Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 2.11.2005 21:31:26
|
|
|
|
Joe
|
Drage mame in dame, moja Jančika je ponovno noseča in ker upava na srečen porod in drugega otroka (mogoče punčko!!), se oba strinjava, da je zdaj na voljo neponovljivih nekaj mesecev, ko lahko izkoristi razmeroma ugodne pogoje za naštudiranje zadnjih 4ih, 5ih izpitov, ki ji še manjkajo do diplome. Pri diplomski ji bom seveda pomagal, prav tako pri učenju (prevzemanju skrbi za Šašija), a vsak je svoje diplome čvekač. Zato jo -prosim - vzpodbujajte, za vsak posamezni izpit posebej, hkrati pa JO dovolj strogo PODITE Z RR, ker je časa malo!!! To ne pomeni, da ne sme gor po vzpodbude, a (tudi) pri Jančiki samo korenček ne pomaga. Napumpajte jo kot kakšno rokometašico, da zabije tistih pet izpitov in serbus! Računam na vas in nanjo!
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 2.11.2005 21:34:38
|
|
|
|
Jančika_
|
Jezus Marija, že bežim ...
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 2.11.2005 21:38:47
|
|
|
|
ZARA
|
Razumem.
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 2.11.2005 21:44:34
|
|
|
|
HuAnita
|
Joe, se se spomnim, če je tudi ona takole tebe priganjala po spletu...? Jo bomo z veseljem spodbujali. Jana, bej'š za bukve!
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 2.11.2005 21:44:34
|
|
|
|
Anonimen
|
O.K., vidva! Čestitke!!! Jančika, res je škoda zavreči toliko truda, kot si ga že vložila v študij. Daj, stisni še malo, nikoli ne veš, kaj te čaka. Uči se, punca, ti bo še prav prišlo - je meni na strop napisal en moj fant, ko sem bila stara 15 let. Menda je imel prav. A ne, Joe? Dajmo, Jančika, sreča te spremlja v teh dneh.
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 2.11.2005 21:44:41
|
|
|
|
paris
|
Bejž študirat Jančika! Pa držim pesti !
< Sporočilo je popravil paris -- 2.11.2005 21:46:17 >
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2005 21:47:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 2.11.2005 21:48:52
|
|
|
|
Gina
|
Čestitke! Jančika, jaz mislim, da boš tako hitro naredila te izpite, da se bo kar kadilo za tabo. Zdaj pa hitro kakšno knjigo zagrabi namesto miške. Srečno!
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 2.11.2005 21:49:42
|
|
|
|
Joe
|
Morda bi bilo dobro, da bi ti, Al Bina, odprla eno temo "Jančika, pojdi študirat!" na dan, ti, Kerensa, pa eno enakoimensko na noč.
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 2.11.2005 21:54:16
|
|
|
|
mamči
|
ČESTITKE! bo sigurno poskrbel za nov zagon - tudi kar se učenja tiče .
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 2.11.2005 22:06:58
|
|
|
|
Anika_24
|
Najprej pozdravljena "oba"! Že odkar sem tu, Vaju rada prebiram, mogoče zato, ker sta Celjana, še bolj pa zato, ker sta ena redkih "oba aktivna" na forumu. Hm, glede študija je tako, najpomembnejša je volja. No ja, stara praksa, ki jo že vsi dobro poznamo. Sicer pa Joe, tudi jaz sem ena takšnih kot Tvoja Jana - prej vse v roku, sedaj pa kr nekak mečkam z pisanjem diplome. Ampak glede na to, da bom kmalu (vsaj upam) tudi jaz v veselem pričakovanju, bo časa na pretek in ni , da nama ne bo uspelo. Seveda so pa vse vzpodbudne besede dobrodošle, še bolj pa razumevajoči partnerji, ane Jančika? Pa uspešno združevanje prijetnega z koristnim!!
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 2.11.2005 22:16:33
|
|
|
|
urši*
|
Jančika, lepo nosečnost in fajn študiraj!!!!
