Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jaz sem ena velika zguba! 16.11.2004 19:41:59
|
|
|
|
tia
|
Jessy, ne obemenjuj kdaj naj bi prišla M.,pusti se presenetiti lahko pa je ne bo,to da je kolendarček izginil je sigurno usoda. Držim pesti ,da :hudicek: M. ne bo,. pa pa Tia :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Jaz sem ena velika zguba! 16.11.2004 19:49:09
|
|
|
|
Jessy
|
Ojoj, to pa ne...Moram pa le malce vedeti kdaj bo prišla, če bo, da se oborožim s pripomočki... ;) Raje pripomočke prinesem domov neporabljene, kot da jih nimam, pa me doleti ta nesreča. To, da je pa ne bo, pa itak močno upam...in enkrat je res ne bo! :pujs:
|
|
|
|
Jaz sem ena velika zguba! 16.11.2004 19:57:20
|
|
|
|
Teni_
|
Poglej malo nazaj po forumu, mogoče pa si kaj pisala, kdaj je prišla. Drugače pa ne vem kako pomagat. Upam, da boš kaj našla. Bom še jaz malo pogledala. Lp, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Jaz sem ena velika zguba! 16.11.2004 20:16:12
|
|
|
|
Jessy
|
He, he, he...pa sem ga našla, tatiča! Pod posteljo ga je zaneslo. Očitno je bil kriv veter. ;) 23.11. je ne pričakujem. V bistvu je še kar daleč do takrat, kajne?!? Bom vnaprej bolj pazila, da ga ne izgubim več. lp, Jessy
|
|
|
|
Jaz sem ena velika zguba! 16.11.2004 20:56:51
|
|
|
|
Teni_
|
No, pa si zvedela. Ti želim veliko sreče. Kaj pa hujšanje? Je uspelo. Lp, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Jaz sem ena velika zguba! 17.11.2004 10:14:58
|
|
|
|
Teni_
|
Super. Zdaj zgleda, da bo spet malo nazaj zaspala, jaz pa se bom lahko šla učit(mi je že zdaj slabo, ko samo pomislim na učenje). LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Jaz sem ena velika zguba! 17.11.2004 14:17:34
|
|
|
|
Jessy
|
Ojla Tejč! Sem zasledila ja, da si v veselem pričakovanju! :bravo::bravo::bravo: Vidim, da tudi uživaš....kaj ne boš, ko pa je nosečnost tako zaželjena!?! :miska: Drugače sem kar vredu in imaš prav, ogromno imam dela... Saj sama dobro veš, kako to izgleda v šolstvu. Uživaj še naprej, pa javi se še kaj! lp, Jessy
|
|
|
|
Jaz sem ena velika zguba! 17.11.2004 14:20:56
|
|
|
|
Jessy
|
Ja, sem pa res. Joj, kako me je jezilo, ko nisem nič vedela kdaj naj bi jo dobila. Ampak je zdaj vse urejeno! S hujšanjem sem kar zadovoljna, saj sem v dveh mesecih spravila malo več kot 8 kg dol. Zdaj mi že kar nekaj časa nekako stoji ta kilaža, ampak tudi to je dosežek. Če ne bo še :duda: ta mesec, potem nadaljujem še 1 mesec diete, zatem pa moram tako ali tako prekiniti, tako da računam, da bom še kak kg spravila dol. lp, Jessy
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
kuhanjetinchek1980Kako pogosto doma kuhate?nikoli (
2%)
redko (
4%)
le konec tedna (
11%)
vsake 2 dni (
13%)
vsak dan (
71%)
Število vseh glasov: 228Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!