|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUNIJ
4.10.2005 15:39:59   
SashaB
Vse ostale že zasledmo na forumo samo nas ne... user posted image  Kje se kaj potepate in kako ste?

Mi pridno rastemo ter pridobivamo kilice. Danes smo imeli pregled in imamo pri 13t  - 6675g in 63 cm. Sicer pa pridno klepetamo, se učimo kravice pasti ter na veliko vse v usta tlačimo.user posted image  Seveda pa smo vedno za crkljanje.

Saša in Lan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JUNIJ
4.10.2005 15:44:33   
*maja
Ja prav res da smo lene še zdaj user posted image  prav tako kot smo bile med nosečkami user posted image .
No naša pupa je pri treh mesecih imela približno 5600g in je bila velika 57 cm (ja smo bolj pri tamalih). Drugače pa pridno papcamo in se imamo luštno.

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2005 17:10:57   
špelin@
Pri nas je pestro, naša user posted image  je zahtevna sto na uro. Če ni po njenem, se dere. Ne joka, ampak prav besno protestira! Drugače pa ima že 7 kil in jo je salamensko težko nonstop tovoriti na rokah user posted image  Noči še ne prespi user posted image  Spat gre nekje med deveto in deseto zvečer, nato se zbudi okrog pol enih, dveh. Popije flaško mleka in ima oči kot sovica Oka. Sledi konkretno uspavanje - včasih skoraj 1 uro. Nato spi do šeste zjutraj, redko CELO do sedme, ko je spanca nepreklicno konec. Dopoldan običajno prebedi, popoldne pa ima par minutne dremeže.

Čez vikend sem ji dala za poskušnjo par žličk sadne kašice in je bila navdušena user posted image  Nato pa je popenila, ker sem pospravila žlico... user posted image

Najraje ima svojo starejšo sestrico - ona pa njo user posted image

Lep pozdravček ostalim junijčkom user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2005 18:50:50   
L & L
No moj je tudi junijček. Jutri imava posvetovalnico in me že zelo firbec matra kok smo zrasli in koliko tehtamo, saj je biu ob rojstvu zelo lahek (2470) .
Drugače pa veselo govorimo dojenščino, papamo delamo balončke s slino in ostale zanimive zadeve. Skratka vedno nas zabava.
Ponoči smo zelo pridni, spimo od 20.30 do 8.30 zjutraj user posted image user posted image user posted image .
Imamo se super (trkam na les), in maksimalno uživamo.
Lepo se imejte in se še kaj tipkamo.
L&L in njen user posted image Patrik.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2005 19:26:55   
Dejča
Naša Tara je tudi junijska, ampak že rakica (26. 6.). Je prava mala dobrovoljka, veliko čeblja, toži po svoje, če ji kaj manjka, spi pa že od manj kot treh tednov celo noč (tudi po devet, deset ur brez predaha). Ob rojstvu je bila bolj suhcena (2980 in 50 cm), pri treh mesecih pa že 62 cm in 5630 - pa se le dojiva.
Stari starši, sorodniki in prijatelji so vsi nori nanjo, midva pa vedno bolj uživava z najino Pikico.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2005 20:09:07   
Lana_s
Ja, junijke se še zdaj ne oglašamo, tak kot med nosečnostjo ne. user posted image
Naša Tina je pa bolj med močnimi. Pri treh mesecih je bila velika 63 cm in težka 7200g, zdaj pa jih ima že verjetno čez 8kg in je ni več lahko nosit okrog - se bom nabildalauser posted image user posted image
Pridna je tak, da sploh ne morem verjeti in se kar bojim kaj bo ko jo bo kaj mantralo. Pred drugim mesecem mi je začela celo noč spati in zdaj spi od 19h do 7h zjutraj. Najprej sem ji morala vsak obrok dati po flaški (moje mleko), zdaj pa še samo 2 flaški dobi, ostalo pa se dojima tak da boma še malo počakali z gosto hrano.
Drugače pa uživamo, vsak dan odkrijemo kaj novega (ta teden moli user posted image in se na bok obračauser posted image ) Mislim, da jo malo tudi zobeki jezijo, ker ji teče iz ust kot kakšnemu bernerdincuuser posted image  in s prsteki si riba dlesni. Ko ji dam Calgel pa tak veselo cmoka in moj prst grizeuser posted image
Toliko zaenkrat, se slišimouser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2005 23:11:22   
mišek
Moj sončekuser posted image je star trimesece in pol-jaz mu pravim mali velikanček, saj smo veliki 67cm in težki 6730gr. Zadnje čase rad moli in se obrača na bok, zelo rad se igra z igračkami in jih nosi v usta, ampak najboljše igračke so mamini prsti. Od danes naprej pa opažam, da noče več sedeti tako da je naslonjen na roko ali pa na mamin ozr. očkov trebuh-hoče sam sedeti in se nagiba naprej, vendar je še nesamostojen in ga zanaša levo in desno. Je dobrovoljček se naglas pogovarja in smeji. Zadnjih štirinajst dni pa uporabljamo slinček, ker se zelo slini in mislim da bodo zobki.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2005 10:53:25   
Anonimen
Evo še naju!user posted image

