Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Januarčica bo postala decemberka 17.12.2004 7:52:59
|
|
|
|
tiha
|
Pa smo tam! Včeraj sem bila spet na UZ v porodnišnici-plodovnice je le še za 2 cm, CTG je v redu, naredili so mi amnioskopijo-plodovnica je bistra, odprta sem za 2 cm. Ker je tako malo plodovnice, morajo sprožiti porod, ker bo za malo :duda: bolje, da gre ven. Jutri grem ponovno na CTG in če ta ne bo v redu, mi bodo porod sprožili že jutri, drugače pa v ponedeljek. Po amnioskopiji imam malo rjavkastega izcedka, drugače sem pa kar v redu, čeprav me je včeraj vse skupaj malo zadelo... No, vsaj ni treba razmišljat kje bom za Novo leto ;) Čauči! Tiha 36t6d
|
|
|
|
Januarčica bo postala decemberka 17.12.2004 8:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
O, tiha, to pa je novica! Ti to vzemi kar za pomirjujoče: lepo so spremljali tvojo nosečnost in tako pravočasno odkrili, da je plodovnice premalo, tako da bo sedaj vse v redu. Pa še, kot praviš, čez praznike se bosta že doma z otroškom crkljala. Čim lažji porod ti želim!
|
|
|
|
Januarčica bo postala decemberka 17.12.2004 9:07:23
|
|
|
|
lan
|
Tiha jaz ti želim vse najbolje in nič se ne boj,bolje malce prekmalu kot pa čez rok.Jaz sem rodila v 37t pa je bil super timing.Dojenček je bil zdrav in popoln in tudi tvoj bo!
|
|
|
|
Januarčica bo postala decemberka 17.12.2004 9:24:30
|
|
|
|
tiha
|
O punci, hvala! Res sem srečna, da imam tako ginekologinjo! Takoj, ko se ji je zazdelo, da imam majhen trebuh, me je pregledala z UZ in potem napotila na dodatni UZ v porodnišnico. Tam sem naletela na dr. Rončeviča, ki je zadnji mesec in pol poleg moje zdravnice budno spremljal stanje moje :duda:. Malce me je presenetilo, bo oči malo prej dobil darilo za rojstni dan (ima ga 24.12). Uf, mal pa me živčki dajejo! 9nebesa9nebesa Še malo, pa bo naša družina petčlanska.
|
|
|
|
Januarčica bo postala decemberka 17.12.2004 11:42:48
|
|
|
|
Grascakinja
|
Držimo pesti, naj mali kar lepo prikuka na svet, tu mu bo prav fino ob taki veliki familiji! Pa sporoči, kako je šlo! pupa
|
|
|
|
Januarčica bo postala decemberka 17.12.2004 11:44:42
|
|
|
|
mehurčica
|
Tiha, tudi jaz ti držim pesti! Čimlažji porod ti želim!:rozica:
|
|
|
|
Januarčica bo postala decemberka 17.12.2004 13:29:21
|
|
|
|
nikitta
|
SREČNO!!! DOBRO VOLJO TEBI IN LJUDEM, KI SO (BODO) POLEG TEBE!
|
|
|
|
Januarčica bo postala decemberka 17.12.2004 14:47:03
|
|
|
|
madja1
|
Zdravo! Saj ne vem če se še na forumu ampak bi te vseeno nekaj vprašala-če nisi že v pripravah na porod. Tudi mene je moja gin. podobno kot tebe poslala na kliniko, kjer mi že mesec pa pol dela uz rončevič. V četrtek ko sem imela 35 t 5/7 mi je napisal da je plodovnice nekoliko manj-max 2 cm in se zna zgodit da mi bodo čez kakšnih 14 dni sprožili porod Sedaj pa ne vem kaj je s tem mislil max 2 cm mislil. Tudi jaz ti želim da bi vaše darilce privekalo na svet čimbolj zdravo!:rozica: lp madja
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?