|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarke
13.7.2005 8:00:26   
pikica*
Ojla punce:)

Danes se pa jaz prva oglašam. Moram se pohvalit, da smo včeraj dali čez pregled NS in je bilo vse vredu. :bravo: Mali je veselo brcal in se vrtel okrog in ni bil čisto nič navdušen nad našim drezanjem vanj.:) No, mogoče pa je le mahal nama z :love:. Ampak glavno je, da je z njim vse v najlepšem redu. Je pa zato z mano malo manj(sestra je namreč zaprepaščeno ugotovila, da imam pritisk čisto previsok, zato moram v ponedeljek ponovno na merjenje pritiska, v tem času moram pa počivat:().
Imam pa sedaj, po NS malo prestavljen PDP, tako da naj bi (zaenkrat) veljal 18.1.2006. Ampak je gin. rekla, da ga bomo najbrž še malo prestavljali.
Evo, toliko o našem pregledu:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarke
13.7.2005 8:19:40   
pinka1
Hej pikica! Jst mam tud rok 18.1.2006. Bomo videli kdaj bo privekal/a na svet. Torej danes končujem 13. teden. Komaj čakam na dopust. Še 10 dni, pol pa......uživancija več kot tri tedne. JUPI!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarke
13.7.2005 9:45:54   
bevetko
Čestitam za nuhalno! Jaz jo imam jutri, komaj cakam, da ponovno vidim pikico. Mogoce se bo ze videl spol, bomo videli, ceprav sem prepricana, da je fantek. Tudi po kitajskem horoskopu mi napovedujejo fantka. Bomo videli.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarke
13.7.2005 10:05:23   
nejca1
Ojla!
Očitno smo morale začeti prav me, ki imamo PDP 18. 1. Tudi jaz sem imela včeraj pri dr. Strahovi NS in je najinega bejbija tako hvalila, kako je lep. Zelo sem srečna, da je vse OK. In ko vidiš glavico, pa rokice, nogice .. in ne več le ene pikice- mislim, to je nepopisen občutek. Ja, torej danes končujemo 13. teden.

Se vam trebušček že vidi? Meni se , kar pomeni, da bova morala iti po nakupih.
Punce, uživajte v sončku!

LP, :muca:

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januarke
13.7.2005 10:45:44   
Anonimen
A vam je še kaj slabo?

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januarke
13.7.2005 10:51:30   
rija
ne več, samo zvečer ne smem jesti sadja, sem glih pred včeraj zopet bruhala.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januarke
13.7.2005 10:55:50   
renan
Rija si že opravila nadaljne preiskave otročka?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januarke
13.7.2005 12:10:14   
pikica*
Meni je slabo samo še občasno po malem. Pa zjutraj sem šla zdaj par dni zaporedoma bruhat. Sicer pa nekih večjih težav nimam.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Januarke
13.7.2005 12:48:01   
Nannn
Hojla punce,

Jest sem danes kar v redu in tudi vreme me je malo v boljse pocutje spravilo...

Vse neki pisete da imate 18.01.PDP in mi neki ni cist jasno...jest imam PDP 10.01.in sem vceraj zakorakala v 14 teden ve pa pravite da koncujete 13 in mi jasno kako ste prisle do tega tedna...al sem jest kej narobe zracunala :ups:

LP Nannn :nosecka:

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Januarke
13.7.2005 12:57:28   
nejca1
Nannn, šteješ tedne od prvega dneva zadnje menstruacije, se pravi, jaz danes končujem 13. teden in jutri bom že 13 tednov in 1 dan, kar pomeni, da sem že v 14. tednu. Ti pa si verjetno kak teden več, razen če so ti PDP določili glede na velikost ploda. MOj je včeraj meril 66,6 mm od trtice (ritke) do temena in Strahova na NS rekla, da ustreza gastacijski dobi.
lp, :kuza:

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Januarke
13.7.2005 12:59:23   
pikica*
Nann, meni tudi tole s tedni ni bilo jasno. :) No, zase vem, da sem danes noseča točno 13 tednov. Če imaš trakec, je itak gor vse lepo vidno. Mogoče so pa hotele rečt, da so sedaj v 14-tem tednu, kar pa drži, tako kot zate drži, da si v 15-em. Včasih gre samo za nerodno izražanje. Je pa tudi mene najprej zmedlo:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Januarke
13.7.2005 13:05:02   
nejca1
Sem gledala slikice LE&TA z NS in tam je na skici napisano, da pikica meri 23 pa še nekaj mm in da je to starost 13 tednov in 5 dni. MOja pikica je včeraj merila 66,6 mm in je bilo 12 t in 6 dni. A je to mogoče??

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Januarke
13.7.2005 13:14:43   
Anonimen
Kako računate tedne, po zadnji M ali po gestacijski starosti? Po zadnjem dnevu M sem jz v 14. tednu, gestacijsko pa v 13.t? :zmeden:

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Januarke
13.7.2005 13:16:57   
Anonimen
aha...moje vprašanje je potovalo toliko časa, da ste se vmes o tem že pogovarjale..

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Januarke
13.7.2005 13:17:51   
Anonimen
Nejca, tudi moja pikica je pri 12t 3/7 merila 66,9.

