gaya
|
Oj punce, jst se javljam, ampak sem sama tko zbegana, da vam niti prav ne znam razložiti, kaj se z nama - nami??? dogaja. Če vse napišem bom predolga, bom pa probala v kratkem in smiselenm sestavku napisat :). No v pon sem mela pregled pri G in 20 min prej sem noro zakrvavela, rjavo rdeča kri, kukr ene 2 dan M. Pol me G pregleda in pravi, da imam 2 vrečki:zmeden:, da maternica daje impulze:zmeden:, da pa ne vidi ploda, nobenega:zmeden:. In da bova čakali še en teden. In baje imam 2:duda:, od tega eden ni preživel :((, ker ko sem prišla domov, sem mela tak krč, da sem mislila da bom umrla in je na wc nekaj vn padlo :((. Zdaj pa že dva dni po malem krvavim, kakor en šibka M in upam, da je en pikec preživel, jem Dabroston in se ne premaknem iz postelje. No razen do RR, pa lulat. Upanje me počasi zapušča, ker mi ne gre skupaj da med nosečnostjo hodim na okol z vložkom :zmeden:. Tko da bl razmišljam, kako bom dala vse to čez, ker se mi od skrbi že meša. Sem pa res vesela, da imam vas tukaj gor, ker težko sploh s kom kumuniciram o tem, najbolj mi je pa grozn, k jih že ful ve, ker se mi je pozže ful poznalo, k sem bla prej bl dilca v trebušček. Zdaj vsaj vem, zakaj se je poznalo.
|