|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz pa moram nekaj....
1.10.2005 10:04:36   
S22
povedat. Ma me tko žre, ko te tabletke papam(Za M ). Sploh nevem kdaj bo minil čas do srede ko vzamem zadnjo, pol pa še 4 dni da pride. Kaj pa če je nebo?user posted image  A je kakšna možnost, da poleg teh tablet kaj nardiš?user posted image  Men se že tko vleče vse skupi. Danes je 71 dan od prvega dne zadnje M pa še nič. Zaenkrat mi nič ne kaže da bi kaj hotlo bit.user posted image  
Če že mora, naj čimprej pride, da lahko začnem znova!!!user posted image
Kaj naj nardim v primeru,če je niti po teh tabletah nebo???
 Naj spet kak test delam??user posted image  Nič ne razumem več, čist me že meče od vsega skupaj. Na koncu bom še mislila, da sem jaz zaznamovana na kak način in me nekdo kaznuje,sicer ne vem zakaj bi me ampak vseeno.user posted image

Kljub tabletam si merim BT(bazalno temperaturo), še kr je dvignjena vmes je dva dni mal padla pa še to na 36,77pol pa spet gor.
Če je kak komentar,karkoli prosim napište mi kaj,da vsaj mal mogoče skapiram kakšno stvar.

Ja vem,spet ta sonja tu neki teži.Oprostite,ampak nekomu moram povedat kaj me tko teži.
 Hvala za kakršenkoli podatek,komentar,...........karkoli.
LP
NAJ NASuser posted image ČUVAJO.

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jaz pa moram nekaj....
1.10.2005 10:27:28   
Massa26
Sonja2211,

sicer ti ne znam nič pametnega povedat o tvoji situaciji, ampak samo da ti povem, da sočustvujem s tabo.. Sama sem sicer najdlje prilezla do nekaj čez 50. dneva ciklusa, ko je user posted image  blagovolila priti (brez tablet), ampak približno vem, kako se ti ˝meša˝. Vseeno mislim, da bo po tabletah prišla.

do zdaj sicer nisem spremljala, kako je s tabo, ampak me zanima, ali imaš pco? Mogoče bi bilo pametno, da ti G da klomifen in ti poveča možnosti O in zanositve, pa še ciklus bo tam nekje čez trideset..

BT pa po moje nima smisla merit, ko je tak čuden ciklus pa še na tabletah si. user posted image

Ne preostane ti drugega kot čakanje še teh par dni.. nič bolj pametnega mi ne pride na misel user posted image

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2005 10:31:22   
S22
Kaj je pco?user posted image

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2005 10:41:10   
Massa26
Aja sorry, si še bolj nova user posted image

Pco - to so policistični jajčniki, lahko nič posebnega - ima jih veliko žensk pa nobenih problemov, lahko pa presnovna motnja (pco sindrom, ampak to ti morajo ugotovit na podlagi krvnih preiskav), ki ti povzroči hormonsko neravnovesje in posledično težave pri zanositvi. Na to sem pomislila, ker so za pco lahko značilni dolgi ciklusi oz. neredne M. Če je tale situacija pri tebi izjema, sploh ne razmišljaj v tej smeri...

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2005 10:55:06   
S22
Meni se to dogaja drugič. Prvič pred kakimi 6 meseci,za takrat sumim ss. Zato me je pa sedaj tolko bolj strah.user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?