Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jajčniki bolijo za znoret 22.7.2007 20:41:07
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Kaj pa če se je res začelo? Naj ti povem, da jaz pol 4 sploh nisem čutila nekih popadkov, me je sam tak čudn zabolel vsake tolk časa pa sem potem že pred 6 držala Tio v naročju.
|
|
|
|
RE: Jajčniki bolijo za znoret 22.7.2007 20:48:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa če se je res začelo? Saj še nisem bereit
|
|
|
|
RE: Jajčniki bolijo za znoret 22.7.2007 20:50:24
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
, mene so 1teden pred porodom in do popadkov boleli jajčniki, da se nisem mogla premikat. G mi je svetovala, da lahko vzamem kako polovičko lekadola, to je bilo pa to. Pasalo mi je tudi, da sem si fejst koco(deko) okoli navila, tam doli nekje pod trebuhom - no, potem je bil četrtek, pa so me tako boleli jajčniki, da sem jokala - ampak pomojem se je mali želel naštimat na pravi položaj , v petek skorajda hodit nisem mogla, ampak sem še vseeno šla v fasngo , v soboto zgodaj zjutraj sem pa dobila popadke. In potem je šlo zelo hitro! Če sklepam po sebi, boš ti v roku 1tedna zibala
|
|
|
|
RE: Jajčniki bolijo za znoret 22.7.2007 20:52:33
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Pol se pa pospešeno bereiti
|
|
|
|
RE: Jajčniki bolijo za znoret 22.7.2007 20:56:43
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ja, nehi po RR skakat, pa počasi začni pripravljaz stvari za Mašo!
|
|
|
|
RE: Jajčniki bolijo za znoret 23.7.2007 7:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Ja, nehi po RR skakat, pa počasi začni pripravljaz stvari za Mašo! Saj imam že vse pripravljeno, psihično še nisem bereit . Pa mali je začel nekja štrajkati in mi živce žre. Samo izsiljuje mamo, pa jokca cel dan , za vsk drek, pa skoz ga moram za roko držat. Mogoče pa čuti, da bo prišla sestrica kmalu in da ne bo več edinček.
|
|
|
|
RE: Jajčniki bolijo za znoret 23.7.2007 8:49:41
|
|
|
|
2 Sraki
|
Mene so isto boleli kot . Sem mislila, da bom šla dober mesec prej že kar rodit. No pa se je konec koncev izkazalo, da sem šla celo en teden čez rok. Tako da to vsaj pri meni ni bil znak, da se porod hitro približuje. Čutila pa sem jih tako, kot neke vrste popadek, ki prime pri jajčniku in traja tudi kakšne pol minute. Mislim, da se telo samo pripravlja. Dolgoročno . Vse dobro!
|
|
|
|
RE: Jajčniki bolijo za znoret 23.7.2007 12:13:42
|
|
|
|
arielca
|
Jaz sem bila tudi dan pred porodom sitna kot v času PMS. In popadkov sploh nisem čutila, samo špikanje v jajčnikih. No, izkazalo se je, da je tut to OK za rodit . Srečno, Paštetka !
|
|
RE: Jajčniki bolijo za znoret 24.7.2007 9:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Lenča tudi je možno. Nazadnje te bo še rit bolela - ampak to je za desert
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?