|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarcice!?!
27.5.2005 13:53:14   
lumpy
Javljam se vam po dolgem casu, saj sploh nimam vec casa da bi prisla sem gor klepetat, ker vsak dan lepo spanckam 9nebesa po dve urci in se vec, ker sem tako neznosno utrujena, pa nic kaj ne delam, da bi pretiravala. Samo slabo mi je full. :(

Povedat moram, da sem bila vceraj na 1. pregledu 8)

In ??????????????????????????????????????????????

Ginekolog je potrdil nosecnost, moj :love: je ze videl kako utripa srcek najine male :duda:. G. pravi da je vse ok, :bravo: poslal me je v laboratorij , predpisal mi je Dabroston, pa Fluonatril in vidiva se cez 4 tedne. Sem pa noseca en teden manj, se pravi 6. tednov.

Plavam v oblakih, moj lubi pa se bolj, saj je sele sedaj dojel da je res!

Kaj pa ostale januarcice? Kako? Simona, sania, tida, caffee, mayflower, tinkamiska, maliva ... in ostale?

Aha, imam se eno vprasanje, glede nuhalne svetline. Sem vceraj bila tako vznemirjena da sem pozabila g. vprasat. A katera hodi v mb na pregled h ginekologu v bolnisnico? A je res da imajo svojo nuhalno svetlino in ni potrebno v ljubljano?:zmeden:

:rozica::sloncek::rozica::sloncek::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarcice!?!
27.5.2005 14:45:14   
Anonimen
Tudi meni je bilo prejšnje dni slabo, splošno počutje je bilo zelo slabo...danes pa je 80% bolje. Prvi pregled imam 1.6. in komaj čakam.

Le slabosti so mi grozne, tko da bom danes uživala v dobrem počutju, ker ne vem, kdaj me spet prime..

LP

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarcice!?!
27.5.2005 14:58:26   
Nannn
o puncke da se vam se jest danes mal javim...sem bila zdele vzunaj in mi je bilo tako vroce da kar ne morem k seb pridet...bom sla kr pod tus...drugace sem v redu...danes mi je bilo malo slabo ko sem vstala zjutraj drugace pa se kar v redu pocutim...prsi me nenormalno bolijo...trebuh se kar veca in veca...sem si danes kupila ene lanene hlace...ne nosecniske ker se kar ne vidim v njih...

Me veseli da si videla utrip srcka in da je z tvojim :duda: vse v redu...jest imam naslednji pregled 16.06 in takrat bom mogla dati se kri in vodo...

Caffee se malo pa tudi ti odhajas na prvi pregled in bos videla vse bo v redu...

Lepo se imejte kljub vrocini...

Nannn :muca:

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarcice!?!
27.5.2005 16:21:07   
LE&TA
Ojla januarčice, sicer se že kake 3 tedne tlele gor po RR sprehajam, berem.. ampak še nisem uspela prit do vas. Mogoče še nisem čisto dojela da sem res noseča oz. čakam na potrditev ginekologinje. V petek, 3.6. mam prvi pregled. Me je kr mal strah. Upam sam da bo vse Ok.
Lumpy, sem ful vesela zate, to je ful lepo slišat, da je vse OK.:sloncek:
V glavnem vidim da nisem sama v tej "jutranji slabosti", namreč tudi meni je pogosto slabo, dopoldne enkrat pa zvečer še druga runda, upam da me bo kej hmal minilo, pa joškice me tud bolijo vsak dan bolj, zdej hodm kar z modrcem spat, je mal bolš.
noseča sem pa 7 tednov.
Bodte fajn, pa se še kaj oglasim.
Cau :nosecka:

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januarcice!?!
27.5.2005 16:46:12   
Fračica
Pozdravljene!

Tud jaz se javjam po daljšem premoru. Včeraj sem imela 1. pregled in sem videla malega :duda:. Vse je bilo OK. Naročena sem čez 6 tednov in komaj čakam, da bo vidno kaj več.

Zanima me, če katera ve koliko stane, da ti zmerijo nuhalno svetlino na Fontani?

:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januarcice!?!
28.5.2005 12:12:21   
Martina27
No po dolgem času sem mal prišla pogledat spet na ta forum.

Na fontani stane mislim da 12.000 sit.Pokliči tja pa vprašaj so zelo prijazni in ti bodo vse lepo povedali.

Lepo uživajte v vaših nosečniških dnevih,ker to je najlepši čas razvajanj.

Pobožajte svoje male pikice:sloncek:

Martina in moj :duda: ŽAN TAI

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januarcice!?!
29.5.2005 9:11:54   
Tida

Pozdravljena!

Jaz se počutim odlično. Razen utrujenosti sploh nimam nobenih znakov (ni mi slabo, ne bolijo me prsi, nič). Včasih se mi celo zdi da sta se testa zmotila :)-.

Malo me skrbi ker imam pregled komaj 15. 06 a bom že pričakala.

Lepo se imejte in se kaj beremo.

LP

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januarcice!?!
30.5.2005 8:55:45   
pinka
Ja, tudi jaz sem že večkrat napisala, da mi je slabo in to tudi čez cel dan - taka nihanja, malo bolj, pa malo manj itd. Včeraj sem šla na poldnevni izlet v Logarsko in sem malo več hodila kot ponavadi in me je kar zdelalo. Blo mi je tako slabo, da sem polovico dneva pol prespala. Ne vem, bo treba čim več gibat, ker sem prepričana, da imam premalo kondicije in me je tudi zato zmatralo.
Na pregledu sem bila že dvakrat, ampak 2.6. imam pa tistega uradnega, bom dala kri in vodo itd....Bom pa na začetku 8. tedna. Upamo na najboljše!!!

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......