Moj malček user posted image NIKuser posted image rojen 2.6 je pa pravi dvojček:
Včasih priden in spi cel dan, ko mu ni ti lahko živce spije...sploh atijuuser posted image user posted image

Drugače pa je večino časa bolj user posted image  kot pa user posted image  . Bom rekla kar hvala bogu!user posted image user posted image

Sva že na gosti hrani in to takoj zjutraj ko se zbudiva probavama zdaj kašico od bananeuser posted image , prejšni teden sva imela jabolkouser posted image .Za enkrat je oboje dobro!user posted image
Gosti hrani sledi mlekec, ki ga zaenkrat pije 210ml na 4 ure.noč pa lepo prespi...ponavadi od 21.00 pa do 8.30 ziher!user posted image user posted image user posted image

Nik kravic ne pase raduser posted image , čeprav jih je že kar malo pogruntaluser posted image , sem bla ful v strahu, ker so že vsi pasli samo on še neuser posted image Njemu je največja čaga če leži na hrbtu in mu kdo kaže razne face in poka friseuser posted image user posted image user posted image user posted image
Na vlko se tudi že pogovarjauser posted image , smeji se velikouser posted image ...zdaj je začel tudi z smejanjem na glas-tistim tapravim!user posted image user posted image

Ko je na rokah mora obvezno sam držati glavico, se kar naprej nagiba in raziskuje!user posted image
Laseki so nama tudi že novi pognali!Mislim, da bo mel tako grivico kot lev!user posted image user posted image user posted image

V torek dobiva 2 pikecauser posted image , prvega je super prestal!

Drugače pa sva imela pri treh mescih : 6820g in 63cm, mislim pa, da sva zdaj pri kg kar blizu 7,5kguser posted image user posted image .user posted image

Sliniva se tudi na veliko, vse nosiva v ustauser posted image Vglavenem mali ugotavlja , da je svet ful zanimiv!user posted image

Moremo še povedat, da bo mali kuhar, kermu je žlica ful zanimiva in je tudi najbolša igrača!Ena slikica je tudi v albumu če katero zanima!user posted image user posted image user posted image

Lp, in lepo vsa je bilo čitat!Javite se še kaj JUNIJKE!user posted image

(odgovor članu mišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2005 11:40:55   
SashaB
Kako ste vi pridni. Mi pa ponoči še vedno papamo. Sicer nam je uspelo parkrat večinoma prespati noč, ampak to je bila bolj izjema kot pravilo. Komaj čakam da bom zopet normalno spala...

Drugače pa sem uspela mončno dodati nekaj novih slikic (samo tako da se pohvalim).

Užibajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.