Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
JUTRI 17.30 KAVA V CITY PARK LJ 4.11.2004 20:15:31
|
|
|
|
naja78
|
odlično,kateri kafič pa??jaz pridem mogoče z par minutno zamudo.
|
|
|
|
JUTRI 17.30 KAVA V CITY PARK LJ 4.11.2004 20:20:34
|
|
|
|
naja78
|
ti lana,kako bom pa vedla katera si?? jutri bom na RR pa se zmenva dokončno. pa kaj mislite ostale??
|
|
|
|
JUTRI 17.30 KAVA V CITY PARK LJ 4.11.2004 22:46:28
|
|
|
|
Mel
|
Midva ne moreva, žal
|
|
|
|
JUTRI 17.30 KAVA V CITY PARK LJ 5.11.2004 7:04:28
|
|
|
|
anadejka
|
Jooooooj:( jest sm tut bla 100% ziher da pridem,pa me je šef že zdele navsezgodi full zamoril.Popoldne moram v Celje:((.Pa tok sem se veselila,punce full bi vas rada spoznala,a mi oblubte ,da se kmal naslednji zmenek!!! Lepo se imejte!!!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
JUTRI 17.30 KAVA V CITY PARK LJ 5.11.2004 7:45:56
|
|
|
|
lana 5
|
Ojla moje punce, najprej za vsako eno :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:. No sedaj pa naprej: danes ob 17.30 CP. kje pa ne vem????? Povejte ve, kje v zgornjem nadstropju????
|
|
|
|
JUTRI 17.30 KAVA V CITY PARK LJ 5.11.2004 10:10:22
|
|
|
|
naja78
|
kaj pa BOF tam ni take gužve pa še lažje se bomo najdle.???? jaz bom verjetno zamudila,ker moram na rtg-ortopan,pol mam pa še zobarja,obiske sem pa skenslala oz jih ne bo.imam pa željo uzeti sabo svojo psičko,ker joka ko je sama doma.bom vidla kaka bo situacija. vsaki :angel: in :rozica:.
|
|
|
|
JUTRI 17.30 KAVA V CITY PARK LJ 5.11.2004 12:49:58
|
|
|
|
lana 5
|
:)-:)-:)-:)-JAZ:bravo::bravo::sloncek::sloncek: JAZ:sloncek:JAZ:sloncek:JAZ:sloncek:
|
|
|
|
JUTRI 17.30 KAVA V CITY PARK LJ 5.11.2004 16:01:46
|
|
|
|
cat
|
zdravo punce, vem da smo se že prejšnji teden menile da bi se dobile ta teden na :kava: in tudi jaz sem bila za! Ampak res se počutim zelo utrujeno:muca: in bi najraje kr zaspala na delovenm mestu. Ne vem ali je to od vremena ali pa kaj drugega... Skratka lepo se imejte in spijte še eno :kava: za mene. Pa če bo kera mela slučajno fotoaparat s sabo se dejte mal poslikat, da vas bom drugič prepoznala:), čeprav boste takrat že vse nosečke, oz. bomo9nebesa. pa, pa:rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......