|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jasli v Kranju
7.2.2008 7:10:42   
Suzy.
Vem, da je že bilo govora o različnih vrtcih, pa me zanimajo čim novejša mnenja.

Kateri vrtci v Kranju so dobri in kateri ne?
Kaj vas moti in kaj vam je všeč?

Me pa konkretno zanimajo jasli.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jasli v Kranju
7.2.2008 9:54:06   
qwasy
Zelo optimistično zastavljeno vprašanje - kot da lahko izbiraš. Mi smo hoteli vpisat našo v Janino, pa ni nobenih šans, tako zelo polno je,. Razporedili so jo na Planino. Tam je prostora dovolj, sploh ni problem. Ampak na drugi konec Kranja je pa že ne bi vozila. Na srečo smo dobili super privat varuško.
Stražiške jasli so menda tudi čisto polne, to so pa (kolikor jaz vem) tudi edine troje jasli v kranju. Se motim?

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2008 10:15:44   
Suzy.
Aja? A da so samo trojne? Nisem vedela.
Vem, da kaj dosti ne morem izbirat. Ampak če npr. dobim prostor na Planini, pa izvem, da jo vsi kritizirajo do konca, potem bom tudi jaz poskušala poiskat kakšno drugačno varianto.

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2008 10:26:16   
benika
V Baragovem vrtcu sprejemajo otroke od 1. leta dalje (oz. še celo malce mlajše), prostora je pa še kar nekaj.

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2008 10:31:44   
Suzy.
Benika hvala. Je pa to zasebni katoliški vrtec. Jaz pa sem bolj proti tem stvarem. Hvala vseeno.

Sem se pozanimala in od kranjskih vrtcev imajo jasli: Janina, Ostržek, Najdihojca, Čebelica, Mojca in Živ žav.

Če kdo pozna katerega naj prosim kaj napiše.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2008 10:55:00   
Anonimen
Vrtci po Sloveniji: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1146728

(odgovor članu Suzy.)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2008 18:39:50   
Natali07
Ne vem zakaj kar napreej poslušam, da v vrtec (jasli) na Planini pa ne bi dali otroka. Ma mi res ni jasno zakaj tak odnos, ker vsako mamo ki ima tam otroka, če jo vprašam kako je v vrtcu mi reče, da so zelo zadovolni z vzgojiteljicami, z prilagodljivostjo.... Od drugih vrcev ne slišim takoh mnjen. Ampak večina tistih, ki otrok sploh nima v vrtcu na planini, pa ta vrtec kritizira.

Jaz sem dala vlogo v vrtec Najdihojca in upam, da dobimo. Tako  bom kmalu sporčila svoje izkušnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2008 18:58:00   
natasaom
jest sem jo imela v najdihojci pol leta..sej ni glih tolk slabo kot govorijo,čeprav je mene zelo motilo,da je hana jokala ker ni hotela k eni vzgojiteljici -zjutraj-ampak saj tudi nam odraslim kakšnem ni všeč...ne vem..sem pa vesela,da sva zamenjale vrtec in lahko povem,da bi se od naših vzgojiteljic morale nekatere kaj naučit

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2008 20:31:24   
janca
Dober ali slab vrtec?  Vse je odvisno od vzgojiteljic oziroma varušk. Ravno tako kot je šola odvisna od profesorjev. Tko da mislim, da slabih vrtcev ni, so pa slabe vzgojiteljice oz. se najde tudi taka, ki je zgrešila poklic.  

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2008 12:59:47   
qwasy
Ne vem zakaj kar napreej poslušam, da v vrtec (jasli) na Planini pa ne bi dali otroka.

Tega pa ni nobena napisala, niti še nisem slišala kaj takega. Jaz sem napisala, da ne bi vozila otroka na drugi konec Kranja. Če bi živeli v bližini, bi bila moja že zdavnaj tam. Jaz živim in delam v severnem koncu mesta in sem pač iskala varstvo v najbližjem vrtcu.

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.2.2008 22:00:12   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: benika
V Baragovem vrtcu sprejemajo otroke od 1. leta dalje (oz. še celo malce mlajše), prostora je pa še kar nekaj.

Žal neuser posted image . Smo na čakanju. Nekaj prostora je še za tiste 3+.

Se pa tudi jaz priporočam za informacije o jaslih - katerihkoli. Če je katera kaj na tekočem.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.2.2008 23:56:37   
Šarki
ojla! midva mava hčerko v Najdihojci. morm rečt da mi je vzgojiteljica Mirjana Urbanc zelo všeč.tako na hitro (ker drugih ne poznam prav dobro) bi rekla da je najboljsa izbira (čeprav nimam nič proti drugim).

Čeprav imajo nekateri mogoče pomisleke ker je vrtec na planini, naj vas potolažim da je bolje kot marsikje drugje. skupine so manjše, in kot slišim se tudi vzgojiteljice bolj intenzivno ukvarjajo z malčki kot drugje (sodeč po pogovoru s prijateljico).

pa bodite pripravljene na poplavo viroz. to je v vseh vrtcih. pri nas smo bili na začetku en teden v vrtcu, dva do tri tedne doma. tko da je fino če imaš tudi doma rezervno varstvo. vsaj za prvo leto.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.2.2008 9:21:48   
spela80
Ojla! Midva sva dala tud vlogo za Janino pa ni šans. Bila je prerazporejena v Mojco (jasli) na Planino. Moram rečt da smo vsi zadovolni z vzgojiteljicama, skupino otrok p še naša pikica komaj čaka, da gre v vrtec. Je pa res, da je prvo leto res tako, da je en teden v vrtcu pa pol en teden doma pa tako naprej. Zdej smo dali vlogo za premestitev v Janino samo, zato ker imamo ta vrtec skoraj pred hišo, se pa ne bomo nič sikiral če ne bomo dobil sej je mal smotan otroka prestavlat sredi leta. LP

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?