Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jaz sem čist čudna postala 15.12.2005 15:13:58
|
|
|
|
Anonimen
|
V času nosečnosti in še zdaj se mi luštajo take stvari, katerih prej nisem mogla videti, ne da bi jih še jedla: zaseka, ocvirki, salame, vse kar je mastno, smoki, čokolade, vse kar je sladko, krvavice, hamburgerji... . MIslim, saj mi gre na bruhanje, ko vidim kakšno hrano pišem, pa kaj če je tako okusno. Bolj je junk food, bolj mi paše A se vam to tudi dogaja ali samo meni . Tisto, kar je pa zdravo pa mi ne diši. RAzen sadja seveda. Tega pa spet ne smem, ker dojim
|
|
|
|
RE: Jaz sem čist čudna postala 15.12.2005 15:21:57
|
|
|
|
Katrin
|
Ja, ko sem bila noseča, bi lahko pojedla 3 mastne bureke na dan. Nikakor se jim nisem mogla upreti..... No, ja; pretiravala seveda nisem, so mi pa zelo dišali. Sedaj sem se spet vrnila v stare tirnice in "normalno" prehrano. lp
|
|
RE: Jaz sem čist čudna postala 15.12.2005 15:25:48
|
|
|
|
fricka
|
Posledice so vidne še danes....
|
|
|
|
RE: Jaz sem čist čudna postala 15.12.2005 16:11:23
|
|
|
|
Maxica
|
Urska, morda te dojenje toliko izčrpava, da potrebuješ take stvari, ki bi te nasitile. Če ti paše, pač jej, samo ne pretiravaj. Seveda je bolje, da ješ zdravo hrano, ampak očitno te otroček toliko izčrpa, da telo samo kliče po hrani, ki mu manjka. Meni je, ko sem samo dojila, ful pasalo mleko in piškoti. Zakaj pa ne ješ sadja? Probaj, saj ne bi smelo več napenjati.
|
|
RE: Jaz sem čist čudna postala 15.12.2005 19:47:20
|
|
|
|
bskrle
|
JAz sem celo zraven torte jedla kruh, tolk sem bila lačna po porodu, pred porodom sem pa imela čokolado na vseh skrivnih mestih, pravi čokoholih ... Bo bolje
|
|
|
|
RE: Jaz sem čist čudna postala 15.12.2005 20:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
zraven torte jedla kruh
|
|
|
|
RE: Jaz sem čist čudna postala 15.12.2005 20:27:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem v porodnišnici imela vedno repete za vsak obrok. Je zdravnica predpisala. Zmeraj lačna, nikoli dovolj. Makaroni in kruh je bil zakon, sedaj pa ni sile. Čeprav joj, fuj, men se vsak dan lušta tlačenke..na pogled mi je fuj, sam njami, pojem cel kos naenkrat. Se mi zdi, da dokler dojimo, še imamo takšne želje, potem se pa UPAM normalizira.
|
|
|
|
RE: Jaz sem čist čudna postala 15.12.2005 20:35:12
|
|
|
|
mala maja
|
+20 cm v pasu in +15kg pove vse. Danes pojedla že vse živo(bla na novoletni službeni zabavi)med drugim tud pleskavico in baklavo na enkrat vse skupej pa zalila s kofetkom s metano
|
|
|
|
RE: Jaz sem čist čudna postala 15.12.2005 22:07:12
|
|
|
|
ninocka
|
Med nosecnostjo nisem jedla nc sladkega in slanega (ker mi ni pasalo - se zdej ne razumem ), po porodu zivim od tega. Se mi zdi da je tistih -10 kg po porodu se nazaj prikradlo
|
|
RE: Jaz sem čist čudna postala 15.12.2005 22:13:45
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz ne rabim bit noseča da imam čudne kombinacije hrane
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?