Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Javljam se po dolgem času 22.1.2007 13:23:39
|
|
|
|
zorica
|
Najprj bi vas vse lepo pozdravila.Sem se odločila, da zopet malo sodeljuem, ker sem si malo vzela odmor od RR.Se mi je zdelo da sem imela enostavno prepolno glavo vsega.Malo sem se skulirala, malo me je obsedenost minila. Seveda si še vedno želim bebico, ampak sedaj več ne vidim znak zanositve v vsem Rada bi vam povedala da gre moj dragi jutri teden drugič na spermiogram, naslednji dan pa morava priti oba, saj bodo vsi izvidi gotovri (spermiogram + hormonske preiskave ).Bova vidla kako bo.Nekako imam občutek da bova letos zagledala magični +.Nevem od kot ta občutek, ampak je ful prisoten.Mogoče zato manj sekerancije. Pojma nimam kdaj imam O, midva veselo vsaj vsak drugi dan pa tudi če se nama včasih ne ljubi, pač ne.Ful sem postala sproščena in želim enako tudi vsem vam, ker vem kako utrujajoče je to računanje ipd. Še enkrat lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Javljam se po dolgem času 22.1.2007 13:48:57
|
|
|
|
petraz
|
Vesela sem zate in dobrodošla nazaj med nas RR... Ob enem pa vama želim, da čimprej zagledata .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?