|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jadranje z dojenčki - da se malo pohvalimo...
3.8.2005 20:42:09   
HuAnita
...
Žiža in HuAnita z družinicama, pa še en par (dekle je poklicna varuška v LJ, zeloooo dorba, iskana in zato draga;)) smo namesto namakanja kar jadrali! 9nebesa:morje:
Sara in Pina sta dobro prenašali na trenutke divje jadranje in hud kot, pod katerim smo gledali kopno, in razen 4 Pininih zobkov (in tem povezane sitnobe, tečnobe in nergavosti) ni bilo težav!
Zdajle pa grem takoj nalepit še nekaj fotk v album...
:bravo: :bravo: :bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
3.8.2005 20:49:59   
SANDY
joooj dobri ste. Jest na jadranje samo pomislim pa mi je že slabo..ne bi se še gujsala tm gor :ups:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2005 20:53:55   
HuAnita
Ja, mamici sva težje prenašali kot mali... (smajli, ki mu gre na bruhanje....)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2005 21:00:08   
SANDY
sam ne mene pobruhat, pol bom še jest :)-:)-

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2005 21:12:56   
anitaz
dobri ste,res!:bravo:jest ne vem če bi šla...bi me blo kar strah...:zmeden2:

vidla slikce!!!se vidi da ste vsi uživali in vam ni bilo nič hudega!:sloncek::sloncek:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2005 21:23:16   
SaaS
Dobri ste! Jaz sem šla prej vsako leto, zdaj pa že dvakrat ne. Lani sem bila noseča, letos pa tudi kar ne upam s ta malim.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2005 21:24:49   
SANDY
ti morm rečt Huanita, da si zelo luštna punca ;)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2005 21:25:11   
m jana
Jaz se tudi pridruzujem SaaS! Ne upam si se it!
Ste najeli jadrnico? Kje in koliko to stane?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
3.8.2005 21:25:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.8.2005 21:32:43   
HuAnita
Sandy, to se ti samo zdi;) ;) ;)
Nismo veliko jadrali, le po par ur na dan: Od Zadra, prek Kornatov, do Žirja, pa do Primoštena, pa potem nazaj - khm, kje že...., aja, Kakan, skratka, zadnjo noč smo prespali na Žutu, kjer je ena kao čisto navadna gostilna, cene pa takšne, da me tam v radiju 100 km ne vidijo več!
Saj je bilo dobro, ampak z malima se z Žižo nisva ravno najedli, plačali pa smo 540 kun na par!!!!!
Jadrali smo pa 1 teden.
Hja, drugo leto verjetno res odpade, ko bosta malo hodili.
Stane pa to kar precej, k sreči je kolega skiper in nas je peljal zastonj:bravo: :bravo: :bravo:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.8.2005 21:41:22   
cmokec
Lepo, da ste uživali. Jaz na jadranju še nisem bila, zato si težko predstavljam male otročke in tako malo prostora zunaj in znotraj.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.8.2005 22:59:11   
Maxica
Ej, dobri ste, jaz se kr ne bi upala z dojenčkom na odprto morje, sem bolj zajec glede tega. Zato :bravo::bravo::bravo:za vas.
Aja, drugič pa prav obrni slike;), pišuka, si me orng namatrala, prav vrat me boli, k sm tolk gledala te tvoje fotke.:)-:)-:)-

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.8.2005 9:37:26   
žiža
Ja Huanita, prov res smo se imeli fantastično. Boga je bila edino Pina, ko so ji zobki ven gnali. Ampak bilo je pa nepozabno. Zame je na jadrnici res super dopust. Mir, tišina, morje na dosegu, brez vročine, ker ves čas malo pihlja. A se spomniš tistega kampa na Murtru :( ki smo ga iz naše jadrnice gledal. Mi čisto toplo morje, 500m stran pa nagužvana plaža polna mastnih ljudi :(
Sicer pa, ko smo glih na Murterju, še dobro da smo bili prejšnji teden v bližini, ne včeraj. Sem pa Tv gledala razdejanje in me je kr malo spreletelo.
Skratka naša Sara je ta prava mornarka sem parkrat mislila da jo bo srček na cedilu pustil od samega navdušenja. Jo je vse nabvduševala, ptički, ladice, ribe, jadro, voda, še mački na Žutu so jo čist fascinirali.
Z eno besedo SUPER.
slikce tud jaz v bližni prihodnosti gor prpopam.
Punce, če oklevate med ja in ne, sploh ni dileme, pejte pa uživajte.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.8.2005 9:49:37   
ZARA
OOOO uživači,kako sem vam fauš....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.8.2005 10:00:48   
SaaS
Praviš, da si gledala razdejanje na Murterju, si predstavljam, da misliš nevihto ipd. Nas je že parkrat na jadrnici ujelo kar hudo neurje in si sploh ne predstavljam, da bi imela malega s sabo. Sem tudi jaz kar malo zajec, kar se tega tiče. Sem pa že parkrat srečala posadko z majčkenimi otročki. Svaka vam čast, res.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.8.2005 11:19:35   
ajat
Jaz sem se tudi ravnokar vrnila z dopusta z našo barkico. Sicer nisem ne noseča in nimam niti dojenčka, smo se pa vseeno imeli FANTASTIČNo. To je že drugo leto, ki dopust preživim na barki. Hu Anita, smo se mogli kje sreča, ker smo imeli isto pot, mi smo s Kopra štartali in prišli lepo počasi malo čez kornate pa se počasi vrnili v Primošten pri Zadru, kjer smo barkico predali mojim staršem.
So me včeraj poklicali in rekli, a so se včeraj ponovno rodili, ker so preživeli tisto hudo nevihto.
4 barke okoli njih je vrglo na skale

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?