|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 6:50:36   
PBJ
DOBRO JUTRO!

Danes pa nas jaz prestavim malce višje.
Včeraj smo bili na morfologiji in z najinim :duda: je
vse OK. G je moža kar vključila v razlago UZ, tako da je tudi sam povedal kaj vidi. Tudi spol je ugotovil sam, ker mu je vse skupaj zelo povečala in je rekel "Jajčka vidim." In res, imava slikico, na kateri se dobro vidi, da je:modri:. Sem zelo zadovoljna, ker si je vzela veliko časa za pregled in videla sem, da je tudi ona zadovoljna in vesela, da je s fantkom vse vredu. Potem je rekla, da čez en mesec ona ponavadi še enkrat ponovi UZ, sicer malce hitreje.Ker je mali zelo lepo poziral je rekla, da je ta otrok nekaj posebnega, ker lahko naredi zanimive slikice.Jaz pa sem se topila od ponosa - katera pa se ne bi:bravo: Meni je najbolj všeč tista slikica, na kateri je njegov podplatek :sloncek:.
Na kilogramih pa sem pridobila slabi dve kilci, pa še ti dve bolj ali manj v zadnjem mesecu........no važno je, da je mali aktiven in zdrav.
Dala sem tudi kri za toksoplasmozo - drugič in upam, da bo negativno. Se mi je pa danes ponoči sanjalo, da sem imela okoli sebe pooooooooolno mačk in jih non stop božala:(...

LP in pazite nase.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 8:15:02   
Anonimen
:bravo: :bravo: :bravo:
Super, da je še en naš julijski lulček zdrav in pridno raste :bravo:

Mačke, če jih je mnogo okoli tebe: obdajajo te nezvesti prijatelji oz. ljubezenski partnerji

Mačka, če se igraš z njo: čut do sočloveka je lastnost, ki je pri tebi šibko razvita

:ups: sori, ampak tko piše :zmeden:

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 8:36:09   
CIPRESA
No da se oglasim še jaz. Danes imam tudi jaz morfologijo po eni neuspeli pri moji ginekologinji sem se sedaj naročila pri dr. Miheličevi da še ona na malo boljšem UZ pogleda kaj imamo in če je vse O.K.
Imam jo ob 12:20 pa potem poročam kako je bilo in kaj imamo mi.

Drugače pa jaz za mačke pa nevem kaj kej pomeni, ker jih nikoli nisem imela in nisem pravi ljubitelj psov in mačk, zato tudi bolje da jih nimam.

Čestitke za tvojega :modri: pa LP od CIPRESE:nosecka:

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 8:37:29   
CIPRESA
Aja PBJ jaz sem z KG malo bolj pridna +5KG, trebuh pa nekaj srednjega.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 9:53:59   
Anonimen
Ej, julijke moje :rozica:
a se je vam tud to zgodil, da se vam je trebušček tko mal gor pomaknil? Sej ne znam razložit, ampak zdej ga imam tko višje kot prej :zmeden:
:zmeden2:

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 10:02:04   
CIPRESA
Jaz sem ga mela že od začetka od zgoraj tudi, ne samo kot bi imela žogo v trebuhu. Saj si lahko pogledaš moje slike smo trebuškasti povsod.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 10:09:24   
Anonimen
Pa jest ga imam ful višje, kot ti. Pa tud čist drugačnega, kot na mojih slikah. Ti imaš tko lepo speljano od kosti do popka, jest mam pa okol pasu kr frej :zmeden:
Sej ne vem, al sem res preveč blond, al kaj je zdej to :hudicek: :zmeden2:

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 10:24:08   
CIPRESA
ha,ha,ha okol pasu frej!!!!

Ta je tud dobra tudi jaz sem si ogledala tvojega in se mi ne zdi nič frej, je pa res da ga nosiš malo višje ne tako odspodaj. Kaj to pomeni pa nevem glavno da je vse O.K.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 12:07:12   
pravljica
ženske, sam ne o trebuščkih...jst ga pol nosim okol in okol in okol :)-

cipresa, ti zavidam, ker boš čez nekaj minutk uživala ob UZ :bravo:

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 13:39:09   
Romcka
PBJ cestitam za malega lulija:modri:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
a ni lustno, ko si vzamejo cajt in se potrudijo....
Pa po moje eni G niso pogruntali, da bi tudi njih v boljso voljo spravilo, ce bi se bolj potrudili - ker bi potem okoli njih skakale samo vesele nosecke:)
ok zaj se filozofiram:miska:
Pocasi ze jaz bolj ponosno okoli z busijem hodim...stara sem sicer 29..samo sem velka 'meter i zilet', pa se zgledam stara 15 let...pol pa me je kr motlo, ko so me gledali alla JA KJE PA MAS MAMI OTROK? :) :) :) :)
bo ze, bo ze...danes je tko lep soncek, da bi kr sla v Portoroz na :kava:
R

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 15:06:37   
Meceno
PBJ mene nekaj zanima kdo je tvoja G.?

Hojla tudi jaz sem včeraj imela morfološki pregled , samo sem majčkeno razočarana ,ker si bom očitno mogla ostale ultrazvoke plačati ,imam samo še enega v 34.tednu :((:((
V glavnem , spola nisva z dragim videla ,ker ni namen tega pregleda to ,sicer mi je vseeno kaj je , samo bi rada mogoče malo več pozornosti od G.
Kilogramčke sem do sedaj pridelala +7 (iz 53kg na 60kg), se mi pa kar lepo pozna ta moj bauhi , bom dala slikico gor .

