|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz si zelo želim, on še ne
7.5.2007 13:40:26   
Barbara84
Pozdravljene.

Sem nova na tem forumu in kar za začetek sem si dovolila odpreti tole temo. Junija bom stara 23 let in me že nekaj mesecev "muči" želja po otroku. S fantom sva skupaj že 4,4 leta in se še vedno zelo dobro razumeva. Oba bova drugo leto zaključila študij. Ne živiva še skupaj, saj sva le 2 ulici narazen doma...
Če bi zanosila bi se zagotovo fant preselil k meni, kjer imava tudi prostor.  Fant bi rad, da najprej doštudirava, jaz pa ne morem več čakat. Čez 4 mesece bom nehala jemati KT, saj moram imeti pavzo, ker jih jemljem že 6 let. Vedno bolj se v meni nabirajo misli in želje, da bi v tej pavzi zanosila.

Ne vem kaj naj storim. Vem, da če bi želela načrtovati otroka, bi moj dragi hotel, da počakam še 1 leto. Jaz pa ne morem tako dolgo čakati, saj se že sedaj z menoj dogajajo čudne stvari. Nap. ko zagledam malega otroka mi stopijo solze v oči, vedno bolj čutim, da želim biti mama in da sem pripravljena na to. Kako se še naj zadržim?

Na tem forumu berem vaše komentare in upam, da me bi postalo strah ali da bi me minila ta želja... pa se žal še bolj veča.

Je katera od vas imela tudi takšen problem?
Kaj je storila?user posted image

Želim vam lep dan

Barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jaz si zelo želim, on še ne
7.5.2007 13:47:20   
pilotgirl
Najprej pozdravljena na našem forumu. Vedi da če nikjer drugje,boš ravno na forumu našla veliko razumevanja in sočutja. Vem kako ti je.Tudi sam sem stara toliko kot ti.S fantom sva 3 leta skupaj in živiva skupaj. Lani sem v 11 tednu nosečnosti izgubila svojo pikico,zato verjemi da vem kako je ko si nekaj zelo želiš. No midva še vedno ustrajava in upava da pa nama letos le uspe.So pa tukaj punce ki veliko dalje poskušajo na user posted image .Drgač kar pa se tiče tega al zanosit al ne? Hm...če se čutiš pripravljeno zakaj pa ne? Končaj s tabletkami,pol pa počakaj vsaj ene dva do tri mesece da se cikel uredi in nato poskušaj. Poskušaj bit čim manj obremenjena s tem. Bodi s partnerjem zato ker ga ljubiš in ne zato da naredita user posted image . Lahko si greš tudi pogledat na temo Poglejmo če pozitivne misli pomagajo! No naj bo to zaenkrat vse,če pa te še kaj zanima pa le vprašaj.

(odgovor članu Barbara84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2007 13:51:19   
BLAŽIKA
Kkšna pa misliš , bi bila reakcija od partnerja, če bi zanosila? Bi sprejel ali bi ti očital? Ali ima tudi on tako rad majhne otroke kot ti?

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2007 13:54:29   
pilotgirl
Ja res je...sori to sem pa čist pozabila. Blažika ima prav .A si tudi on želi tako močno otroka kot ti?mislim da je najbolje da se pogovorita.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2007 13:56:26   
Anonimen
Imam iste občutke že tri leta.
Na user posted image  pa delava skoraj leto. Midva sva si ga sicer oba želela, ampak sva realna in sva želela prvo si zrihtat stanovanje na svoje. Pa vsaj eden da je v službi, ker drugače res mi ni jasno kako bi to speljala. Otrok stane. Od staršev pa ne moreš pričakovat da vas preživljajo. Oni so svoje otroke že vzgojili.
Vem da je željo težko potlačit, ampak včasih je treba delati tudi z razumom.
Sploh če si ga tvoj še ne želi. Človeka ne moreš prisilit da čuti isto kot ti.
Za otroka se odločita skupaj. Je to skupna odločitev ne samo od ženske. V nasprotnem primeru se sprijazni z možnostjo da v najslabšem ostaneš sama oz. da ti fant nikoli več ne bo zaupal če ga imaš namen "okol prnest".
Pogovorita se.
Ugotovita kje bi živela, s čem bi se preživljala, kako si predstavljata prihodnost, kakšne želje imata, kako si predstavljata družino....
Čas pa hitro mineva. In če bosta počakala eno leto vama ne bo nič ušlo.
Otrok je velika odločitev in sprejeti jo morata skupaj. V vezi je pač tako. Sklepanje kompromisov. Ne moremo vedno točno ta trenutek dobiti kar hočemo. Na žalost.

