Anonimen
|
Sašaš, meni je kar hudo,ko preberem tvoje sporočilo... Pa ne vzgojiteljicam težit... :zmeden: Komu pa naj - ravnateljici ali še bolje, otrokom? "Le glej, da boš mirno spal!!!" Mislim, da to pri njemu ne bo glih vžgalo. Sama sem zaposlena v šolstvu in vem, kaj to pomeni imeti zaskrbljene starše. VEM, kaj pomeni, da te 100x vpraša - recimo vsak dan zjutraj in ko pridejo po otroka, če je z otrokom vse vredu, če je pojedel malico in če nismo pozabili, da je alergičen na kravje mleko in vem, kako to lahko gre na živce. Ampak jaz tega nisem nikoli nobenemu staršu pokazala. Še vedno sem vsako mamo potolažila in si vsakič vzela minutko časa, da sem se z njo pogovorila. Zdaj pa sploh, ko sem sama mama, še toliko bolje razumem njihovo tesnobo. Mehurčica, ti pa - ne se sekirat, tako kot so rekli že prej, otroci so v vrtcu in šoli popolnoma drugačni kot doma. David bo spal kot angelček, čisto mirno, boš videla. Sicer pa, tudi če pade iz ležalnika, saj ti niso tako zelo visoko, da bi prišlo do kakšnih večjih poškodb. David se bo pa tudi moral enkrat navadit spat na veliki postelji. In kje je bolje - doma in ponoči, ko tebe ne bo, da bi stala zraven postelje ali pa v vrtcu, kjer so ležalniki dosti nižji in so vzgojiteljice skozi prisotne?
|