Punce uživajte na sončku , ker jaz 100 na uro , sem zato manj tle na RR:ups:

Lp Meceno

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 15:18:37   
Emanuelle
Jaz sem morfolofijo opravila že prejšnji teden (vse lepo in OK), za spol pa sem zvedela šele včeraj in kot kaže bomo imeli :roza: (meni se je kar dozdevalo)
Kg so +10 ampak se mi (ja itaq) sploh ne vidi, počutje odlično in komaj čakam, da bo naša Nina doma.
LP

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 15:30:37   
PBJ
Meceno, ne se sekirat, če ne veš za spol, samo, da je z :duda: vse vredu. Če bi naš tiste pol ure držal nogice skupaj tudi ne bi 100% vedela...pa se je ponosno razkazoval;)Je pa res, da je čisto drug občutek, ko vidiš, da se je G posvetil otročku. Bilo mi je res lepo,ker se je še prijetno smejala ob UZ.
Imam pa dr.Božičevo, h komu pa hodiš ti?

Lp in naj vam sije sonček:):):):):):):)
P.S.
Mali ravnkar brca, da mu ne utegnem slediti:)-

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 15:44:33   
Meceno
No , :duda: se je tudi moja G.smejala , ker je bil/a, v nekem čudnem položaju ,se je tako stiskala , da je komaj hrbtenico izmerila , mi je pa rekla da lahko grem bilo kdaj na samoplačniški ultrazvok , da je ravno teden dni nazaj bila na seminarju in je 100% da ultrazvok ni škodljiv za plodek .
Veš to mi je dobro , ko si napisala da je tvoja G. povečala na UZ., a ima novejšega ?
Hodim k Petrovič Nelli , ni slaba , samo se pozna ko ima malo gužve :(
Sem slikico gor dala od prejšnega tedna , se mi zdi da kar vzhajam , imam vsaki teden večji trebuh :bravo::bravo::bravo:

LP :nosecka::nosecka::nosecka:

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 16:30:29   
PBJ
;):bravo:bravo:, zdaj ti pa že lepo raste. Imaš pa taki lepi špiček :sloncek:, prav prikupen.
Meni je tudi tam nekje z 20. tednom začel kar občutno rasti.
Jaz mislim, da ima moj G kar dober UZ, ker sem bila že na večih, ko sem se zdravila zaradi gin. težav in neplodnosti, pa je bil kje kakšne slabše kvalitete(star monitor,...)., že na pogled. Sicer pa se ne spoznam preveč na te zadeve.
Moja G ima tudi vedno gužvo, čeprav naroča na uro in ponavadi kar dolgo čakam(to me res moti).Čas pa si vedno vzame...včasih dela tudi uro čez delovni čas, da vse opravi. Potem pa še pride kakšna nenaročena s težavami, pa smo tam:(.
Kje pa ima Petrovičeva ordinacijo?? Priimek mi je znan.

LP:rozica::rozica:

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 16:45:04   
Zala01
Sončen pozdravček vsem skupaj!
Jst sem tud imela včeraj morfologijo pri dr Japlju v MB.Sem bila še kar zadovoljna,mi je tudi videokaseto posnel;)
Me pa nekaj vseeno skrbi,na računalniku se mu je izpisalo da je obseg prsnega koša za 20. teden,pa stegnenica tudi.Moja pikica pa je v 22. tednu.A veste ve kaj o tem-če je to normalno,ker me ful skrbi.
Lep pozdravček,janja

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 16:48:39   
pravljica
jaz sem pri morfi dopolnila 23 tednov, na ekranu pa se je pokazalo, da je obseg trebuha za 21+6, femur (stegnenica) 21+3, BPD pa 22+3
ampak G je rekla, da so mere za ta čas normalne...potem je že vse ok

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 17:03:47   
Meceno
Hvala sem kar vesela :sloncek::sloncek::sloncek: da se mi nebi spet kdo smejal , kaj sem to gor dala .

Petrovičeva ima v ZD Adolfa Drolca ordinacijo , samo dlede na to da ima gužvo , gre pa hit čez , mislim da ima to veze tudi s tem , ker želi čim več :nosecka: pregledati oz je to dogovorjeno , ker imajo vsako jutro nek sestanek , mislim da celega kolektiva ZD. (sestanke vem da imajo , kdo vsi , pa ne vem )
Sicer mi je sama rekla da bi ona vsakič delala UZ , samo zdravstvo plača žal dva , oz si lahko ob vsakem njenem pregledu plačam , če to želim , ali grem še na kakšen drug UZ ( nap FONTANA ) .

Žal prihajamo na ta Evropski standerd , ki prinaša nekaj pozitivnega oz nasprotno od tega .

Najraje si bi pa uredila še nadstanderdni zdravstven dodatek , vsaj za eno leto , če sicer to sploh gre .
Sem imela že kar nekaj doplačil , ko sem dobila nap. svečke , ki ji sedaj v :nosecka: kar pogosto dobivam .

Bom videla , kako bo z mani - mani :)-

Lp Meceno

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 17:10:17   
Meceno
Se opravičujem za napake :ups:
Janja 77 , to kar ti praviš imam tudi jaz , ker pravijo da je 14.dni gor ali dol vseeno oz otrok se ti razvija tako , kot je to normalno .
Poglej otroke tiste ko se že rodijo , vsak je drugačen , oz različnih velikosti .

Lp Meceno

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 17:29:23   
Zala01
Ja sej vem Meceno,da se dojenčki rodijo različno veliki,pa sem se vseeno ustrašila včeraj,ker pač si želim,da bo vse OK.hvala za odgovore,sem prav malo potolažena.Pozdravček,j.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJ - morfologija
18.3.2005 20:30:47   
Nejči
Janja 77 tudi jaz sem za naslednji teden naročena na morfologijo pri dr. Japlju! Napisala si, da si še kar zadovoljna, ali to pomeni, da ne povsem?

Lp, Nejči in :duda: 22 star/a 22 tednov

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?