|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jasnovidka???
12.5.2011 8:26:45   
neodkrita
Že ene dve leti prejemam od jasnovidke Donatelle Reyes pisma (pošilja jih brez moje prošnje ali zahteve) v katerih mi obljublja kako se mi bo življenje spremenilo na bolje, če bom imela kaj jaz vem talisman, neke slikiče itd., seveda moraš to plačat.
No, da ne razpredam, zanima me a verjamete kaj v to ezoteriko in, če poznate to Donatello (najbrž tudi katera od vas dobiva to po pošti).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jasnovidka???
12.5.2011 8:27:47   
*miska.mcc*
ne verjamem

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2011 8:31:54   
eva1
Itak da ne..mojemu tastu je pošiljala pisma kako bo vse super  in oh in sploh, nedolgo zatem je umrl za rakom, in še kasneje smo prijemali ta pisma..kr nekiuser posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2011 8:52:36   
neodkrita
Saj jaz tudi ne verjamem. Meni ne piše nič za zdravlje ampak predvsem kar se tiče denarja (da ve številke za loto itd). Za nekatere pa vem, da verjamejo v takšne stvari.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2011 9:16:58   
TomTaylor
A je to tista jasnovidka, ki je pošto pošiljala in srečno prihodnost napovedovala že leto dni pokojnemu dekletu. Pol se je pa njena mati čisto razpištoljila in jo dala v medije. Sem gledala par let nazaj v Preverjeno.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2011 10:02:07   
neodkrita
TT- za to pa ne vem in tudi nobena druga ne pošilja pošte okoli razen te, vsaj jaz sem dobivala samo od te Donatelle. Se ravno ne spoznam na te stvari hehehe

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2011 10:30:25   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Saj jaz tudi ne verjamem. Meni ne piše nič za zdravlje ampak predvsem kar se tiče denarja (da ve številke za loto itd). Za nekatere pa vem, da verjamejo v takšne stvari.

Če te ne bi vsaj malo grizlo, ne bi spraševala na forumuuser posted image . Drugače pa - a se ti zdi, da bi bila ona taka dobra duša in bi drugim dajala številke za loto, sama pa lističa ne bi izpolnila?user posted image Ljudje, ne bit naivni.

Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2011 10:36:21   
arabela*

Že ene dve leti prejemam od jasnovidke Donatelle Reyes pisma (pošilja jih brez moje prošnje ali zahteve) v katerih mi obljublja kako se mi bo življenje spremenilo na bolje, če bom imela kaj jaz vem talisman, neke slikiče itd., seveda moraš to plačat.
No, da ne razpredam, zanima me a verjamete kaj v to ezoteriko in, če poznate to Donatello (najbrž tudi katera od vas dobiva to po pošti).

če bi imela namen pomagat, bi to naredila brezplačno...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2011 11:06:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

če bi imela namen pomagat, bi to naredila brezplačno...user posted image

tocno tako razmisljam sama...dobivam maile od ene Jenne in to na vsakih 6 mesecev ali nekaj takega, pac da se mi priblizuje tranzit in da je zelo pomemben zame in itd. Pa ji tko pisem, da pac denarja nimam, da pa ce se ji zdi da je tole tko zlo zame pomembno in ker pise, da je moja prijateljica user posted image , ce mi lahko na kratko pac zastonj napise, ker placat ji res ne morem. In dobim odgovor: slutim, da nimas dovolj denarja user posted image in karte mi kazejo, da se ti bo financno stanje izboljsalo v kratkem, zato ti ponujam svoje usluge za polovicno ceno. user posted image

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.5.2011 11:17:34   
neodkrita
haha, ne, grize me pa res ne. Pač sem to izpostavila zaradi radovednosti nič drugega. Pa tudi vem, da eni v to verjamejo najbrž pa ne bodo to napisali tukaj, mogoče zaradi tega, da jih nebi do konca skritizirali (pa s tem "eni" mislim nasplošno, ne koga iz RR, da ne bo pomote).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.5.2011 12:06:43   
Getreal
Ma to je čisto odvisno od situacije oz. od načina kako je stvar predstavljena..jz takim scenam ne nasedam niti približno user posted image To je folk, ki pač hoče na lahek način zaslužit. Res večina ne bo nasedla, ampak na recimo 30 brihtnih ljudi se vedno najde 1 idiot, ki bo denar poslal, ane.. Ne vem kolk keša sicer zahteva, ampak neki za zraven pa je, ane user posted image

Je pa čisto druga stvar recimo ta situacija - ko je bla moja mami v mojih letih (cca 25), je tle v bližini Gorice v eni vasi živela ena staaara staaara viještica, ki je prerokovala zastonj (plačal si, če se ti je zdelo vredno) in je moji mami povedala cel lajf za nazaj pravilno plus cel lajf za naprej pravilno (no vsaj kar je blo zej ta glavnih dogodkov user posted image ) edino stvar, ki se je zmotla je bla, da ji je rekla, da bo imela dva otroka - punčko in fantka, ampak sem ostala edinka user posted image

To se mi je zdelo pa kar kul in bi šla sprobat kakšno tako sceno- ampak spet tut takih reči ne moreš jemat 100% - to je pač zabava, dogodivščina, ki si jo privoščiš. Brez veze se je pa tega držat kot pijanc plota..

