Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: nivess Ma kaj pa vem, včasih res pretirava in jo zanese. Drugače je pa meni frajerka in mislim, da ima kar nekaj za sabo, da je takšna kot je. Vem, da jo je foter pretepal in se dedom ne pusti niti za 5 min. Ma karakter, pa čeprav se nekaterim zdi, da je bitch, jebi ga. Boljše to, ko pa da je cela cmizdrava in ne ve kaj bi sama s sabo. Jajca ima in to se ceni. Ima tudi 2 otroka, ki jih je dvignila gor in še dviguje, tak da kar se mene tiče naj taka ostane in naj jih dalje pošilja vse v tri krasne, me sploh ne moti. Vsak ma neke felere, njeni niso tak drastični. Po moje bi midve komot shajale skupaj. Všeč mi je, da je stroga in kdo jo sprejme jo sprejme, kdo pa ne pa ne. Za kakšne hude občutljivčke, ona ravno ni dober naslov. Baje jo je foter zlorabljal, če sem prav razumela. Ampak to ji še en daje pravice, da je tako vulgarna in zaničljiva do druhgih... Prosim lepo, Tyra ima debelo zadnjico????? In ona ji je odprla vrata v ta biznis, ko je bila v komisiji, zdja pa pljiva po njej, kadar je mogoče. Pa 2 otroka gor spravlja - kaj je to kaj posebnega? Pač se mi dozdeva, da tako obnašanje nikamor ne sodi, pa da jo bodo slej kot prej na celi črti odrezali, pa ji nekdanja lepota in slava ne bosta dosti koristili. Tudi grde stvari se dajo lepo povedati, no, samo to sme hotela reči in tega dospe Janice fesjt manjka. Glej, to kar sem napisala, ni bilo mišljeno kot da je pa zdaj ona bog ve kaj. Napisala sem pač kar vem in kaj sem se spomnila o njej na prvo žogo. To glede zaničljivosti pa kak kdo vzame. Jaz imam osebno raje, da me nekdo takoj postavi na realna tla in pač pove kaj si misli, kot pa da mi 20 min. tvezi in olepšuje zadeve ter zapravlja svoj in moj čas. Ker to je pač biznis, čas je denar. Jebi ga. Jaz v glavnem crkavam od smeha ko gledam njen šov. Kar se tiče Tyre pa jo tudi imam zelo rada. Če pa se onidve nimata, pa njun problem.
|