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Januarke
13.7.2005 14:04:41   
Nannn
ja zdej razumem...jest grem v 15 teden ce pogledate moj ticker je pravilno...kar mal sem se zmedla da je narobe vse skupi...smo pa itak vse zelo blizu :bravo:

LP Nannn :kuza:

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Januarke
13.7.2005 14:05:30   
Nannn
pikica midve sva pa razlike samo en teden in en dan kot vidim na tickerju...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Januarke
13.7.2005 14:07:41   
puri
Pomembni so tedni glede na velikost ploda in ne glede na datum zadnje M!

Drugače je pa meni zadnje dni spet nekaj slabo, ampak vedno ponoči:zmeden:, sem danes že mislila, da bom bruhala.

Pikica*, :bravo::bravo::bravo:, da je z :duda: vse vredu

Nejca1, tudi zate in za tvojega :duda:.....:bravo::bravo::bravo:
Me pa zanima, ker vidim, da si bila pri dr. Strahovi na nuhalni, koliko časa je trajal UZ! Jaz sem jo imela namreč včeraj in je bila zelo hitro gotova (5 min):(,....sem bila kar malo razočarana,...no, saj važno, da je vse vredu z:duda:, samo za 12000, sem pa pričakovala malo več:zmeden2:

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Januarke
13.7.2005 14:13:09   
Nannn
jest sem bila pri Strahovi in je trajal UZ pribl.15 minut in potem se vsa razlaga in sem bila gotova v 30 minutah...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Januarke
13.7.2005 14:15:39   
pikica*
Ja, Nann, midves sva samo en teden in en dan narazen (zaenkrat). Sem malo pospešila:)

Puri, tudi jaz sem bila kar malo razočarana nad pregledom (pri dr. Jerman Kačičevi). Če ne bi bilo zraven še ene druge gin., ki si je k moji prišla pogledat mašino, bi vse skupaj trajalo ekspresno hitro. Tako je pa vsaj njej razlagala zadeve in sem še jaz par stvari o mojem detetu izvedela.:) Je pa tamalega una druga gin. ful hvalila:)9nebesa. Moj :love: je bil pa zraven samo kakšnih 5-10 minut. Ampak na koncu sva bila zadovoljna, da je z :duda: vse vredu. :)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Januarke
13.7.2005 14:37:08   
puri
No, potem pa nisem edina,.....sem mislila, da ste imele vse zelo dolg UZ, vsaj kolikor sem prebrala.
No samo jaz vbistvu še razlage nisem imela, ker je rekla, da nima enega programa noter, da bi rezultate izpisal in je rekla, da me bo zvečer poklicala in vse razložila! Res me je klicala, ampak pogovor ni bil daljši od ene minute:zmeden:

No, pa saj važno je, da je vse vredu:bravo:

A boste ve vse vprašale za spol na naslednjem UZ, tam okrog 20t?
Mene po eni strani zelo zanima, po drugi mi je pa tudi zanimivo, da grem rodit, pa še sploh ne vem, kaj bo:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Januarke
13.7.2005 14:53:01   
rija
renan nisem, ker sem naročena 1.avgusta na AC, moram dopolniti 16 tednov, ker prej te preiskave ne morejo delati. Po Pušenjaku bi mi lahko že v ponedeljek naredili neko drugo preiskavo, vendar so me genetiki prepričali, da ni tako velike nevarnosti, koliko je ta preiskava manj natančna in bolj rizična, da bi jo bilo treba narediti. Sem pa bila pri moji zdravnici, ki se je prav razjezila, češ, da izvidi niso tako slabi, da bi me lahko tako prestrašili. Kaj čem, drugo kot čakanje in upanje, da bo vse vredu,mi sploh ne ostane.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Januarke
13.7.2005 14:56:34   
pinka1
Jst bom ziher vprašala za spol čim se bo kaj videlo. Me že full zanima. Sem že na NS vprašala, ampak je blo še prehitr. Je rekla, da ni vidla.
V ponedeljek imam naslednji pregled - bom proti koncu 14. tedna, ker grem namreč potem na dopust za več kot tri tedne in bom 16. teden, ko naj bi bil naslednji UZ na morju. me zanima če mi ga bo tokrat spet naredila. Namreč mi ga vsakič naredi in svojo pikico spremljam že od čistega začetka - imam že pet fotk.
Drgač mam pa zadnji teden take tečne bolečine okrog jajčnikov - pa ne vem če sem se kaj prehladila al je to maternica al kaj. Panike pa nočem delat, ker se mi zdi, da se zdej itak tam dol skoz neki dogaja.
Buši se mi je začel delat, ampak je še bolj napihnjen kot kaj drugega. Prebava pa se je tudi že zelo upočasnila. Kaj vam kaj pomaga - pa da ne napenja preveč?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Januarke
13.7.2005 14:58:00   
rija
pinka1, meni pa se je spol že na NS videl, je rekel, da je 90 % ziher!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Januarke
13.7.2005 17:02:00   
renan
V 12. tednu se baje ziher vidi, če je lulček. Za deklice pa ni sigurno.
Rija jaz sem tukaj na forumih brala o neugodnih rezultatih na nuhalni, pa so se potem rodili čisto zdravi otroci.

Lep pozdrav!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?