|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz ne vem
23.3.2005 10:02:34   
Anonimen
zato mi prosim, ve pomagajte. Našemu Nejcu, staremu skoraj 2 meseca sem oblekla bodi z dolgimi rokavi, spodaj pa ima plenice iz blaga in plišaste hlače z nogicami noter. Ali bi mu morala obleči zgoraj še plišasto jopico ali je to dovolj za notri? :zmeden::zmeden:
Sem včeraj brala, da jih imate ene kar v bodiju z dolgimi rokavi, spodaj pa hlače. Zdaj pa ne vem. V stanovanju imam trenutno 21 stopinj.

Hvala za pomoč že vnaprej!:rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jaz ne vem
23.3.2005 10:05:46   
Bejba
Mi imamo tudi okoli 21 stopinj, pa je naš oblečen v body z dolgimi rokavi, čez še ena majča ali body z dolgimi rokavi (tanka), spodaj pa žabice in nogavičke. Pozimi, ko je bilo bolj mraz pa je bil v body-ju in čez plišast pajacek ter nogavičke.

LP; Bejba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jaz ne vem
23.3.2005 10:08:15   
Anonimen
Ja, jaz bi mu čez bodi še eno majčko, ne ravno plišasto jopo, ker dojenčki so pa le pri miru in rabijo en rokav več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jaz ne vem
23.3.2005 10:10:04   
taj2004
Mi imamo Taja sam v Bodyju ali trenirkici. Ce ima tople rokice je uresu, ce bi ga pa zeblo bi pa itak cutila.

LP Petra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jaz ne vem
23.3.2005 10:22:01   
puncica
Le ima za vratom toplo po moje ni prevroče. Naša sicer ima oblečen bodi pa čez mikico, pa plišaste hlače, pa seveda žabe spodaj, ker pri nas je dokaj mrzlo sploh spodaj, ko se zdaj plazi. Pa se mi zdi da ji ni nič prevroče. Obleči po občutku pravim jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jaz ne vem
23.3.2005 10:30:30   
Titty
Osnovno pravilo,ki pri tem velja je, da otrok mora imeti na sebi en rokav več kot mi...to pomeni, če imamo mi kratke rokave,naj ima on dolge...če imamo mi dolge rokave, naj ima on dvojni dolgi rokav...v tvojem primeru je to body z dolgimi rokavi in obvezno še ena majčka čez.
Saj majhni otroci zelooo potrebujejo toploto in če ga bo zeblo,bo neprestalno siten (in ti boš mislila, da ni previt, da je lačen itd, a razlog ne bo v temu...).
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jaz ne vem
23.3.2005 10:44:03   
kaja11
Titty... to pravilo si moram zapomnit:bravo:
Moj je oblečen v body z dolgimi rokavi, majčko z dolgimi rokavi, žabice, nogavičke in hlače. Ko greva ven, mu dam čez en spomladanski pajac iz flisa pa še pokrijem ga z dekico. Pa kapico ima seveda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jaz ne vem
23.3.2005 11:30:53   
babylove
To sem ravno včeraj v eni reviji za mame prebrala:
nad 25°C ~ enako kot mi
20°C-25°C ~ en sloj več kot mi
manj kot 20°C ~ dva sloja več

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jaz ne vem
23.3.2005 11:34:35   
Errai
Jaz pa mislim, a je to odvisno od dojenčka. Naš je recimo zelo toplokrvno bitjece. Oblačimo ga v bodi z dolgimi rokavi, kratke nogavičke in pajac brez rokavov (z zaprtimi nogicami). Res pa je, da sem jaz v kratkih rokavih, torej ima res ene rokavčke več kot jaz. V stanovanju imamo 22 stopinj.

Zadnje čase pa opažam, da je najbolj srečen, če mu še pajacka slečem. Ko je siten, slečemo pajacka in mali se kar smeji. Tako ga imamo pogosto res samo v bodiju in štumfkih. Pa nima mrzlih rokic, nogic pa tudi ne, pa čeprav so gole. Tudi za vratom je prav lepo topel. Zdaj pa ne vem, ali naj poslušam otroka, ki bi bil verjetno siten, če bi ga zeblo, ali pa naj ga vseeno bolj oblačim. Star je pa 4 mesece.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jaz ne vem
23.3.2005 12:24:20   
Anonimen
Moj je imel tako majhen vedno kar po 2 bodyja in ene plišaste žabice. Seveda pri temperaturi, ki jo navajaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jaz ne vem
23.3.2005 13:27:51   
Natas@
Naš je notri oblečen v bodi, pulover, nogavice in žabice. Ko gremo ven mu dam še ene nogavice, hlače in jopico. Ko smo danes prišli domov je bil čisto premočen, sama pa sem mislila da je oblečen premalo.:zmeden::zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jaz ne vem
23.3.2005 16:10:49   
Anonimen
ne vem..js pol ful pretiravam. moja je bla vedno oblečena pri 21*C v bodi, žabe, pliš hlače, pliš pulover, termo štunfke, pa je mela še velikokrat mrzle rokice sploh če va ble na tleh. če je pa še kaka babi zatežila je mela pa hit gor še naštrikan brezrokavnik

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jaz ne vem
23.3.2005 22:33:24   
Anonimen
Meni je patronažna rekla, da ni merilo, ali otroka zebe, mrzla rokica, pač pa samo nogice.:zmeden:

Hvala vam za nasvete, sem ga hitro oblekla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?