Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Japonske kroglice in maternični vložek 23.5.2006 15:25:48
|
|
|
|
BarbaraO
|
Izkušenj nimam, me pa zanima, kako se uporabljajo te japonske kroglice, kdaj in zakaj jih imaš v nožnici ipd. V sex shop se mi zaenkrat še ne ljubi hodit po info, bom pa vesela, če mi boš ti kaj napisala.
|
|
|
|
RE: Japonske kroglice in maternični vložek 23.5.2006 16:28:43
|
|
|
|
natalia
|
Mila, kaj to je res, da se čuje,ko z njimi hodiš? me ful zanima. pa kaj to res paše, al kaj? daj piši.
|
|
RE: Japonske kroglice in maternični vložek 23.5.2006 16:32:51
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz bi poklicala v kak sex shop in vprašala. Tam bodo najbolj vedli, če je to kompatibilno.
|
|
RE: Japonske kroglice in maternični vložek 24.5.2006 13:51:37
|
|
|
|
mila31
|
kroglice si vstaviš v nožnico kadar koli se ti zapaše bit dobre volje , s pritiskom ob steno je prijeten občutek, vendar le ko se giblješ. Moj me zmer nagovarja naj si jih vstavim, ker pol ve, da bova... Pri mojih se ne sliši, ko hodim, obstajajo pa različni materiali. Midva z mojim sva šla skupaj v sex shop in jih kupila, stanejo pa od 2.500 sit nadalje. Tudi če vzamete ta najcenejše, so čist o.k. No punce, pa saj to ni tak denar ... probat je treba. Prodajalec v sex shopu je pa tud bil ful prijazen.
|
|
|
|
RE: Japonske kroglice in maternični vložek 25.5.2006 17:00:59
|
|
|
|
koala
|
Jaz jih uporabljam pogosto, pa še nikoli nisem opazila da bi se kaj slišalo. Je pa tak zanimiv občutek in res je tudi, da vsaj pri meni ni haska če se ne gibam. Moj je navdušen nad njimi, saj je seks po tem ko jih uporabim še boljši. Priporočam, toplo priporočam.
|
|
RE: Japonske kroglice in maternični vložek 26.5.2006 14:49:44
|
|
|
|
BarbaraO
|
Zakaj je seks še boljši? Moja logika bi bila, da te spodbujajo, da večkrat stisneš nožnično mišico in jo na ta način krepiš. Je seks zato boljši, ker si "ožja"? Brala sem tudi, da nekatere na ta način doživijo orgazem. Je kaj na tem?
|
|
|
|
RE: Japonske kroglice in maternični vložek 30.5.2006 10:36:38
|
|
|
|
spacey
|
Meni jih je prijateljica, ki dela v sex shopu, podarila in jih še nisem imela priložnosti sprobati... Sporočim učinek v kratkem...
|
|
RE: Japonske kroglice in maternični vložek 31.5.2006 14:24:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Fantastičen občutek... A mi je zmanjkal vlažilnega gela, ga moram kupit ...a je katera probala brez gela???
|
|
|
|
RE: Japonske kroglice in maternični vložek 1.6.2006 0:29:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je pa moj fizioterapevt, ker sem imela totalno razštelan spodnji del hrbtenice, predlagal naj začnem uporabljat te kroglice (pa ne mislit, da je bil kakšen perverznjak ), ker bi s tem kao natrenirala taspodne mišice, kar bi blo dobr za moj hrbet. Pa je tega že več kot 1 leto in se še nisem spravila v seks šop. Ja ja enkrat bo treba, sploh pa ker imam od poroda tam dol vse mal bolj razširjeno...se je dragi začel mal pritoževat. lol pa pa
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?