|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarke - Mengeš
26.6.2005 14:56:47   
AlenkaIST
Zdravo punce! Sem se hotela pridružiti januarkam, pa bi lahko napisala kar od vsake malo. Korakam proti 12. tednu in počutje je vsak dan boljše. Le trenutno sem prehlajena za znoret:(; bo že bolje.
Je katera iz tega konca? Trenutno sem še na bolniški in bi mi prišla prav družba za kako kavico. Javite se! :kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarke - Mengeš
26.6.2005 20:45:24   
puri
Alenka, jaz sem iz Mengša, no sedaj sem iz Loke pri Mengšu. Iz katerega konca si pa ti? Mogoče se pa že poznava,....ali si že prej živela tu ali si se sem preselila?

Jaz sem v 11-em tednu, rok poroda imam zaenkrat 21.1.;)

lp

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarke - Mengeš
27.6.2005 7:16:26   
AlenkaIST
Ola. Sem iz Topol, drugače pa priseljena iz Ljubljane. Si ti ves čas tukaj? Mogoče poznaš mojega moža Uroša.
Rok naj bi imela nekje 10.1.
čavči

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarke - Mengeš
27.6.2005 7:23:34   
puri
Ti pišem privat!;)

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?