< Sporočilo je popravil Getreal -- 12.5.2011 12:08:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 11
12.5.2011 12:33:43   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

A je to tista jasnovidka, ki je pošto pošiljala in srečno prihodnost napovedovala že leto dni pokojnemu dekletu. Pol se je pa njena mati čisto razpištoljila in jo dala v medije. Sem gledala par let nazaj v Preverjeno.

user posted image user posted image user posted image

jz tud ne vrjamem temu sranju... totalen larifari...

Neposredna povezava do sporočila: 12
12.5.2011 14:21:13   
m_o_i
na tovrstne maile se lahko odjavis-verjemi, da nihce ne bere tega, kak nimas denarjauser posted image

poskrolas mail do konca, kliknes "unsubscribe", vcasih moras se 1x mail vpisat, da potrdis odjavo in-imas mir user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.5.2011 14:22:32   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

na tovrstne maile se lahko odjavis-verjemi, da nihce ne bere tega, kak nimas denarjauser posted image

poskrolas mail do konca, kliknes "unsubscribe", vcasih moras se 1x mail vpisat, da potrdis odjavo in-imas mir user posted image

če jz prav razumem, jih dobiva po pošti user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.5.2011 14:38:27   
neodkrita
To je po pošti ja. Pa saj me ne moti, da pošilja, mene nič ne stane

Neposredna povezava do sporočila: 15
12.5.2011 15:08:39   
m_o_i
aha, se pardoniram; nisem omenla, da so moje besede namenjene bibi, ki siba user posted image
ona je omenjala maile

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 16
12.5.2011 15:46:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

aha, se pardoniram; nisem omenla, da so moje besede namenjene bibi, ki siba user posted image
ona je omenjala maile

oh verjemi, sem ze potrdila linkuser posted image ampak moj mail je bil namenjen temu, da pac povem hej, jst bi bla vesela nasveta, sam ga ne morem placat, pa da vidim herojko, ko je ze prijateljica pa to user posted image

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.5.2011 16:13:43   
ronja
Ne.
Verjamem pa v moč placeba - če si prepričan, da ti bo talisman pomagal, je velika verjetnost, da ti bo res. Samo res moraš verjet. Pa v bistvu ima placebo učinek tudi, če človek VE, da je placebo (kar je meni neverjetno zanimivo, ampak to je precej raziskav dokazalo - kdor si želi vire, naj si prebere knjigo "Bad science" - ful luštna knjigca, sicer samo v ang, kolikor vem, ampak je zabavna, imaš pa tudi vire na koncu): ljudem so dali sladkorne tabletke in jim POVEDALI, da jejo sladkor, pa vendar se je kar velikemu odstotku stanje popravilo.

Verjamem, da nismo sami v vesolju. Ne verjamem pa v zgodbice o vesoljcih - kot je rekel lepo Sagan: zakaj vesoljci vedno ugrabijo neke ljudi, ki so že prej imeli psihične motnje, saj naj bi bili pametni in verjetno vejo, da tem ne bo nihče verjel. Zakaj nikoli ne pridejo k nekemu profesorju na kaki ugledni univerzi, ki bi dejansko lahko kaj naredil?

Verjamem, da je še polno stvari, ki so čisto naravne, ki pa jih zaenkrat z našim znanjem še ne znamo razložit - kot so včasih mislili, da je sonce bog, danes pa vemo, da tam pač poteka en kup reakcij vodika v helij in zato žari in da zaide zato, ker se zemlja vrti. Prej je bila pa to znanstvena fantastika oz. religija. Isto bo z milijonom drugih reči, ki jih zaenkrat še ne znamo razložit in imajo nazive "paranormalno" - tistih, kjer je pač zadeva res taka, ne pa da je blef in vse skup zaigrano, kar mislim, da je v veliiiiiiki večini.

V talismane pa ne verjamem - ampak če se jaz odločim, da me bo en predmet pomirjal, me bo. Jaz sem recimo vedno boljše pisala teste, kadar sem se prej v miru stuširala. Pa tuš ni mel nobenega vpliva na moje pomnenje snovi, pač pa enostavno dejstvo, da če sem imela čas še za tuš v miru, sem verjetno boljše znala snov kot pa če sem vse skup naredila ful na hitro, ker se mi je mudilo nazaj za knijge (jaz sem se namreč vedno učila dobesedno do zadnje sekunde pred izpitom - in meni je tako šlo boljše - eni pravijo, da je brezveze, meni ni bilo, veliko sem odnesla od zadnijh minut - takrat so mi možgani pod adrenalinom veliko boljše delali).

da ve številke za loto

Hehe, to je tudi sagan ali pa dawkins pisal nekaj o tem: zakaj v nobenem časopisu ne vidiš naslova: Vedeževalec zadel na lotuuser posted image . Pa glede na oglasne kampanije, jim gre verjetno včasih tudi precej slabo (mislim glede na izvedbo oglaševanja, ki je navadno zelo nedodelana).

NIkakor pa ne bi vsega tlačila v isti koš, kar se rado zgodi - da dajejo akopunkturo, ki temelji na popolnoma jasnem spodbujanju živčnih vozličev, v isti koš z astrologijo, vedeževanjem po telefonu itd... NI vse isto, skratka.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?