Želim ti da se z partnerjem uskladita glede želja in ko se odločita za user posted image , da čim prej zagledata magičen user posted image .

Veliko srečeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2007 14:21:53   
Barbara84
Spet pozdravljene.

Zahvaljujem se vam za odgovore, ki jih nisem tako hitro pričakovala. Vidim, da ste zelo razumevajoče in to mi je zelo všeč.

Moj fant obožuje otroke, če bi se zgodilo, da bi prej zanosla mi ne bi očital ampak bi začel z pripravami nanj. Prav tako moj oče... obožuje otroke in komaj čaka na vnukeca. Če bi zanosila bi mi takoj kupil celotno otroško sobo...

Glede mojega fanta. On ima sestrico, ki bo sedaj stara 5 let in še eno, ki je stara 13 let. Tako, da je v svojem življenju ves čas živel z otroci...  Jaz pa sem edinka in nisem imela nobenega otroka v bližini. Morda imam tudi zaradi tega tako močno željo.
Ker nimam izkušenj z otroci, se bom zagotovo veliko na vas obračala, ko bom zanosila...

Se pa strinjam, da čas hitro beži in s tem se tudi tolažim... Še malo... še malo...
Joooj komaj čakam, da mine to leto.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2007 14:24:05   
Barbara84
Pozabila sem dodati, da ima fant zagotovljeno službo, ker imajo doma 3 podjetja. Jaz pa bi rada odprla nekaj svojega... vendar še zbiram za začetni kapital..user posted image  
Vem pa, da če bi bila noseča bi imela veliko več motivacije za odprtje svoje firme...

Lep dan

Barbara

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2007 14:38:17   
Anonimen
ravno zadnjič mi je prijateljica s tega foruma sporočila, da je šla delat splav, ker si njen user posted image ni želel tako močno user posted image , kot si ga je ona.. user posted image user posted image user posted image Še danes mi je hudo zanjo.

Zato ti bom tko rekla. Jaz sem si tud ful želela user posted image , moj pa ne ravno toliko, ker si je ful želel, da si zrihtama stanovanje..... vse skupaj.. pa sem ga ful prepričevala in prepričevala.. ok, saj nazadnje je bil tud on za- ampak bolj kot ne pod prisilo..user posted image No, potem sem jaz dobila službo in itak čist pozabila na user posted image .. Zato ker sem mela ful natrpan dan, pa tud itak ne morš takoj user posted image , k prideš v službo.  No in zadnjič mi tko reče, da mogoče pa ne bi blo tok slabo, če bi mela user posted image .. Me je itak na rit vrglo.user posted image   Sicer še ni 100%, ampak je pa nekako bolj prepričan v vse skupaj...

In kaj sedaj?? Sedaj pa jaz nisem prepričana ali bi ali ne bi.. Oz. vem, da če kar nekaj časa ne bo nič..user posted image

Vidiš, če bi meni kdo rekel, da bom tkole mislila, bi bila jezna in rekla da ni možno. Ampak jeuser posted image user posted image ..

Tko da če se tvoj ne strinja, potem raje počakaj...user posted image Itak se pa pogovorita, povej mu kaj si želiš, kako si to predstavljaš.. mogoče pa bo.

Velik sreče!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2007 15:11:51   
FLASK_A
Tudi jaz mislim, da si otročka morata želeti oba partnerja. Jaz sem ga želela prej kot moj, pa sem počakala (čeprav sem mu govorila o njem, pa da si ga želim). In mi ni žal, da sem počakala, ker je bil to ful lep spontan trenutek- samo s pogledom sva oba vedela, kaj si želiva, se pogovorila o prihodnosti in to je bilo to. Naslednji mesec sem nehala s tabletami in zanosila. Zelo sem vesela, da nisem vsiljevala svojih hotenj, saj sva OBA začutila tisti pravi čas, najin čas...
Veliko sreče in naj se vama kmalu prikažeta user posted image  user posted image , ko se odločita za user posted image !

