|
RE: Jaz res ne vem, kam na dopust... 10.5.2011 14:11:15
|
|
|
|
bomboncek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusi poleti sem vam primorcem kar malo fouš . Nikamor ni treba hodit, itak ste na morju. Midva sva se rada potepala naokrog, zdej s tamalim nama je pa mal zagustilo, počitnic kot sva jih imela prej si ne moreva več privoščit - finančno predvsem, pa tudi spoznavanje grških otokov z motorjem... ah, bo treba še malo počakat. Jaz iščem kakšen apartma na hrvaškem, blizu plaže, pa da se da kam zvečer ven mal posedet, pa da je senca na plaži...no, ja večina letovišč ustreza našim kriterijem, odločili se nismo pa še nič. No, ja...jaz bi pa skoraj lahko stavila, da ste notranjci (ali celinci, če hočete...) več na morju oz. v morju kot mi primorci. Poznam ne-primorce, ki so poleti po 2 meseca na morju, pa se sprašujem, če v Ljubljani in drugod dobite drugačne dopuste v službi, kot mi, kajti mi smo fraj po 10 delovnih dni in to je to. Tistih 10 dni se spokamo kam drugam, v službah smo do 16, 17, 18 ure, med vikendi pa se itak ne da priti na plažo, ker je vse polno turistov oz vikendašev. Tako, da če se želimo kopat, ja, moramo it kam drugam in dat mesto vam. Vsekakor pa živeti ob morju ni dopust in ni isto kot iti na dopust. Je pa lepo, se strinjam. Pa s tem postom nič slabega ne mislim, da me ne bo kdo pohopsal!!!
|
|
|