nisem zagledala plakata, sem jo še vprašala, koliko bo stalo, pa je rekla, da ne ve, ker so cene v računalniku. Ja je*emu sunce, pa poglej v računalnik, sunce ti milo. Potem pa obrnem betico in vidim plakat. In po čakalnici prospekte, kjer piše, da imam pravico ceno izvedeti vnaprej in se potem odločati, ali bom zahtevala storitev ali ne. Mater, če bi bilo že plačljivo, potem mi povej, koliko stane, ampak ker sploh ni plačljivo, me ne je*at, naj ti plačam. Uff, sem besna. Grem še en Nalgesin ruknit. Pi*da medicinska si ne bo svojih položnic plačevala od mojega keša, je*emu sunce, da ne.
|