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2007 21:29:38   
ključek
živjo!
ko sem brala tvoje besede, sem videla sebe v njih. pred cca. 2 leti sem imela isto težavo kot ti. jaz sem si na vsak način želela otroka, nazadnje sem že prov tečnarila, moj mož pa ni bil za to. nato sem to željo potlačila v sebi, ko pride mož z idejo, da pa bi imela otroka. potem sta se vlogi obrnili. on za, jaz proti. včasih sem se počutila v "dvoboju", ne pa v zakonu. nekako sva potem "prešla" to fazo, minil je določen čas in sedaj si oba želiva otroka. sicer bova še malo počakala, ker že zelo dolgo jem tabletke in se morm mal "spucat", a mi ni žal. stara sem 28 let, v zakonu sem doživela veliko lepih stvari, hodiva na potovanje, si privoščiva kino, večerjo zunaj.....sedaj bova začela z možem graditi hiško in sedaj prihaja tudi čas, ko si oba želiva otroka. kot so ti napisale že druge......če si želiš otroka le ti, potem to ni primeren čas za otroka. stara si komaj 23 let, uživajta še kakšno leto, pojdita na potovanje, zabavajta se.....saj uživaš tudi potem, ko imaš otroka, a verjetno ni več isto. kajti potem je otrok prvi, ne pa vidva in vajine želje. si ga vprašala direktno  -dragi, jaz si želim otroka. kaj praviš ti na to? kakšno je tvoje mnenje? brez pogovora ne prideš nikamor, saj partner ne "vidi" v tvojo glavo, kaj si ti želiš, če mu ne poveš. to da ima 2 mlajši sestri je pozitivno, ni pa to razlog, da misliš, da bo vesel. vprašaj ga, to je moje mnenje.
nočem biti nesramna ali kaj podobnega, upam, da nisi zamerila in mi boš odgovorila kaj meniš in kako se stvari odvijajo.
ti pa iskreno želim, da čimprej postaneš srečka nosečka user posted image , če je to želja vaju obeh.

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.5.2007 21:55:10   
majci23
o ja mi je poznana situacija:) mene tudi že presneto fajn drži že kr nekaj mesecev, moj se pa šele sedaj ogreva. Jaz semm ga na začetku kr silila (pa ne zavestno), tk da se je njemu že skoraj zamerlo ( pa ma ful rad otroke). TI priporočam da NE siliš ampak se pogovorita čisto realno. je pa res da je to željo težko brzdat. Sicer pa kaar ti je namenjeno to se ti bo zgodilo.

Neposredna povezava do sporočila: 11
8.5.2007 14:38:09   
Pat74
Pozdravljena! Lahko razumem tvojo močno željo po user posted image , saj sem tudi sama že bila v situaciji, ko je bilo za partnerja še prezgodaj. Potem pa je vmes posegla "višja sila" - bila sem user posted image , partner je bil takoj za to, da imavauser posted image , čeprav sem ravno dobila pripravništvo, sam pa ni imel službe, pa tudi stanovanjskega problema nisva imela rešenega. Ampak vse se je izšlo, kot da bi vesolje delalo nama v prid, da malo pofilozofiram - prišla je služba in stanovanje. Danes se odločava za tretjega user posted image , čeprav sem sama ostala ob zadnjem odhodu na porodniško brez službe. Mislim, da se moraš kot prvo s partnerjem pogovoriti in mu razložiti svoja hrepenenja po user posted image . Vem pa to, da če bi ljudje vedno špekulirali, ali imajo vse možnosti, da si ustvarijo družino, bilo user posted image bolj malo. Zato pogumno!!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
8.5.2007 19:17:08   
Anonimen
Tut jaz te popolnoma razumem in tudi jaz problema še nisem rešila. Želja v meni je že eno leto in pol, v nasprotju z njim, ki vedno znova in znova najde razloge za "ne". Po vseh teh "ne-jih" se seveda ne čudim, da dobim potem nazaj da tečnarim, silim, izsiljujem...Jaz si samo želim odgovora. Ne pa "naslednje leto" in ko pride naslednje leto, je nov izgovor...Vsi problemi (finančni,stanovanjski) so rešeni, stara sva dovolj...

