|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarčice - trebušček
17.6.2005 12:41:12   
Tida

Pozdravljene!

Mene pa zanima kako je z vašimi trebuščki! Jaz bom kmalu izgledala kot v petem mesecu. To ni res.

Vsak teden se vagam tako da zredila se nisem ampak moj trebušček je pa že kar okrogel. Glede na to, da je moja pikica velika komaj centimeter in pol od tega ne more biti. :ups:
Res je da sem malo zaprta ampak vseeno?! Mislim da mi bodo vse hlače kmalu preozke.

Kako je z vami?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarčice - trebušček
17.6.2005 12:45:26   
Anonimen
Enako. To nam dela prebava, ker je sama presnova počasnejša, zato smo napihnjene kot baloni. Jz imam zvečer že težek trebuh, da me kar malo že moti.

Trebušček je realne velikosti zjutraj.

(odgovor članu Tida)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarčice - trebušček
17.6.2005 12:51:36   
cukrček0
Z mano je podobno. Sem se kao zredila v enem tednu za 3 kg, pa kar ne morem verjet, sem ful napihnjena, hlače mam že na elastiko, pa ful se mi nabira voda (zatekam).

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarčice - trebušček
17.6.2005 13:04:18   
Anonimen
cukrček, v katerem tednu pa si? Jz sem v 10t, pa se mi na srečo to še ne dogaja, da bi zatekala. Sem pa shujšala za 2 kg.

(odgovor članu Tida)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januarčice - trebušček
17.6.2005 13:10:24   
cukrček0
caffee: sem v 9-tednu, mi noge tok zatekajo, da o petah ne duha ne sluha,
meni je tko slabo, da morem jest na 2-uri, drgač sem prov tresem od lakote, upam, da je s tabo kaj bolje:)

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januarčice - trebušček
17.6.2005 13:10:26   
cukrček0
caffee: sem v 9-tednu, mi noge tok zatekajo, da o petah ne duha ne sluha,
meni je tko slabo, da morem jest na 2-uri, drgač sem prov tresem od lakote, upam, da je s tabo kaj bolje:)

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januarčice - trebušček
17.6.2005 13:35:09   
Anonimen
Meni ful paše jest grozdje (prej ga nisem marala), tko da ga nonstop zobam (da nimam praznega želodca) zdej imam na čase tako hude slabosti na 2 dni, da bi najrajš kr umrla, potem pa 2 dni kot prerojena, ne duha ne sluha o slabosti. Meni so te slabosti mučne. Izogibam se bananam, ker me "zabašejo" da dva dni ne morem pošteno opravit na WC-ju, trebuh pa kot lubenica.
Najrajši pa imam ČOKOLINO in ČOKOLEŠNIK njami....pa še lahka hrana je, da me ne napihne preveč.

(odgovor članu Tida)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januarčice - trebušček
17.6.2005 13:36:11   
Ali1
Alora...
Jaz sem v sedmem tednu... zredila za 2 kg... trebuh malo večji... tudi jaz bom morala kmalu pospravit vsa oblačila za nekaj let ;)..
zeenkrat na srečo nimam pretiranih slabosti, le apetit se mi je malo povečal in prebava upočasnila...
Lep pozdravcic vsem! Pa srecčno!:pujs:

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Januarčice - trebušček
17.6.2005 13:47:24   
bevetko
Jaz sem v devetem tednu, trebušček se mi še ni kja povečal, res pa je da je zvečer večji kot zjutraj. Tudi zatekam še ne. Slabo pa mi je nekje vsak drugi dan, vsaj zaenkrat je tako. Jem pa tudi nonstop grozdje, mi najbolj paše.
LP
:nosecka:

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Januarčice - trebušček
17.6.2005 14:16:05   
pat
ojoj, js sem bivša januarčica-nov pdp 14.12. pa še sploh nimam trebuščka-al pa res malo, hlače z nizkim pasom, ki so ravno na mestu, me tiščijo-ampak lulat, čeprav so mi prav, tako da mso jih opustili.

men je G rekla, da se prva nosečnost vidi šele v 5. mesecu, druga pa že prej..

no, men je kr ok. sam me skri, da se bom do avgutsa kr razlezla-pa bi rada bila še luštna na poroki.

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Januarčice - trebušček
17.6.2005 14:27:28   
rija
Moj trebušček je kak dan večji, kak dan manjši, tako, da ne more imeti veze z mojo pikico. Zredila se nisem še čisto nič, upam, da se preveč tudi ne bom. Se bom pa malo pazila. Zatekam zaenkrat ne, se mi zdi, da sem veliko manj zatečena kot pred nosečnostjo. Ampak joške! Te pa so poglavje zase...

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Januarčice - trebušček
17.6.2005 14:55:41   
Lumpi
Pozdravljene!
Sem v 9 tednu, moja pikica je bila prejšnji teden velika 15,2 mm. Noge zatekajo k :hudicek:, trebuh napihnjen, redim se pa tud k :hudicek:.

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Januarčice - trebušček
17.6.2005 16:31:07   
Nannn
Hojla,

Spadam kar med vas...trebuh tak da sploh ne morem verjet da sem samo toliko :nosecka: po svetu hodim vsa napihnjena k balon....zaprtje me skoz daje...pa ceprav fuuuul pazim kaj jem in pijem Donat...pomoje bom dala otroku ime Donat :)-:)-

Drugace pa obozujem cokolino in cesnje ki me se bolj napihujejo...ce bom mela kaj casa cez vikend bom dala kaksno slikco na net...

LP Nannn :nosecka:

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Januarčice - trebušček
17.6.2005 21:27:38   
LE&TA
Z mojim bušijem je lih tko kot ste povedale, zjutri ga ni, čez dan pa zraste.Prebava je res se spremenila, bolj počasna, ampak je ! Tud pr meni je čokolino vsako jutro, mi ful paše! :bravo: Sej smo kar na istem! Tud češnje mi pašejo, pa naj me še te mal napihnejo, nč zato! Sam do zdej je blo vreme bolj hladno, pa sem dala dolgo majco čez, kaj pa zdej ko bo ful vroče, bo pa sam buši videt! :):zmeden:
Ma vesle bodmo, da nam je uspelo in upajmo da es ne bo obrnilo kej drgač!

Zato pa , čuvajte se! :nosecka:

(odgovor članu Tida)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?