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 2.11.2005 22:19:12
|
|
|
|
frutka_
|
Hja, kaj naj rečem?! Pridi na RR! (nikoli nisem znala spodbujati, vedno sem bila ona ki je za vse ostalo pred učenjem. Raje sem špricala predavanja in špilala remi na štuku ) Ko boš imela cajt in navdih pa piši. Sicer pa vsako del počaka...hahahaha! Joe, Jančika mora biti vesela in zadovoljna nosečka, ne je sekirat preveč!
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 2.11.2005 22:34:48
|
|
|
|
polona2
|
Wow , krasna novica !!! Glede študija, vprašaj Seven za kakšen nasvet , dobre ste, vsa čast!!!
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 2.11.2005 23:12:01
|
|
|
|
baguSka
|
Najprej čestitke vsem trem!!!!! Res sm vesela za vas in Jančika, želim ti lepo nosečnost, da se boš lahko čimveč naučila.
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 3.11.2005 6:39:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Joe, če bo treba, z moje strani ni problema. Vsak dan že navsezgodaj zjutraj jančika, a veš, kako bo študiran tale otrok, ki raste v tebi??? Mater, daj potrudi se, da rodiš genija/genijalko - a ne, Joe?
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 3.11.2005 7:25:26
|
|
|
|
mammy26
|
Jančika jaz te defenitivno podpiram pri tem ob enem pa čestitke za novo nosečnost. Sama imam še prav tako 10 izpitov do diplome in ti si sedaj moj vzor. Ko boš imela diplomo v roki, se bom pa menda ja jaz spravlja k študiju. Gremo Jančika...... Lp,
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 3.11.2005 7:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
u jančika sam še neki. kako se motiviraš. js sem v isti koži k ti..5 izpitov in diploma pa sem tut odločena da nardim te izpite vsaj do roka pol med porodniško pa še diplomo, pa mi gre kr na čez 14 dni mam že 1. izpit pa še pogledala nism in to matematko js tut rabm mal vzpodbude
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 3.11.2005 7:49:22
|
|
|
|
polona2
|
Go, Lara Go!!!
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 3.11.2005 7:50:01
|
|
|
|
Seven*
|
Tooo!! Jancika polagam ti na srce.. Poskusaj diplomirati s trebuhom. Ful so prijazni do tebe, ce si nosec, vse je strah, da jim bos med zagovorom rodil Jaz sem imela ful veliko motivacijo in sem res stisnila. Res se ti ful splaca. Zdaj vidim, da bi z dvema malima otrokoma tezko diplomirala.. Ena mlada nosecka je pri nas po izpitu prosila profesorja, ce lahko hitro popravi, ker mora domov dojit. Pa je rekel: "Ja, ja, saj jaz mam tud koze doma.. Vem kako to zgleda!" Biologi pac.
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 3.11.2005 8:17:06
|
|
|
|
Moyca_
|
iskrene čestitke obema. Za šolo pa ti lahko rečem samo to: 75% izpita sem imela opravljena že s tem da sem se prijavila in šla na izpit
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 3.11.2005 8:31:20
|
|
|
|
puncica
|
Čestitke in držim pesti da ti bo uspelo
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 3.11.2005 8:38:38
|
|
|
|
bini
|
čestitke tud od mene!!!! čeprav, če sem poštena, se strinjam z bagi - važno da si noseča ... pametna si itak zadost, da boš diplomirala - prej ko slej, čeprav je najbrž res mal lažje z enim otrokom, ki ga še obvladaš .... mene pa sigurno čaka usoda, da bom, če bom magistrirala, z dvema navihancama doma... ampak samo da bomo zdravi
|
|
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 3.11.2005 8:39:10
|
|
|
|
Maxica
|
Najprej čestitke , pa čim več volje in uspehov pri študiju. Verjemi, da bo šlo in bo šlo!!!!!!! Dajmo, Jančika.
|
|
RE: Jančika pospešeno študira, pa ne Ringarajo!! 3.11.2005 8:57:28
|
|
|
|
NinKa
|
Jančika in Joe najprej čestitke. Glede izpitov pa...ravno sem prebrala na enem postu, da smo že tri punce z ambicijami po diplomi do poletja.....upam, da nam bo uspelo. NinKa
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?