Pravijo da ne smeš silit, da moraš počakati da on sam pride do tega. Vendar tudi jaz si ne predstavljam preživeti še enega leta brez da bi karkoli začela delati na user posted image . Ful mi je hudo, non stop o tem razmišljam, zaradi tega sem slabe volje, po vrhu vsega pa me mine želja do user posted image  vsakič, ko pred akcijo tako skrbno pripravi kondom user posted image ...Zadnjič sem doživela popolno blokado, tako da sva že takoj na začetku prekinila ker nisem mogla...Čeprav mu potem nisem povedala zakaj je do tega prišlo, ker nočem spet poslušati da izsiljujem...

Ah user posted image . Imam občutek da nekaterim te stvari "po župi priplavajo" medtem ko se moramo druge dobesedno "fajtati" da dobimo tisto kar si najbolj želimo...

Pa lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.5.2007 19:27:11   
Pat74
Anonimna, res sočustvujem s tabo. Ali si partnerja vprašala za konkretni razlog proti user posted image ? Ni prav, da mu ne poveš, v kakšni stiski si. Tudi sama sem pri odločitvi za našega drugega sončka potrebovala kar veliko poguma in direktnosti. Pogovori se z njim! Ker so moški po naravi cincarji, potrebujejo pospešek z naše strani; morda se v začetku res čutijo izsiljevane, stisnjene v precep- to je le njihov obrambni mehanizem, ker jih je strah. Želim ti veliko uspeha user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.5.2007 21:15:58   
majci23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Anonimna, res sočustvujem s tabo. Ali si partnerja vprašala za konkretni razlog proti user posted image ? Ni prav, da mu ne poveš, v kakšni stiski si. Tudi sama sem pri odločitvi za našega drugega sončka potrebovala kar veliko poguma in direktnosti. Pogovori se z njim! Ker so moški po naravi cincarji, potrebujejo pospešek z naše strani; morda se v začetku res čutijo izsiljevane, stisnjene v precep- to je le njihov obrambni mehanizem, ker jih je strah. Želim ti veliko uspeha user posted image

se  strinjamuser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.5.2007 13:23:59   
Barbara84
Ok.. z vašo pomočjo sem se odločila, da še počakam 4 mesece (tako dolgo še lahko jem tablete), no potem pa še 3 ali 4 mesece zraven pazim, toliko da se "spucam"user posted image . Pol pa bova pač z mojim pazila, če bo kaj po "nesreči" prej pa nebo nič narobe... Tudi moj nebo imel nič proti.  Se bom pustila presenetit...user posted image

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.5.2007 21:02:01   
ključek
živjo!
vidim, da nas ima več isti problem - imeti ali ne imeti otroka. res je težko, če si ga ti želiš, partner pa ne. ker potem imaš ti občutek, da ga izsiljueš, če pa se pojavi user posted image , je pa sploh postavljen v kot - no, zdej si me pa dobila. zakaj ljudje tako kompliciramo? midva z možem imava redni službi, sicer sva trenutno pred tem, da začneva zidati hiško, a živiva v stanovanjum, a so vedno eni izgovori, pa še počakajva, pa to pa ono..... dejstvo pa je, da nismo vsak dan mlajši. jaz upam in vsem želim, da se nam zadeve uredijo, da vsaka zagleda user posted image  takrat, ko bo najbolj primeren čas, da si bosta user posted image  želela oba partnerja.
punce, bodimo optimistične in nasmejane!!!!!!!!!!!!!user posted image
lep večer, nočko. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
10.5.2007 12:02:24   
goa
Pozdravljene!
Vidimo da nisem sama. Tudi jaz si močno želim otroka. Stara sem (kmalu bom) 22 let. Fant pa 25 in ima službo, jaz pa pa sem v 2. letniku faksa. Tak da mi ostaneta še dve leti. Oba s fantom si želiva otroka. Nekaj časa ni hotel slišati za user posted image  zdaj pa non stop govori o nejm. In moja največja žeja je otrok, veliko otrok :) Bojim se pa ene svari. Bom zmogla ob otroku končati študij? Mi bo uspelo? In tako se zelo bojim kaj naj naredim. Fant mi pravi najprej faks. MIslim da je pametno počakati. Če mi bo šlo na faksu potem bomo bebico dobili v letu 2010. Tako sva se zmenila in meni se zdi letinca ful fajna. Tak da jaz tudi vselo odštevam leta :) in ti boš mola počakati samo še 1 leto, jaz pa kar 3. Mislim da se bo spačalo.

