|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januarčice
5.6.2005 14:05:53   
tinkamiška
Evo iz tretje na prvo stran:)

Vidim, da ste vse kolikor toliko vredu, tu pa tam kakšna slabost. LE&TA tudi mene je danes zgrabila in sem do prejle spala, zdej sem nekaj pojedla in je malo boljše, pa sem mislila, da me bo počasi zapustila tale slabost, danes je pa tako zahrbtno udarila:zmeden:

Nyah, še malo pa bo torek in potem nas boš obestila o novih podatkih tvoje pikice:bravo::bravo::bravo:

Kako pa ostale:nosecka: Cafee, Nannn, Nejca, Puri, Katka, Lev76, Simonas, Pikica, Matja, Pinka, Renan, sem še katero pozabila:zmeden2:, upam, da ne:)

No pišite kaj:rozica::rozica::rozica:

Tinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januarčice
5.6.2005 14:12:30   
dadica
mene si malo izpustila ampak nič hudega,do januarja se bomo navadle ena na drugo.Moje slabosti so odvisne od vremena:zmeden: enkrat mi je slabo ko sem lačna,drugič spet ko nekaj pojem.prebavne motnje so katastrofa,pa driska in čez dva dni zaprtje.drugače sem non stop utrujena in razpoloženje je kot veter.drugače pa čakam da mine to prvo trimesečje,da me ne bo vsako pikanje v spodnjem predelu več vrglo iz tira!

lp dadica in:duda:

p.s PDP imam 13.januarja

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januarčice
5.6.2005 14:14:17   
dadica
pravkar sem ugotovila da je to petek 13:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januarčice
5.6.2005 16:28:24   
gaya
oj punce,
danes pa nujno rabim vašo pomoč. Jst sem se mal zamudila dogajanje tukaj gor, ker sem na bolniški in sem v takih čudnih bolečinah, da samo ležim in se ne upam premaknit. O mojih tekanjih k G pa na urgenco ste verjetno brale zadaj, zdaj pa imam jutri spet Uz, da končno ugotovijo kolk sem noseča in če je moj :duda: dovolj velik za svojo starost. Od petka me spremlja rjavkast izcedek, pa se umiri pa spet,... Panika se je polegla, saj tko nimam kaj storiti. Danes, pa sem čist adijo. Najprej sem izvedela, da mi je umrla stara mama, nato se je začel povečan izcedek in ful tiščanje v jajčnikih in na sredini maternice. NV glavnem, tako kot bom glih kr dobila M:hudicek:. Jst sem pred zanositvijo imela ful boleče M prvi dan in tole danes zgleda čist isto. Samo spim in ležim. Pskušam bit čim bolj umirjena. Zdaj pa mi povejte a poznate kake obkladke, ali karkoli s čimer lahko to ublažim, ker me res tišči in boli. Skrbi me pa itak ful, kako bo jutri na UZ.
Res punce sem hvlaežna, da vam lahko zaupam in vem, da mi boste že nekako znale pomiriti živčke do jutri popoldne.

Upam, da nisem bla predolga al pa da nisem katere preveč zamorila. :(

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januarčice
5.6.2005 18:07:03   
rija
Ja res se bomo do januarja navadile ena na drugo. Jaz pa sem prišla v petek iz bolnišnice, kjer so me opazovali 4 dni. V torek sem imela namreč malo izcedka. Vendar pa so vsaj ostali izvidi ok. Tudi pri meni so nihanja v slabosti, boli me trebuh, verjetno od vseh požrtih tablet.
Moja pikica utripa in je bila v petek velika 9,6 mm!:bravo:Pa tudi prvo slikico smo že dali v okvir. Oči jo kar naprej poljublja!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januarčice
5.6.2005 18:23:29   
tinkamiška
Joj Dadica in Gaya, nisem vaju zanalašč izpustila, sem se tako trudla katere ne izpustit:(, sem pa vesela, da sta se tudi vidve oglasili:bravo::bravo::bravo:

Čim manj slabosti in čim manj problemov želim vsem:rozica::rozica::rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januarčice
5.6.2005 18:28:53   
tinkamiška
Gaya, jst ti ne znam nič pametnega svetovat, kot, da čim bolj počivaš in poskušaš mislit na kaj drugega, mi je žal za tvojo staro mamo:angel:, moja je tudi že nekaj časa med:angel: in gleda dol kaj se dogaja z mano:rozica:

Jutri bomo držale pesti zate in tvojo pikico, da pridno raste, da ji srček lepo bije:miska::miska::miska: Pa le napiši kako je blo, ko prideš nazaj:rozica:

Držite se punce in pišite še kaj!

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januarčice
5.6.2005 18:44:23   
nejca1
Pozdravljene!
Pri nas ni nič novega. Danes se na primer ne počutim čisto nič noseča. Slabosti še zdaj ni, malo sem utrujena in tu in tam imam občutljive prsi. Pa kaj, moramo biti optimistične, da bo vse vredu.

Pregled imam spet čez 3 tedne, upam, da bo pikica kaj zrasla.

Lep pozdrav vsem :kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Januarčice
5.6.2005 19:13:43   
Natasa-6
Se ena januarcica se oglasam. PDP imam 14.januarja. Sem pa bila 5 dni v bolnici na infuziji, ker sem cele dneve samo bruhala, nic jedla, nic pila,... Se vedno bruham in mi je vse dan slabo, a zdaj vsaj kaj pojem. Pa se tolazim, da bo kmalu bolje.
Sem pa drugic noseca, imam 14,5 mesecev staro puncko, a bi vseeno rada cakala skupaj z vami, ceprav ni prvic. Lep vecer zelim vsem! :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Januarčice
5.6.2005 19:33:37   
tinkamiška
Nejca držimo:miska::miska::miska: da bo pridno rasla pikica mala:)

Pozdravljena Nataša, boga, a tako fejst ti je bilo slabo?! Kaj v prvi nosečnosti si imela tudi take slabosti? Da bi čimprej minile slabosti tudi pri tebi:rozica::rozica::rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Januarčice
5.6.2005 19:42:18   
tinkamiška
Tole sem našla na naš vsakdan:Od ponedeljka od 17h do predvidoma srede do 8hne bo delala RR, ker se seli na nov server namesto tega pa bomo lahko ta čas čvekale na: http://ringarajaforum.proboards42.com/index.cgi

Se beremo:)

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Januarčice
5.6.2005 19:57:16   
puri
Pozdravljene vse!

Jaz sem kar dobro, dajejo me slabosti in utrujenost, ......zvečer pa sem že zelo kmalu zaspana, tako da noben film ne morem več pogledati do konca,....zjutraj pa bi tudi še spala:zaspan:,....saj bo boljš, se splača mal potrpet, za malo štručko:)

Dadica, pomojem je zelo malo verjetno, da boš res rodila na datum poroda, to se tako malokrat zgodi.
Če pa bi, potem bi bil pa petek 13 zate najlepši in najsrečnejši dan v tvojem življenju, ane;)

Gaya, jutri bom pa tudi jaz zate držala pesti, da bo vse O.K:rozica:

Tinkamiška, si bom shranila, da bomo tudi v torek lahko malo poklepetale:sloncek:

Pazite nase:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Januarčice
5.6.2005 20:25:30   
Nannn
Hojla bejbe :bravo:

Me kar cel vikend nic ni bilo na RR in potem pridem pa ste tok natipkale da si moram prav cas vzet da vse preberem :)- kar tako naprej...jest sem se danes zapeljala malo do Italije in si kupila ene lanene hlace in dva majcki...tako imam ze velik trebuh da lahko oblecem samo se dvoje hlace in sedaj te nove...v bistvu sem zelo napihnjena in cim malo vec popijem ali pojem sem kot da bi bila v petem mescu...se ze vidi trebuscek...uf kaj sele bo :) slabosti ni in upam da jih ne bo vec...sem se kar v redu...vcasih je moje rapolozenje za umret vcasih pa kar cvetim in zarim :zmeden:

Dadica kako je kaj z tabo bolje?Gaya glej da dobro uredis in nam sporocis kako si opravila :rozica:

Vidim da se nam je pridruzila nova januarcica ki ima rok isto kot jest in to je 14.01. :bravo::bravo: dadica tud midve sva zlo bliz...

