|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jabolko, kaj naprej?
3.1.2010 11:33:05   
neli365
Tri dni že papamo jabolko, prva dva dni smo bolj okušali, včeraj pa je že kr fajn pojedel, tako da je komaj čez tri ure sitnaril za mleko. Ponoči ima ponavadi en obrok, tam okrog 4-5 ure, nocoj pa je zahteval dva in sicer ob 1 in potem še ob 6. Upam da je to samo "motnja" in da ne bo vsako noč sedaj isto. Drugače ima 5 obrokov čez dan, no če lahko štejem jabolko jih je potem bilo včeraj 6. Verjetno ne more tako hitro zamenjat obroka z jabolko?
Koliko ml pa naj bi pojedel gh tako v povprečju nekje?

Zanima pa me predvsem, kako dolgo mu zdaj naj dajem jabolko?
In s čim je najboljše nadaljevat? Z banano oz.sadjem ali rajši krompir, korenček?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jabolko, kaj naprej?
3.1.2010 12:08:50   
Petka09
Glede na to, da se ti je mogoče ponoči začel zbujat še enkrat vmes, je očitno lačen in mogoče zato zvečer lahko zgostiš mleko ali pa celo začneš s kakšno mlečno kašico počasi.

Če vidiš, da po dnevu, dveh ni nobene reakcije na jabolko, potem lahko dodajaš oz. uvajaš še banano, hruško.

Bi ti pa jaz svetovala, da raje začneš z zelenjavo in počasi nadomeščaš obrok za kosilo: korenček, bučka, krompir, riž, cvetača, brokoli.. polenta (brez glutena jo dobiš v DM)... Pač postopno: dva ali tri dni eno živilo, če dobro prenaša, dodaš drugo itd. Na teh straneh je že ogromno napisanega.

Če boš raje uvajala zelenjavo prej, kot sadje, bo mogoče boljše, ker ti bo s tem lepo sprejel kosila. Sadje je slajše in če boš začela s sadjem, boš mogoče potem imela težavo s kosili. No, pri nas sem začela z zelenjavo, ki jo ima rada... sadja pa ne user posted image  - torej, ravno obratna situacija. Ampak v končni fazi imam raje, da je kosila in sadje že nekako pokombiniramo z malicami.

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2010 12:12:12   
Petka09
Aja, glede zamenjave obroka (namesto mleka)...Naša je zelo hitro zamenjala zelenjavo za celoten obrok. V enem tednu je že pojedla do 150ml in ji nisem dajala več mleka. Eni pa rabijo tudi cel mesec. Opazuj dojenčka, pa boš vidla.

Poln obrok bi naj bil okvirno nekak tako: na začetku okrog 100ml (bi blo mogoče že dovolj, če otrok ni velik požerušček), potem hitro pride do 150ml in celo do 200ml ali več (po nekaj časa uvajanja, pa spet odvisno od ješčosti dojenčka). Ampak to je okvirno. Nekateri so siti že od par konkretnih žlic in se lepo redijo, drugi pa rabijo veliko. To boš videla sama. Na začetku se ne obremenjuj s tem... daj kolikor hoče.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2010 15:05:38   
Urska09
Petka je tako lepo in izčrpno napisala, da ni kaj dodati.user posted image

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2010 15:56:31   
mamica2009
jabolko, banana, korenček,

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2010 16:07:03   
manna
Ah s čim točno začneš in nadaljuješ niti ni tako bistveno, po mojem. Počasi uvajaš in opazuješ, pa brez hitenja. Če imaš otročka, ki rad je, potem ni problemov. Če pa pač imaš otroka ki ni ješč, potem pa poskušaš in poskušaš in iščeš kaj bi mogoče bolj šlo v promet. 

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2010 19:33:32   
neli365
Jabolka smo jedli sedaj tri dni, danes pa je dobil banano in je pojedel 100 ml tam nekje.
Jemo pa tako nekako ob 9 zjutraj flašo
ob pol enih sadje
ob 4 je bil ful lačen je že jokal in je dobil flaško (pojedel vse)
ob 7 spet lakota (flaška)
pred spanjem pa dobi tudi flaško

Pa ponoči še tudi dobi flaško okrog 3-4.

Kak se vam to zdi? Je preveč?

Kdaj pa se začne uvajat drugi obrok GH, jaz bi mu zvečer okrog 7 dala kakšno žitno oz.mlečno kašico.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.