|
Januarske mamice, kje ste? 20.8.2005 13:29:05
|
|
|
|
*hana*
|
Ojla, danes sem pa jaz prva, in sicer z poročilom o nakupu v H&M -Sudpark Celovec. Kupila sem dvoje hlače (črne in peščene), nimajo še tistega všitega dela na trebuhu, ker tisto mi je še preveliko-preveč stran štrli.So pa na elastiko, ki jo reguliraš na gumb na notranjih straneh. Cena za vsake je 29,90 EUR. Črne so bolj elegantne-na rob.Imeli so še kavbojke in žametne (v 4 barvah)-oboje z všitim delom, pa sem se odločila, da bom čez kakšen mesec ali dva (imam toliko, kot do Ljubljane) šla še po žametne, ker so mi bile všeč.Cena vseh hlač je bila 29,90 EUR, samo ene zelo debele, z polno žepi so bile 39,90 EUR.Od zgornjih delov, pa ni velike izbire, sicer pa itak še ne rabim, ker ne nosim ultra oprijetih stvari in lahko vse nosim.Aja, kar pa je bilo (tanki puloverčki in kakšne bluzice)pa je bila kar sem pogledala cena 19,90 EUR. V C&A (tudi Sudpark) pa je izbira porazna, samo en obešalnik na kolesih za nosečnice, pa še to vse bolj poletno. Verjetno ima C&A v mestu več, ker je veliko večji, samo nicem šla, ker mi je bilo važno da dobim hlače. Drugače je moje počutje OK, ravno zdaj ko vam pišem se moj:duda: oglaša :sloncek:,ja ja verjetno ker še danes nisem nič konkretnega jedla. Saj zdaj bo moj :love:skuhal kosilce, ker se moram jaz učit-29.8.imam izpit-fuj:(:( Joj kako sem že dolga, upam da se vam je ljubilo brat. Lepo se imejte in kaj pišite, jaz pa bom spet mal pokukala zvečer, ker do takrat imam prepoved (sama s sabo), drugače ne bo nič z učenjem.:)-:)-:)- Dijo
|
|
|