|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz sem ena velika zguba!
16.11.2004 19:38:41   
Jessy
Saj me je kar sram povedati, ampak čisto sem pozabila kdaj je bila moja zadnja M.:kava: Zdaj pa ne vem kdaj jo ne pričakovati. OBUP!
Saj drugače si to beležim v koledarček, vendar je kot nalašč dobil noge in ga ni tam, kot bi moral biti... ufff me jezi....Zdaj pa moram v eno obširno akcijo, da najdem ta koledarček in pogledam, da bom vedela, kdaj držati pesti, da je ne bo k meni!

GROOOOZA! :grrr: Pa tako mladi možgani!:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.11.2004 19:41:59   
tia
Jessy,
ne obemenjuj kdaj naj bi prišla M.,pusti se presenetiti lahko pa je ne bo,to da je kolendarček izginil je sigurno usoda.

Držim pesti ,da :hudicek: M. ne bo,.

pa pa

Tia
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2004 19:49:09   
Jessy
Ojoj, to pa ne...Moram pa le malce vedeti kdaj bo prišla, če bo, da se oborožim s pripomočki... ;) Raje pripomočke prinesem domov neporabljene, kot da jih nimam, pa me doleti ta nesreča.

To, da je pa ne bo, pa itak močno upam...in enkrat je res ne bo! :pujs:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2004 19:57:20   
Teni_
Poglej malo nazaj po forumu, mogoče pa si kaj pisala, kdaj je prišla. Drugače pa ne vem kako pomagat. Upam, da boš kaj našla. Bom še jaz malo pogledala.

Lp,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2004 20:16:12   
Jessy
He, he, he...pa sem ga našla, tatiča! Pod posteljo ga je zaneslo. Očitno je bil kriv veter. ;)

23.11. je ne pričakujem. V bistvu je še kar daleč do takrat, kajne?!?
Bom vnaprej bolj pazila, da ga ne izgubim več.

lp, Jessy

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2004 20:56:51   
Teni_
No, pa si zvedela. Ti želim veliko sreče. Kaj pa hujšanje? Je uspelo.

Lp,

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2004 10:14:58   
Teni_
Super. Zdaj zgleda, da bo spet malo nazaj zaspala, jaz pa se bom lahko šla učit(mi je že zdaj slabo, ko samo pomislim na učenje).

LP,

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2004 14:17:34   
Jessy
Ojla Tejč!

Sem zasledila ja, da si v veselem pričakovanju! :bravo::bravo::bravo: Vidim, da tudi uživaš....kaj ne boš, ko pa je nosečnost tako zaželjena!?! :miska:

Drugače sem kar vredu in imaš prav, ogromno imam dela... Saj sama dobro veš, kako to izgleda v šolstvu.

Uživaj še naprej, pa javi se še kaj!

lp, Jessy

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2004 14:20:56   
Jessy
Ja, sem pa res. Joj, kako me je jezilo, ko nisem nič vedela kdaj naj bi jo dobila. Ampak je zdaj vse urejeno!

S hujšanjem sem kar zadovoljna, saj sem v dveh mesecih spravila malo več kot 8 kg dol. Zdaj mi že kar nekaj časa nekako stoji ta kilaža, ampak tudi to je dosežek. Če ne bo še :duda: ta mesec, potem nadaljujem še 1 mesec diete, zatem pa moram tako ali tako prekiniti, tako da računam, da bom še kak kg spravila dol.

lp, Jessy

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

kuhanje
tinchek1980

Kako pogosto doma kuhate?

nikoli (2%)

redko (4%)

le konec tedna (11%)

vsake 2 dni (13%)

vsak dan (71%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!