Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Javna dela - učna pomoč 16.12.2009 9:31:36
|
|
|
|
lukec
|
Sicer je o tem kar nekaj napisanega, konkretnega odgovora pa ne najdem. Učno pomoč na osnovni šoli prek javnih del sem že izvajala, sedaj se mi je ponudila možnost, da to polčem tudi na srednji šoli. Kakašna info, kako to izgleda tam? Gre tudi za pomoč pri vseh predmetih ali samo za določen predmet? Za OŠ je plača za 5. tarifni razred, je tako tudi v srednji, imam namreč 7. stopnjo? Hvala.
|
|
RE: Javna dela - učna pomoč 16.12.2009 10:26:37
|
|
|
|
mojcaziga
|
Kolegica je bila plačana za 7. tarifni razred. Ona je diplomirala iz biologije in....., učno pomoč pa je imela za fiziko in matematiko. Ker je delala v dijaškem domu je bila zmeraj popoldne (13-19), edino v petek je bila od 9-15. Večino časa je sedela sama v eni mali sobici, razen pred testi je bil naval. Tako da ji j ebilo hudo dolgčas. Včasih pa so jo ponucali za vratarko, informatorko,..... lp
|
|
|
|
RE: Javna dela - učna pomoč 16.12.2009 11:07:09
|
|
|
|
lukec
|
Tole, kar sen dobila jaz je konkretno na srednji šoli, ne v DD. Se pravi, da lahko računam na plačilo za mojo stopnjo izobrazbe? Sicer bom v vsakem primeru sprejela, ampak razlika je bistvena. Še katera, karkoli ...
|
|
RE: Javna dela - učna pomoč 16.12.2009 20:56:54
|
|
|
|
maja&m
|
lukec- kako si pa zraven prišla?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?