|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jane slalom promatrix
25.6.2010 10:24:37   
Teta M
Živjo punce!

Zanimam se za omenjeni voziček,me pa zanima ali ima katera kaj izkušenj s sistemom da je košara-lupinica v enem? Lupinico spustiš in nastane košara.....Kako se to kaj obnesev praksi? Ali je dosti varno?Jaz sem sprobala zadevo včeraj v Pikapolonici,moti me ker je ravno ta del kar težek za nosit. Bom vesela vsakega mnenja...Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jane slalom promatrix
25.6.2010 13:11:35   
emica2008
jaz sem bila na začetku ful navdušena nad tem vozičkom in ga tudi kupila.....zelo razočarana...ter ga prodala. košara je ful težka za nosit, za v avto baje ni varna kot lupinica, ful je dela s sestavljanjem, če hočeš kaj oprat, pa športni del sestavljat......groza.
Prodala sem ga ter kupila Maxi cosi Mura 4, rabljeno košaro ter lupinico. tam pa vse samo prestavljaš in imaš lahko v sekundi gor lupinico ali košaro ali pa športni del....pa še lupinica je najbolj varna. SUPER VOZIČEK. moje mnenje user posted image

< Sporočilo je popravil emica2008 -- 25.6.2010 13:12:50 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2010 13:35:54   
urshak
Jaz ga imam in tudi veselo uporabljam že skoraj eno leto. Košare kot lupinico za avto nisem nikoli uporabljala, ker so testi varnosti slabi, mi je bilo pa pri košari zelo všeč, ker sem lahko potem, ko je bila že malo večja, naklon hrbtišča dvignila. Tudi športni del je pravi "doktorat" za sestavljanje, ampak saj to narediš samo enkratuser posted image V glavnem mi smo več kot zadovoljni s tem vozičkom, prevozli smo že ogromno kilometrov, tudi po gozdu, ker ima fajn velika kolesa. Če pa živite tako, da ga bo treba nosit kam visoko, pa raj premislite o nakupu, ker težek je pa res.user posted image

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2010 14:19:23   
emica2008
pa baje, da spada med lažje vozičke te kategorijeuser posted image Je bil veliko lažji kot ta ki ga imamo sedaj.

Pa če kupiš jajčko od Jane-ja, da imaš za v avto, je ful taka micena. otrok je že od rojstva utesnjen. kolegica je morala že pri 3 mesecih tamalo prestavit, ker je ni več spravla v to Jane-jevo. Ja pol je kupla pa Maxi cosi lupinico je pa bla tamala skor do enga leta not. No moja prva user posted image je bila do enga leta notri, drugi bo pa najbrž tud skoraj do enega leta, ker so res prostorne te lupinice.
Ko smo imeli Jane smo kar naprej pumpali gume pa mazali bremzo, ker se je skoz zatikala........a pa, da mam voziček skoz na servisu sem res rajši drugega kupla. Pa z Maxi cosi Muro ni terena da ga nebi prevozili.

(odgovor članu urshak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2010 17:11:29   
Teta M
Hvala punce za vaša mnenja. Ja ta del je res težek, meni je všeč ta oblika vozička in da so ta velika športna kolesa,ker živimo na vasi in bo voziček več ali manj na neravnem terenu uporabljan.Sicer se pa najde veliko takih športnih vozičkov. Hvala vam!

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?