< Sporočilo je popravil goa -- 10.5.2007 12:03:32 >

Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.5.2007 18:08:33   
Anonimen
Poznam zgodbo. Jaz sem si user posted image  začela močno želeti pri 24 letih, ko sem fantu prvič na dopustu omenil, da kaj bi si on o tem mislil. Sem dobila zelo jasen odgovor da zanj še ni čas, da želi pred tem še kakšne druge stvari dosežt in imeti user posted image  čez nekaj let. Nisem več silila v njega, ker nebi nikoli želela imeti otroka z nekom ki si ga ne želi oz. ga kar postaviti pred dejstvo. Mislim, da nebi dobro reagiral, čeprav splava nebi zahteval.
Pa spet načnem temo čez pol leta, pa odgovor isti. Dobro.
Pa spet čez pol leta, ko se je že malo mehčal.....
Pa spet pol leta, ko je imel že urejeno službo, stanovanje imava svoje in je sam rekel, da bi mogoče lahko nehala jemati KT. Jupijej....
No, pa je trajalo še skoraj dve leti, en SS, sedaj pa sva poročena in čakava prvega user posted image  septembra in se ga oba neizmerno veseliva in komaj čakava na njegov prihod. In verjemi, da je to nekaj čisto drugega kot bi bilo, če bi pač "skrivoma" zanosila in ga postavila pred dejstvo. Če OBA nista pripravljena raje ne imeti šeuser posted image .

(odgovor članu goa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
15.5.2007 21:36:22   
Barbara84
Pozdravljene.

Danes me je moj dragi zelo presenetil... oz. kar malo šokiral.
Ko sva se takole pogovarjala, je izrazil željo, da bi imel z menoj user posted image . Ker nisem vedela ali je mislil v bližnji prihodnosti ali kar takoj... user posted image .. sem za hec rekla, da še pa jaz sedaj nebi imela.  Da sem študirala, da bi bilo bolje imeti čez kake 4 leta (zanimala me je njegova reakcijauser posted image ). In mi je rekel, da če sem nora, da nebo tak dolgo čakal....user posted image
Zanimivo, en teden mu nisem nič omenjala želje po user posted image , sedaj pa jo je sam izrazil... Hmm, kaka 2 tedna še bom tiho, potem pa ga bom spomnila na današnji dan in ga vprašala, če bi počasi začela delati na tem...

Držite pesti zame user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.5.2007 21:45:30   
pajkica
Barbara84 user posted image
Želim vama, da se res odločita za user posted image  in da vama čimprej uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 21
16.5.2007 9:50:50   
lunca2
Pozdravljena na forumu!

Lepo, da si želiš imeti user posted image , vendar če nista za to oba raje počakaj ne ga siliti v nekaj česar on noče. Najbolje bi bilo da se skupaj vsedeta in pogovorita kako in kaj. Drugače pa nebi bila edina študentka ki je user posted image . Tudi sama sem stara 23 let in imam za opraviti še en izpit ter diplomo, vendar bo moralo počakati saj imam 22.06.2007 rok. tako, da pri nama ni bila ovira šola. No malce sva počakala, da sem naredila skoraj vse izpite, ker je potem težje ko imaš user posted image .

POGOVORITA SE!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.5.2007 14:43:18   
Barbara84
lunca2... prav imaš. Jaz sem pri mojem računanju pozabila na to, da moraš še na zagovor diplome čakat... hmm "Tota šola vse pokvari.."user posted image
Bom res še raje počakala. Tudi zaradi tega, ker nočem, da bi zaskrbljenost zaradi izpitov ali diplome vplivala na mojega user posted image . Mislim, da bo bolje, če bom zaskrbljenost zaradi izpitov premagovala z čim več sexauser posted image .... pa brez KT.. kar bo, pač bo. Takrat pa bo že cajt za to. user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Komentar na anketo

Bi naredili anketo z največ komentarji pod njo?

da, že odgovarjam (62%)

da, zakaj pa ne (38%)

Število vseh glasov: 281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!