Aja kdaj se bomo videle punce?In kje vam bi odgovarjalo?

To se pravi da smo od jutri popoldan na drugih straneh in bomo tam se kaj pocvekale...

Cimmanj naj vam bo slabo in veliko dobrega pocutja vam zelim :rozica::rozica::rozica:

Nannn :nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Januarčice
5.6.2005 20:25:53   
LE&TA
Januarčice!
Sicer še ne vem katere vse ste, si še nisem zapomnila vseh imen, ampak do januarja bom pa upam že obvladala!

Gaya, žal mi je za tvojo staro mamo :rozica:. Tudi meni je pred mesecem in pol umrla in sem bla čist boga, ampak čas celi rane. Še posebej mi je žal ker ni dočakala novice o moji :duda: ker bi bla ful vesela! Žal! Na to ne moreš vplivati. Zdaj moraš najbolj misliti nase in svojo :duda:, zato se čuvaj in čimveč počivaj. Kaj več ti ne znam svetovati! Drži se!!:rozica::rozica::rozica:

Dadica, petek 13 je za nekatere ravno srečen dan, ni nujno da pomeni nekaj slabega! Odvisno za kaj gre. Če bo tvoja :duda: takrat res rojena bo to sigurno srečen dan za vse okrog tebe in tebe seveda!!:bravo:

Nataša, se mi prav smiliš, ker tega si ne želi nobena, meni je sam slabo pa se že smilim sama sebi, pa v službo kr ne bi šla!! Drži se, upam da bo kmalu mimo!!:rozica:

Če nadaljujem za vsako posebej bom tko dolga k špageti, pa se boste naveličale brat!!:)-:)-:)-

Druge pa tud upam da ste Ok, dans je nedelja, tko da paše kar kavč pa :love: zraven, pa cartajte svoje bušije! Jutri pa lep začetek novega tedna. Čuvajte se!!:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Januarčice
5.6.2005 20:30:20   
Nannn
jest sem se glih malo prej zbudila sem bila tako utrujena od voznje...nikoli ampak res nikoli se nisem odpravila spat sred belega dneva...sedaj pa se samo malo ulezem in ze spim :miska:vidim da nisem edina :)

LE&TA si me zdele spomnila na sluzbo in se mi ze sedaj kar ne da iti...

LP Nannn

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Januarčice
5.6.2005 20:30:45   
LE&TA
Meni je G pozabla izračunat rok, sam po mojem izračunu na internetu je to 14. januar, tako da se vama pridružujem nataša in Nannn!:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Januarčice
5.6.2005 20:32:11   
Nannn
LE&TA si ze kaj razmisljala kam bos sla rodit?

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Januarčice
5.6.2005 20:38:39   
LE&TA
V Postojno, mam porodnišnico 300 m od doma. če bo sila, bom šla kar s sankami, se sam po hribu dol spustim!!:) Prideš, se bova skupi drli!!:bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Januarčice
5.6.2005 20:41:25   
Nannn
:)-:)-:bravo::bravo: ja ja sanke bodo takrat v akciji...upam da bodo tvoje sanke zdrzale tako veliko tezo :)- bi bilo dobro ce bi ze sedaj na to mislila...

Jest se odlocam med Postojno in Lj...ampak do sedaj mi bolj sede Postojna...

LP Nannn :nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Januarčice
5.6.2005 21:07:30   
Nyah*
Cer, cvekice moje drage :love::love:!

