|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz sem malo na off zadnje čase
23.3.2005 21:36:41   
pika74
Hojla punce!

Tinkamiška:love::love: mi je pisala, če sem kaj huda in sem se odločila, da kar javno napišem.

Mal vas še zmeri berem. Sam sodelujem pa bolj na NV. Ne vem točn zakaj. Mogoče sem se mal naveličala brat o ovulaciji pa o zamujanju pa o ponovnem prihajanju M pa o neuspelih testih...

Vas imam pa še vedno rada in vsaki posebej pošiljam :rozica::rozica::rozica: in držim :miska::miska::miska::miska::miska: za :modri::duda::roza:.

Lp
Pika74
:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.3.2005 21:44:57   
tinkamiška
Pika, pikica, sem te dočakala:bravo::bravo::bravo:

Jst te razumem in se mi zdi čist o.k., če se mal daš na off, ker mene tut vsake tolk prime.

Sam, da nas maš rada, pa mi mamo tebe tuuudiii:love::love::love:

Pa tu pa tam pa še vseeno mal pokuki sem;)

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2005 21:46:21   
Palčica
A verjames Pika,da bi se meni bolj zdel čudn,ce se ne bi naveličala kdaj pa kdaj.
Brez skrbi...čist v redu si! ;)

Palčica

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2005 21:52:19   
pika74
Ma upam, da mi ne bo ktera zamerla. Mal čudn sm napisala.

Sam jaz sem taka, da se pol čist vživim v situacijo in pol ma ena laparoskopijo, druga HSG, tretja na izvide čaka, četrti zamuja, peti test narobe kaže... pol sm pa čist not in ratam včasih čist depresivna.

Zdej probam mal pozabit na vse skupi.

Če vam po pravic povem, tud :sloncek::sloncek::sloncek: v zadnjem letu ni bil tak, kot mora bit. Vse je blo zarad tega, al bo ratal al ne. Ni blo več filinga. To ni dobr za odnos. Punce, lepo vas prosm, tok deleč smo že pršle, da še med :sloncek::sloncek::sloncek: na uro gledamo, in pazmo, da bo res pravi timing kar se tiče ovulacije.

Men je blo mal tu mač. Stara sm 30, vse mogoče operacije so za mano. Zdej je, kar je. Do septembra bom na off (dream on :)-:)- ). Ne bom merla BT in risala grafov, nobenih termometrov... me ni.

Uh sm naložla...:zmeden2:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2005 7:59:54   
anadejka
Čau :rozica:Pika:rozica:

Ufffff kok te jest štekam!!!Popolnoma!!!
Veš tut jest sem se mal naveličala.Pa to ni nič slabga.Sej imam še zmer vse punce rada,pa tut berem jih občasno.Sam tko kt ti tut jest večkrat rajš zaidem na NV,ampak tut tam bl sam berem.Ker so mi te laparo,HSG,histero in spermiogrami do vrha pršli.Nočem več o tem razmišljat,čeprav me te operacije še čakajo.Kar bo pa bo.Miljon žensk je to že dal čez,pa tut jest bom.Nč tazga.
Še najbl rada se pa zdej zadržujem na enem drugem forumu,kjer se vse punce pogovarjamo o poroki.Ker se bom tut jest sept.poročila me trenutno to najbolj zanima.Pa še paše mi da dam mal možgane na off od teh ciklusov in ovulacij....
Tk da Pika,prepričana sem da se boš tut ti kot jaz nekega dne pojavila na RR v predalčku prvič noseča in potem bomo spet imele veliiiko veselje skupaj sodelovati in zopet skupaj cel dan čebljati o naših malih zakladekih pod srčkom,ane;)!!!!

Lepe pozdravčke.............andrejka76:miska::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?