Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jasli ali privat varstvo 3.2.2007 20:48:28
|
|
|
|
Tejči
|
Koliko pa je star? Midva sma Mio dala v vrtec pri 2. letih, čeprav bi še lahko bila v varstvu pri babici, ker ima zelo rada otroke in se je prav videlo, da potrebuje družbo. Nisva se zmotila, saj se je tako hitro navadla in tako uživa tam, da jo komaj domov spravima. Jaz sem absolutni zagovornik vrtca (oz.jasli), ampak od 18. meseca naprej, prej se mi zdijo še premali. Sama najbolje poznaš otročka in verjetno že nekje v podzavesti veš, kaj je zanj bolje oz. bolj priporočljivo
|
|
|
|
RE: Jasli ali privat varstvo 4.2.2007 12:06:35
|
|
|
|
jakaracman
|
Jaz imam malo v vrtcu Viški gaj je v jaslicah in se počuti odlično.Ti bom povedala kako sem jaz razmišljala.Moja mama je 25km stran , tašča pa 50km, tako sem se odločila, da gre v vrtec, mama mi jo pazi, ko je bolna.Preden je šla v vrtec sem rekla da če bi bila mama v Lj bi mi jo ona čuvala.Sedaj ko pa je v vrtcu jo pa ne bi pustila doma .Vidim kako tam uživa fino se ima blazno napreduje, bila je zelo plašen dojenček.Trajalo je 14 dni in se je vrtca navadila.Zjutraj teče h vzgojitelicam.Skratka z vrtcem smo zadovoljni, tudi drugi starši so, veliko imajo aktivnosti.Za privat varstvo se pa nisem odločila, ker imajo v vrtcu neke standarde glede prehrane(naša je alergik na mleko, in imajo super prehrano in res se trudijo) v privat varstu ne bi zaupala glede prehranjevanja, čistoče pri kuhi in drugače. .Pa ne me zdaj druge napadat, to je moje mnenje.V vrtcu se ji ogromno dogaja, moram pa povedati, da je tudi kar nekaj bolna.Jaz jemljem to kot začetniške težave in upam da bo drugo leto manj bolna.Tore JA za vrtec.Če te pa še kaj zanima kar vprašaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?