Pridno tipkate, jaz pa zraven jagode jem,mmmm, in vas berem :)-:)-:)-!

Vidim, da ste vse fajn, :bravo::bravo::bravo:, mene neki zanima. Kdaj ste imele zadnjo M in kako si racunate tedne, a od prvega dbeva zadnje M ali kako?
Mam v torek pregled, pa se bojim, ce se bo ze kaj videlo:zmeden2:?!? Tako bi rada videla malo pikico :duda:...

Se vedno ne morem verjeti, da sem 9nebesa juhuhuhuhu
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Uzivajte, bozajte busije, cartajte se pri :love:...

:nosecka:Nyah

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Januarčice
5.6.2005 21:29:07   
LE&TA
Ja , Nannn, bodo take bolj ojačane sanke! No zdej se hecam, pol bo takrat res mogoče ful snega, da bo to edino prevozno sredstvo. Če se boš odločla za PO mi povej, se dobive tam!:bravo:

Nyah, šteje se od prvega dneva zadnje menstruacije, pol pa sam tedne šteješ. Pa pazi ker 1 mesec ni enako kot 4 tedni!!

Drage moje jst sm že ful zaspana, kljub temu da sem celo dopoldne prespala, in grem počasi v pojstlo. Odkar sem :nosecka:, vsaj zadnji teden sem ful zaspana in grem vsako popoldne mal počivat pol pa zaspim!! Se mormo čuvat in počivat!

Najhujša pa je slabost k pride iz želodca, pa ne vem al mi je slabo al sm lačna!!:zmeden:

Nočko vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Januarčice
5.6.2005 21:33:46   
Nyah*
Tudi jaz sem stalno :zaspan::zaspan::zaspan: pa ful lena,..., dobro da je moj :love: tak srcek pa potrpezljiv,..., da mi ful pomaga.

Huh, hvala za razlago, potem sem jaz kar ze nekaj tednov nosecka, natanko 7 tednov in nekaj dni!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
potem bi moral UZ ze kaj pokazat ne?

Lahko noc, pa fajn pocivajte s svojimi :duda: in :love:!

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Januarčice
5.6.2005 21:55:10   
puri
Nyah, ja drugače se res štejejo tedni od prvega dneva zadnje M, samo, ko boš imela UZ, ti bo G izmerila plod in na podlagi velikosti izračunala tedne in jih potem tudi tako štela naprej, tako da se ne šteje vedno od prvega dneva M, ker lahko, da si zanosila kaj kasneje!

Upam, da sem razumljivo napisala.

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Januarčice
6.6.2005 8:13:19   
Anonimen
Uf..kolk ste klepetave...

Nyah, šteje se od 1 dne ZM.

Mene pa zanima ali ima mogoče katera pomisleke, da vsega tega ne bo zmogla, nosečnosti, skrb za otroka...mene na čase kar zvije, pa ne vem a je to zaradi lune (danes je mlaj). Res me je nosečnost presenetila, ampak včasih kar premišljujem, da sem še premlada, da še nimam "časa" za svoje otroke...niti nimam nobenega velikega veselja do nosečnosti, vsak dan najdem kakšno skrb več...

Mislite, da bi potrebovala kakšen pogovor pri strokovnjaku?

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Januarčice
6.6.2005 8:16:59   
pikica*
Dobro jutro vsem:kava:

Vidim, da se vse ubadamo s približno enakimi težavami. Tudi meni je enkrat slabo, drugič spet ne. Utrujenost je pa še vedno tukaj. In glede na to, da se moram počasi lotit pisanja magistrske naloge, vse skupaj ni prav nič vzpodbudno:)
Trebuh zaenkrat še ne raste, vendar pa imam ves čas tak občutek napetosti. Drugih težav ni:) Počasi se oba navajava na dejstvo, da bomo od januarja naprej trije. Vendar pa imava pred tem še cel kup planov. Upam, da nama jih uspe speljati do konca:)

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?