Bety
|
Hej punce, glih prav, da ste gor....jaz se obupno počutim..... Vse je bilo v redu do poldneva prejšnjega dne...sem bila lačna in sem pojedla nekaj cvetnega prahu, meda...in nadaljevala s službo....potem sem opazila, da se mi spreminja apetit, napetost v trebuhu....lahko bi rekla, da so začeli izginjati znaki nosečnosti... In enostavno nisem mogla verjeti, da bi to bilo od tako naravne hrane, kot je cvetni prah....in sem tudi zjutraj, kot po navadi, zraven kave vzela še med... In, ker je vse nekam dolgo bilo mirno, sem se zares ustrašila, da moja nosečnost, ne bo več dolgo trajala... Grozno....nimam nobenega izcedka....prsi imam zelo boleče...in to je vse, kar je...nič več apetit kot volk in utrujenost.... Resnično sem v strahu, da bo vsega konec... Ker imam na zalogi Prometrium, si ga bom dala 3x na dan v nožnico do pregleda...samo, vse bi dala, da bi me pregledali zdaj in da bi vsaj zvedla, ali je sploh upanje, da bo nekaj v trebuhu zraslo..:((:((:(( Vem, da boste rekle, da nimam razloga za strah....samo, ljube moje prijateljice, ta občutek, da je trebuh prazen, je resničen in joškice bolijo samo zato, ker bo prišla M...To resnično mislim... Začela sem pospravljat doma, samo da ne mislim na to. Pri nas v Postojni ni nobenega, ki bi te pregledal...vedno moraš čakat na vrsto...za v bolnico rabiš napotnico in smejali se mi bodo, če jim povem svoje strahove... Tudi žalostna ne morem več biti...vsega imam dovolj... Bety
|