Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jadranje z dojenčki - da se malo pohvalimo... 3.8.2005 20:49:59
|
|
|
|
SANDY
|
joooj dobri ste. Jest na jadranje samo pomislim pa mi je že slabo..ne bi se še gujsala tm gor :ups:
|
|
|
|
Jadranje z dojenčki - da se malo pohvalimo... 3.8.2005 20:53:55
|
|
|
|
HuAnita
|
Ja, mamici sva težje prenašali kot mali... (smajli, ki mu gre na bruhanje....)
|
|
|
|
Jadranje z dojenčki - da se malo pohvalimo... 3.8.2005 21:00:08
|
|
|
|
SANDY
|
sam ne mene pobruhat, pol bom še jest :)-:)-
|
|
|
|
Jadranje z dojenčki - da se malo pohvalimo... 3.8.2005 21:12:56
|
|
|
|
anitaz
|
dobri ste,res!:bravo:jest ne vem če bi šla...bi me blo kar strah...:zmeden2: vidla slikce!!!se vidi da ste vsi uživali in vam ni bilo nič hudega!:sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Jadranje z dojenčki - da se malo pohvalimo... 3.8.2005 21:23:16
|
|
|
|
SaaS
|
Dobri ste! Jaz sem šla prej vsako leto, zdaj pa že dvakrat ne. Lani sem bila noseča, letos pa tudi kar ne upam s ta malim.
|
|
|
|
Jadranje z dojenčki - da se malo pohvalimo... 3.8.2005 21:24:49
|
|
|
|
SANDY
|
ti morm rečt Huanita, da si zelo luštna punca ;)
|
|
|
|
Jadranje z dojenčki - da se malo pohvalimo... 3.8.2005 21:25:11
|
|
|
|
m jana
|
Jaz se tudi pridruzujem SaaS! Ne upam si se it! Ste najeli jadrnico? Kje in koliko to stane?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2005 21:25:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Jadranje z dojenčki - da se malo pohvalimo... 3.8.2005 21:32:43
|
|
|
|
HuAnita
|
Sandy, to se ti samo zdi;) ;) ;) Nismo veliko jadrali, le po par ur na dan: Od Zadra, prek Kornatov, do Žirja, pa do Primoštena, pa potem nazaj - khm, kje že...., aja, Kakan, skratka, zadnjo noč smo prespali na Žutu, kjer je ena kao čisto navadna gostilna, cene pa takšne, da me tam v radiju 100 km ne vidijo več! Saj je bilo dobro, ampak z malima se z Žižo nisva ravno najedli, plačali pa smo 540 kun na par!!!!! Jadrali smo pa 1 teden. Hja, drugo leto verjetno res odpade, ko bosta malo hodili. Stane pa to kar precej, k sreči je kolega skiper in nas je peljal zastonj:bravo: :bravo: :bravo:
|
|
|
|
Jadranje z dojenčki - da se malo pohvalimo... 3.8.2005 21:41:22
|
|
|
|
cmokec
|
Lepo, da ste uživali. Jaz na jadranju še nisem bila, zato si težko predstavljam male otročke in tako malo prostora zunaj in znotraj.
|
|
|
|
Jadranje z dojenčki - da se malo pohvalimo... 3.8.2005 22:59:11
|
|
|
|
Maxica
|
Ej, dobri ste, jaz se kr ne bi upala z dojenčkom na odprto morje, sem bolj zajec glede tega. Zato :bravo::bravo::bravo:za vas. Aja, drugič pa prav obrni slike;), pišuka, si me orng namatrala, prav vrat me boli, k sm tolk gledala te tvoje fotke.:)-:)-:)-
|
|
|
|
Jadranje z dojenčki - da se malo pohvalimo... 4.8.2005 9:37:26
|
|
|
|
žiža
|
Ja Huanita, prov res smo se imeli fantastično. Boga je bila edino Pina, ko so ji zobki ven gnali. Ampak bilo je pa nepozabno. Zame je na jadrnici res super dopust. Mir, tišina, morje na dosegu, brez vročine, ker ves čas malo pihlja. A se spomniš tistega kampa na Murtru :( ki smo ga iz naše jadrnice gledal. Mi čisto toplo morje, 500m stran pa nagužvana plaža polna mastnih ljudi :( Sicer pa, ko smo glih na Murterju, še dobro da smo bili prejšnji teden v bližini, ne včeraj. Sem pa Tv gledala razdejanje in me je kr malo spreletelo. Skratka naša Sara je ta prava mornarka sem parkrat mislila da jo bo srček na cedilu pustil od samega navdušenja. Jo je vse nabvduševala, ptički, ladice, ribe, jadro, voda, še mački na Žutu so jo čist fascinirali. Z eno besedo SUPER. slikce tud jaz v bližni prihodnosti gor prpopam. Punce, če oklevate med ja in ne, sploh ni dileme, pejte pa uživajte.
|
|
|
|
Jadranje z dojenčki - da se malo pohvalimo... 4.8.2005 9:49:37
|
|
|
|
ZARA
|
OOOO uživači,kako sem vam fauš....
|
|
|
|
Jadranje z dojenčki - da se malo pohvalimo... 4.8.2005 10:00:48
|
|
|
|
SaaS
|
Praviš, da si gledala razdejanje na Murterju, si predstavljam, da misliš nevihto ipd. Nas je že parkrat na jadrnici ujelo kar hudo neurje in si sploh ne predstavljam, da bi imela malega s sabo. Sem tudi jaz kar malo zajec, kar se tega tiče. Sem pa že parkrat srečala posadko z majčkenimi otročki. Svaka vam čast, res.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?