Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jaz sem malo na off zadnje čase 23.3.2005 21:44:57
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pika, pikica, sem te dočakala:bravo::bravo::bravo: Jst te razumem in se mi zdi čist o.k., če se mal daš na off, ker mene tut vsake tolk prime. Sam, da nas maš rada, pa mi mamo tebe tuuudiii:love::love::love: Pa tu pa tam pa še vseeno mal pokuki sem;) Tinka
|
|
|
|
Jaz sem malo na off zadnje čase 23.3.2005 21:46:21
|
|
|
|
Palčica
|
A verjames Pika,da bi se meni bolj zdel čudn,ce se ne bi naveličala kdaj pa kdaj. Brez skrbi...čist v redu si! ;) Palčica
|
|
|
|
Jaz sem malo na off zadnje čase 23.3.2005 21:52:19
|
|
|
|
pika74
|
Ma upam, da mi ne bo ktera zamerla. Mal čudn sm napisala. Sam jaz sem taka, da se pol čist vživim v situacijo in pol ma ena laparoskopijo, druga HSG, tretja na izvide čaka, četrti zamuja, peti test narobe kaže... pol sm pa čist not in ratam včasih čist depresivna. Zdej probam mal pozabit na vse skupi. Če vam po pravic povem, tud :sloncek::sloncek::sloncek: v zadnjem letu ni bil tak, kot mora bit. Vse je blo zarad tega, al bo ratal al ne. Ni blo več filinga. To ni dobr za odnos. Punce, lepo vas prosm, tok deleč smo že pršle, da še med :sloncek::sloncek::sloncek: na uro gledamo, in pazmo, da bo res pravi timing kar se tiče ovulacije. Men je blo mal tu mač. Stara sm 30, vse mogoče operacije so za mano. Zdej je, kar je. Do septembra bom na off (dream on :)-:)- ). Ne bom merla BT in risala grafov, nobenih termometrov... me ni. Uh sm naložla...:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?